021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

Tratament acasa

Servicii de tratament disponibile in Romania.

Sunt autorul acestui subiect
Pescar incepator
Boboc
Boboc
Mesaje: 2
Membru din: 17 Apr 2020, 06:23
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Tratament acasa

Mesajde Pescar incepator » 17 Apr 2020, 11:46

Buna ziua

Am citit pe net ca se poate face tratament acasa.A facut cineva?Are randament?Imi poate recomanda cineva un doctor care sa imi recomande un tratament?Cer si astept sfaturi ce sa fac sau sa nu fac de la oricine.Multumesc
Avatar utilizator

admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 1120
Membru din: 11 Noi 2009, 17:43
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: Tratament acasa

Mesajde admin » 23 Apr 2020, 14:41

Buna pescar. Tratamentul presupune abordarea a doua paliere, dependenta fizica si dependenta psihica. Primul palier se poate aborda acasa sau in mediu spitalicesc, in functie de rezultatul evaluarii (conteaza istoricul de consum, cantitatea consumata, severitatea sevrajului, comorbiditati samd) iar medicul psihiatru poate recomanda tratament ambulator sau cu internare. Palierul psihic are nevoie de o abordare mai de lunga durata si poate fi o combinatie intre auto-dezvoltare, consiliere psihologica, grup de suport facilitat de psiholog sau Alcoolicii Anonimi. Tratamentul farmacologic neinsotit de suport psihologic are o rata de recadere foarte mare.

Clinica ALIAT ofera in aceasta perioada posibilitatea efectuarii consultatiilor psihiatrice si consilierii psihologice in varianta online, indiferent din ce zona sunteti. Tel 0727880447. Pentru alte referiri puteti suna si la 021.9335 linie telefonica de asistenta pentru persoane cu probleme legate de consumul de alcool.
ALIAT
office@aliatong.ro
021/9335 Alcoline

Înapoi la “SERVICII DE TRATAMENT”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori