Pagina 1 din 1

Tratament acasa

Scris: 17 Apr 2020, 11:46
de Pescar incepator
Buna ziua

Am citit pe net ca se poate face tratament acasa.A facut cineva?Are randament?Imi poate recomanda cineva un doctor care sa imi recomande un tratament?Cer si astept sfaturi ce sa fac sau sa nu fac de la oricine.Multumesc

Re: Tratament acasa

Scris: 23 Apr 2020, 14:41
de admin
Buna pescar. Tratamentul presupune abordarea a doua paliere, dependenta fizica si dependenta psihica. Primul palier se poate aborda acasa sau in mediu spitalicesc, in functie de rezultatul evaluarii (conteaza istoricul de consum, cantitatea consumata, severitatea sevrajului, comorbiditati samd) iar medicul psihiatru poate recomanda tratament ambulator sau cu internare. Palierul psihic are nevoie de o abordare mai de lunga durata si poate fi o combinatie intre auto-dezvoltare, consiliere psihologica, grup de suport facilitat de psiholog sau Alcoolicii Anonimi. Tratamentul farmacologic neinsotit de suport psihologic are o rata de recadere foarte mare.

Clinica ALIAT ofera in aceasta perioada posibilitatea efectuarii consultatiilor psihiatrice si consilierii psihologice in varianta online, indiferent din ce zona sunteti. Tel 0727880447. Pentru alte referiri puteti suna si la 021.9335 linie telefonica de asistenta pentru persoane cu probleme legate de consumul de alcool.