021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti, Suceava, Brasov, Constanta: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

ALCOOLICI ANONIMI :: A.A. e preocupat de sănătate.

Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 2487
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență:

Gen: Masculin - Masculin
Contact:

A.A. e preocupat de sănătate.

Mesajde tudor » 14 Iul 2011, 22:10

În cea mai evidentă formă, A.A. e preocupat de sănătatea fizică, căci ravagiile alcoolismului sunt deseori fatale. Totuşi, nu aici se află punctele tari ale A.A.- ului . Nu ar fi surprinzător dacă A.A. s-ar ocupa şi cu problemele de sănătate mentală. Dar A.A. nu are aproape nimic de spus în această privinţă. Ce poate A.A.-ul să ofere şi care constituie şi principală funcţie a vieţii sale, este calea către sănătatea spirituală. Această sănătate spirituală va include şi sprijini îmbunătăţirea sănătăţii fizice şi mentale, însă interesul de bază şi predominant, e faţă de domeniul spiritual. Totuşi, această noţiune de sănătate spirituală nu e neapărat evidentă pentru cei din afară şi, cu siguranţă, nu e deloc evidentă pentru alcoolicul care intră împleticindu-se la prima sa întâlnire. Cei mai mulţi vor presupune că e ceva ce are de-a face cu religia, dar asta e doar parţial adevărat. De fapt, este o noţiune puternică ce se află la baza tuturor activităţilor din viaţă şi care oferă o sănătate multi-dimensională – referitor la relaţiile dintre individ, familia sa, restul societăţii umane, univers şi tot ce conţine acesta şi, în cele din urmă, cu Dumnezeu. Cheia către înţelegerea importanţei spiritualităţii este anonimatul.
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine

Înapoi la “ALCOOLICI ANONIMI”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori