Pagina 1 din 1

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ş

Scris: 06 Iun 2011, 08:25
de tudor
… că gândirea pozitivă nu presupune să te transformi într-un ştruţ. Să-ţi îngropi capul în nisip în numele devizei “gândire pozitivă” nu este o strategie bună. Purtând “ochelari de cal” în loc să priveşti direct la ceea ce se întâmplă nu este modul în care să îţi creezi viziunea pentru mâine. Sculptorii trebuie să se uite la blocul întreg înainte să taie părîi din el pentru ca viziunea lor să se transpună în marmură. Uită-te direct la blocul de marmură dacă vrei să creezi opere de artă.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch

“Realitatea interioară are puterea de a ne transforma viaţa, iar comportamentul nostru va oglindi această schimbare. Oricine crede şi îşi menţine această convingere cu privire la toate lucrurile devine în mod necesar un învingător. Cei care iau contact cu această energie au o viaţă extraordinară şi degajă o bucurie care nu poate înşela pe nimeni. Oare adevăratul scop al vieţii nu este de a simţi această fericire interioară şi a o exprima în jur? Numai atunci putem afirma, cu toată convingerea: Sunt lumina universului meu.”
Lise Bourbeau

Re: În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ş

Scris: 07 Iun 2011, 05:27
de tudor
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că neprevăzutul te aşteaptă. Şi e plin de mult bine. Noua noastră viziune, deschidere, oportunitate vine deseori când ne aşteptăm mai puţin. Nu te gândi niciun moment că “jocul s-a terminat”. Nu e deloc aşa. Tocmai atunci când toate cărţile sunt pe masă, bărbiile ar trebui să fie sus. Aşa că… barba sus. Până acum s-ar putea să nu fi mers prea bine, dar îţi promit, acesta nu este ultimul cuvânt.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch