021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

Căutarea a găsit 2 rezultate

de ananda123
13 Iul 2017, 22:09
Forum: PREZENTATI-VA
Subiect: doresc un ajutor urgent
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 2792
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: doresc un ajutor urgent

Buna Tudor,ma bucur enorm ca ai raspuns, o sa fiu sincera cu tine nu prea ma stiu la calculatoare,eu scriu de pe o tableta, dar maine o sa-l rog pe nepotul meu sa-ti dea nr.de telefon. Multumesc anticipat,o seara frumoasa .
de ananda123
13 Iul 2017, 21:28
Forum: PREZENTATI-VA
Subiect: doresc un ajutor urgent
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 2792
Gen: Nespecificat - Nespecificat

doresc un ajutor urgent

Sunt mama unui tanar barbat f,f,inteligent,a citit biblioteci, si se pare ca am ajuns la vorba romänului ,ce-i prea mult nu-i sanatos,.baiatul meu a avut 2 evenimente neplacute in viata lui care au dus la o depresie f.puternica, apoi incet incet,a inceput sa bea cu prietenii la jocuri de carti, apoi...

Mergeți la căutare avansată