021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

Cheama iubirea in viata ta!

Materiale folositoare, filme, texte, AA.

Sunt autorul acestui subiect
boboc
Veteran
Veteran
Mesaje: 265
Membru din: 18 Noi 2009, 14:48
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Cheama iubirea in viata ta!

Mesajde boboc » 14 Feb 2010, 12:13

Nu are importanță că unii sau alții sărbătoresc Valentini și Valentine sau Dragobetele, important este mesajul care dacă este de folos și măcar unui singur om de pe acest forum tot mă va face fericit!

E luna iubirii. Sărbătorim Valentine’s Day, sărbătorim Dragobete, mi-aș dori să sărbătorim sentimentele adevarate și orice formă de iubire. Ea există și ne facem să vibrăm cu toata ființa noastră.
Dar ce te faci atunci cand ți-e greu să simți iubirea?
Te gândești că doar tu nu ai parte de ea, vezi în jurul tău îndrăgostiți, vezi fericirea în privirea lor, vezi cupluri care sunt de ani de zile împreuna și se iubesc cu același patos, vezi însă și persoane pe care nu le stimezi neapărat și care sunt fericite în dragoste.
Te întrebi atunci: eu unde greșesc? De ce alții au parte și eu nu? Începi să te gândesti dacă meriți, începi să faci scenarii, începi să vezi iubirea și acolo unde nu e, presupui că orice cuplu e fericit, presupui că dragostea te va ajuta să treci peste frustrările profesionale sau personale, presupui că vei fi altă persoană etc.

Iubirea nu are nicio legătură cu dreptatea
Iubirea nu are nicio legătură cu “a merita sau nu”. Iubirea nu are nicio legătură cu inteligența, cu cât de bun ești ca persoană, ce avere ai, cât de sus ai ajuns ca profesionist etc.

Iubirea nu presupune niciun efort
Iubirea există ca un izvor din care unii se aventurează să bea, iar altora le e frica pentru că se vor “otrăvi” pentru că izvorul e prea departe, pentru că apa e prea rece, pentru că… și putem avea un milion de motive.
Spunem că iubirea vine atunci când incepi sa te iubești pe tine. Dar te intrebi CUM să fac eu asta? Poți începe prin simplul privit în oglindă, te admiri, iar ochii tăi îți vor spune că ai zeci de motive să te iubești pe tine. E primul pas important pe care îl faci: să iți recunoști calitățile, unicitatea, frumusețea interioară care este doar a ta și a nimănui altcuiva.
Apoi e important să întelegi că acele gânduri negative nu te vor ajuta atunci când privești un cuplu fericit și te întrebi: eu de ce nu am parte de așa ceva? Nu faci decât să fii invidios și asta nu îți va atrage iubirea în viața ta. Să te bucuri sincer pentru ei când tu nu ai parte de așa ceva este de multe ori o provocare.

Ne dorim iubire, ne dorim o relație frumoasă… dar aici ne oprim
Nu ne gândim mai departe: ce aș vrea mai exact de la persoana iubită, cum vreau să mă facă să mă simt, cum vreau eu să mă simt în acea relație. Este important să știu ce îmi doresc și ce m-ar putea împlini pe mine ca persoană.
Atunci când uităm de acest aspect ne trezim în relații în care nu ne regăsim, în care nu suntem autentici, lăsăm de la noi să fie bine pentru că totuși am și eu acum o relație. Lăsăm de la noi pentru că ne spunem că așa e viața, trebuie să faci compromisuri. Te întreb: să renunți la tine e un compromis?
De obicei atunci când ne dăm seama că știm ce ne dorim, putem avea acea relație și fix atunci înghețăm… de frică. Atunci realizăm că ne este teamă să avem acea relație pentru că ținem foarte mult la libertatea pe care o avem, pentru că nu știm dacă merităm, pentru că ne gândim că o să o dăm în bară… etc.
Este important să eliminăm aceste frici. Însă poate fi însăși frica de iubire care să te înghețe… și ea te îngheață puternic, încat nicio iubire, nicio persoană nu va reuși să îți topească inima până nu recunoști și nu devii vulnerabil în fața iubirii. Nu uita: iubirea inseamna abandon! Să te lași dus de sentimente poate fi înspăimântător! Ce zici?
După ce trecem și de acest pas e important să trăim în fiecare zi hrănindu-ne cu iubire, crezând cu tărie că iubirea este deja în viața noastră, simțind-o cu toată ființa noastră. Așa creștem nivelul de vibrație și iubirea noastră, care e și ea pregatită, ne va simți și va apărea în viața noastră.

articol scris de Delia Muresan-

Să aveți o zi frumoasă! :P
Avatar utilizator

tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 2710
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență: 14,04,2008
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 10 ani

Localitate: Bucuresti
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: Cheama iubirea in viata ta!

Mesajde tudor » 14 Feb 2010, 12:51

Mie ,tot ce imi este de folos tot ce pui pe forum ,BOBOCULE si iti multumesc pentru tot !
VA DORESC O DUMINICA PLACUTA ! :)
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine

asido1973
Veteran
Veteran
Mesaje: 5482
Membru din: 10 Dec 2009, 20:45
Zile de abstinență: 22,09,2009
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 10 ani

Localitate: Braila
Gen: Nespecificat - Nespecificat
Contact:

Re: Cheama iubirea in viata ta!

Mesajde asido1973 » 14 Feb 2010, 18:38

liniste astazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Pentru alte intrebari sau discutii va stau la dispozitie la orice ora pe adresa de mail: alcohelpbraila@yahoo.com

Înapoi la “BIBLIOTECA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori