021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

ALCOOLICI ANONIMI :: Ce Face AA?

Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 2561
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență:

Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Ce Face AA?

Mesajde tudor » 24 Iun 2011, 23:02

Ce Face AA?
1. Membrii AA isi impartasesc experienta ori carei persoane care solicita ajutor pentru a-si rezolva problema cu bautul. AA-ul ofera ajutor personal, indrumare ( asa numita "sponsorizare" ) ori carui alcoolic care doreste sa inceteze bautul, indiferent de unde provine.
2. Programul AA concretizat in cei 12 Pasi, ofera o sansa alcoolicului sa traiasca o viata senina fara bautura.
3. Discutarea in amanunt a acestui program are loc cu ocazia intrunirilor din cadrul fiecarui grup AA. Aceste intruniri pot fi deschise sau inchise.
3.1. La o intrunire deschisa pot participa atat membrii AA cat si cei care nu sunt membrii AA. Participarea la o intrunire deschisa este cel mai bun prilej de a afla ce este AA-ul, ce face si ce nu face.
3.2. La o intrunire inchisa pot participa doar membrii AA.
3.3. Membrii AA pot sa tina intruniri si in spitale* sau penitenciare, aceste intruniri pot fi de tip "Pasul 12" ( pentru transmiterea mesajului ) sau obisnuite.
3.4. Membrii AA ( sau grupul AA ) pot fi rugati sa tina intruniri informative cu ocazia diferitelor manifestari sau in cadrul unor organizatii sau institutii. Aceste intruniri au caracter de informare si la ele se vorbeste despre AA, deci nu pot fi considerate intruniri de grup obisnuite.


http://www.alcooliciianonimi.ro/index.htm
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine

Înapoi la “ALCOOLICI ANONIMI”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori