021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

BIBLIOTECA :: DARUL LUI DUMNEZEU

Materiale folositoare, filme, texte, AA.
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 2538
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență:

Gen: Masculin - Masculin
Contact:

DARUL LUI DUMNEZEU

Mesajde tudor » 22 Mai 2011, 17:09

DARUL LUI DUMNEZEU

Dumnezeu, în înţelepciunea Lui, a ales acest grup de bărbaţi şi femei ca să fie purtătorii bunătăţii Lui. Acest fenomen se întâmplă printre noi. Dumnezeu nu a mers la cei mândri, puternici, celebri sau strălucitori. În schimb a mers la cei modeşti, bolnavi şi nenorociţi. El a mers direct la beţivi, la aşa - zişii” slabii lumii”.

Ar fi putut să ne zică: “În mâinile voastre slabe şi plăpânde am încredinţat o putere inestimabilă. Vouă v-a fost dat ce a fost refuzat oamenilor de ştiinţă sau guvernanţilor. Acest dar de a vindeca alţi alcoolici ce vi l-am încredinţat vouă, nu l-am dat la mame sau la preoţii şi prezbiterii mei. El trebuie folosit fără egoism şi implică o mare responsabilitate. Nici o zi să nu vă fie prea lungă, nici un caz nu trebuie minimalizat, nici o treabă să nu fie prea grea şi nici un efort prea mare. Acest dar trebuie folosit cu toleranţă pentru că nu l-am restrâns pentru nici o rasă sau neam, nici o credinţă sau confesiune. Trebuie să te aştepţi să fii criticat şi foarte des dezapreciat. O să fiţi ridiculizaţi. Motivele vor fi greşit înţelese. Trebuie să te aştepţi la greutăţi, pentru că ceea ce oamenii numesc greutăţi, sunt treptele unei scări ce trebuie urcate spre progres spiritual.
Şi adu-ţi aminte că folosind această putere nu cer de la tine mai mult decât poţi da. Nu ai fost ales din cauza talentelor tale excepţionale. Fii foarte atent dacă ai succese şi nu le atribui superiorităţii tale, acest dar nu l-ai primit de la Mine. Dacă aş fi vrut oratori, aş fi avut multe oferte pentru această muncă, pentru că din toate talentele cu care am dăruit omenirea, vorbăria este cel mai des folosită. Dacă aş fi dorit învăţaţi, lumea e plină de oameni mai dotaţi şi mai disponibili decât tine.

Ai fost ales pentru că ai fost marginalizat de către lume şi experienţa ta de beţiv te-a făcut smerit şi atent la vocea suferinţei, care vine din inima singuratică a alcoolicilor de pretutindeni. Ţine veşnic în minte mărturisirea din prima zi când ai recunoscut că eşti alcoolic şi anume că eşti neputincios şi ai dori să-ţi laşi voinţa şi viaţa în grija Mea. Doar atunci ai fost eliberat.

Fiecare zi la timpul ei. Trăieşte simplu. Dar fă-o! Doar pentru azi. ”
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine


asido1973
Veteran
Veteran
Mesaje: 5461
Membru din: 10 Dec 2009, 20:45
Zile de abstinență:

Gen: Nespecificat - Nespecificat
Contact:

Re: DARUL LUI DUMNEZEU

Mesajde asido1973 » 22 Mai 2011, 19:12

Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Pentru alte intrebari sau discutii va stau la dispozitie la orice ora pe adresa de mail: alcohelpbraila@yahoo.com

Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 2538
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență:

Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: DARUL LUI DUMNEZEU

Mesajde tudor » 23 Mai 2011, 21:25

nu este un text depsre alcool dar este important !

http://www.ozibuna.net/portia-de-motiva ... zi+buna%29
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine

Înapoi la “BIBLIOTECA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori