021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

LA MULTI ANI DAN BRATUCU

Materiale folositoare, filme, texte, AA.
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
Relus
Veteran
Veteran
Mesaje: 3799
Membru din: 27 Dec 2010, 12:17
Zile de abstinență: 27,12,2010
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 4 ani
Gen: Nespecificat - Nespecificat

LA MULTI ANI DAN BRATUCU

Mesajde Relus » 24 Oct 2011, 21:15

ALCOOLMAN.CONFESIUNI,6 ANI ....MIRACOLUL UNEU RENASTERI DAN BRATUCU maine 24 oct. implineste 70 ani,aceasta carte ne poate ajuta pe multi care suntem in recuperare,o autobiografie si o descriere care ar intrista si un suflet de piatra,merita citita de altfel ca toate celelalte cartii care ne indruma pasii spre zile senine.Va rog cei cel cunoasteti pe Dan si aveti numarul de telefon nu-l lasati singur,un telefon de LA MULTI ANI sigur il v-a bucura,cat de dureros este ca altii nu au familie ,ca au fost abandonati,parasiti din cauza faptului ca au fost posedati de nimicitorul prieten ALCOOLUL oricum il felicit pe DAN a reusit sa devina un alcooloi absitent si cred ca are cam 25 ani de abstinenta .E liber dar e singur.

Înapoi la “BIBLIOTECA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator