021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

Buna

Aici puteti povesti experientele personale.
Avatar utilizator

And_y
Senior
Senior
Mesaje: 187
Membru din: 31 Aug 2017, 16:26
Gen: Masculin - Masculin

Re: Buna

Mesajde And_y » 23 Sep 2020, 19:15

Buna seara Asido,
Felicitari pentru cei 11 ani de abstinenta!
Cunosteam povestea ta, dar pentru ce ai scris mai sus, pentru realizarile tale...jos palaria!
Nimic nu e intamplator.

colica zis alcoolica
Veteran
Veteran
Mesaje: 2315
Membru din: 11 Iul 2011, 10:23
Zile de abstinență: 25,06,2012
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 1 an
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Buna

Mesajde colica zis alcoolica » 04 Oct 2020, 20:40

Felicitari Asido pentru cei 11 ani de abstinenta , la multi ani !👏
,,Cine tine prea mult la viata sa si-o va pierde "
Avatar utilizator

tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 3111
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență: 14,04,2008
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 10 ani

Localitate: Bucuresti
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: Buna

Mesajde tudor » 25 Oct 2020, 10:16

Bună dimineața !
Am primit pe WhatsApp un mesaj de la Asido și m-a rugat să îl postez editat
""... Ma adresez elevilor mei dar și celor care încă nu cred că se poate muri din cauza virusului Covit-19
...acum când vă scriu sunt bine.
Marți ziua fără nici un avertisment, fără nimic, fără febră, fără simptome, doar puțină tuse am căzut secerat din picioare. Exact așa mare cum mă știți am căzut lat. Nu știu cum a făcut Dumnezeu, dar imediat am ajuns în terapie intensivă. Două nopți am luptat să supraviețuiesc. Au fost două nopți în care am așteptat să mor sau să mă întorc în salon. A fost groaznic, a fost coșmar. Între zgomotele aparatelor, noaptea, nu poți respira, te gândești că cei dragi rămân fără tine, că ai doar 47 și atâtea de făcut. Abia a 3 a noapte am reușit, am luptat și vineri la 12 am fost scos din terapie...
Nu vă jucați cu virusul, plămânii ii face praf deodată. Aveți grija de voi, de părinții voștri de bunici, nu este glumă. La liceu să vă protejați, să aveți grijă când mergeți acasă. Voi sunteți cei care transmiteți cel mai ușor, și nu pățiți nimic. Acum sunt bine cât de cât dar mai durează, mai am de tras. Nici nu pot să vorbesc încă.
Faceți ce puteți, când voi fi sănătos o să rezolvăm ce e de rezolvat."

Apoi un mesaj de încheiere:
"Am nevoie în continuare de toate gândurile voastre bune, de rugăciune, de voi"
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine

Speranta16
Veteran
Veteran
Mesaje: 1907
Membru din: 05 Iun 2019, 12:19
Gen: Feminin - Feminin

Re: Buna

Mesajde Speranta16 » 25 Oct 2020, 10:45

Intr-o mica masura si in mod direct inteleg prin ce treci. La randul meu, am fost si eu infectata. Am fost norocoasa pentru ca nu am avut o forma severa. Dupa 10 zile de tratament, am iesit negativa, dar se pare ca nu am dezvoltat anticorpi, Igg iesind negativ. Voi repeta testul. In mod indirect si sufleteste, si aici nu pot intra in detalii, sunt alaturi de tine. Sper din tot sufletul si ma rog la Dumnezeu sa fii puternic si sa reusesti sa treci peste incercarea asta. De fapt, sunt sigura ca ai sa reusesti! Esti prea puternic si exista atata determinare in tine, incat ai sa iesi invingator si din lupta asta! Multa sanatate iti doresc si cu Dumnezeu inainte!

Joy
Veteran
Veteran
Mesaje: 7776
Membru din: 10 Dec 2011, 05:05
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Buna

Mesajde Joy » 25 Oct 2020, 17:58

Foarte emotionant mesajul Asido, multa, multa sanatate in continuare si sa te recuperezi total cit mai repede.Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te intorci sanatos acasa linga cei dragi cit mai curind.
DOAMNE AJUTA!🙏💗
''Viața este suma opțiunilor noastre'' Albert Camus

Joy
Veteran
Veteran
Mesaje: 7776
Membru din: 10 Dec 2011, 05:05
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Buna

Mesajde Joy » 26 Oct 2020, 09:44

Buna dimineata Asido, sper sa fii din ce in ce mai bine si sa stii ca fiecare dimineata o incep cu gindul la Dumnezeu si la tine si mai am niste prieteni in situatia ta.🙏💗
Dumnezeu sa va ocroteasca si sunt alaturi de voi cu sufletul si sa va ajute Dumnezeu si Medicii sa va recuperati cit mai curind si sa reveniti sanatosi alaturi de cei dragi care va asteapta acasa .🙏🙏🙏💗
''Viața este suma opțiunilor noastre'' Albert Camus
Avatar utilizator

styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2600
Membru din: 01 Iul 2014, 19:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 6 ani

Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Buna

Mesajde styx » 26 Oct 2020, 13:43

Asido, esti in gândurile si in rugăciunile mele! Multă sănătate! Doamne ajută!
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Avatar utilizator

And_y
Senior
Senior
Mesaje: 187
Membru din: 31 Aug 2017, 16:26
Gen: Masculin - Masculin

Re: Buna

Mesajde And_y » 26 Oct 2020, 22:54

Buna seara Asido,
Iti doresc insanatosire grabnica si te astept sa te intorci pe forum!
Nimic nu e intamplator.

Sunt autorul acestui subiect
asido1973
Veteran
Veteran
Mesaje: 5488
Membru din: 10 Dec 2009, 20:45
Zile de abstinență: 22,09,2009
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 10 ani

Localitate: Braila
Gen: Nespecificat - Nespecificat
Contact:

Re: Buna

Mesajde asido1973 » 27 Oct 2020, 02:25

Bună dimineața. Sunt bine sunt stabil.
Voi lăsa mai jos o postare să înțelegeți prin ce am trecut. Poate mulți citesc și nu mai iau în glumă asta.
Vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune. Aseară asistenta șefa a spus exact așa
"Boala este parșiva, nu lasam garda jos , 14 zile suntem f atenți..."
Acesta este răspunsul meu la întrebarea cum mă simt. Citind și postarea veți înțelege de ce spun asta.
"
"Bună ziua și bine v-am regăsit. Acum pot să vă scriu, deși au fost două nopți în care șansele au fost de 50-50 să nu ne mai revedem niciodată. Luni seara a început o tuse. Nu temperatura, nu lipsă gust, nu lipsă miros, absolut nimic în afară de o tuse care deranja,dar deranja cum nu deranja până atunci nici o altă tuse. Am zis ok, merg fac testul fac preventiv conștient că sunt și cadru didactic și merg în colectivitate.
Toate bune și frumoase, am mers la UPU, totul a decurs normal era seara la 9. La ora 11 am terminat și nu am vrut să merg acasă am rămas internat să stau liniștit în izolare că nu mor până a doua zi.
Marți în timp ce așteptăm, mă plimbam fără nici o altă avertizare, fără absolut nimic, nici febra încă nimic, doar tuse am căzut secerat din picioare.
Am fost dus direct în terapie intensivă, unde timp de 4 zile și 3 nopți medicii au luptat supraviețuiesc. Diabet aveam, după cum știți obezitate da, tot pachetul complet. 2 nopți de coșmar, în care erau două șanse, să vin în salon sau nu. Virusul a fost atât de agresiv într-un timp atât de scurt încât a făcut plămânii praf instantaneu..
Prima noapte, greay, a doua la fel, durere, durere și nimic altceva. Noaptea zgomotul aparatelor, gândul că îți rămân două fete singure, soția, ai doar 47 și atâtea de făcut a fost să fie infernal alături de celelalte. A treia noapte joi noaptea, o asistenta zice, hai pe burtă, bea apă, luptă și tu. Am reușit, atunci deodată am început să tușesc cu flegma. Ceva s-a rupt, m-am ușurat. Tusea era groaznică acum îmi plăcea. Tot în noaptea aia glicemia s-a reglat, iar dacă stătea în 300-400 dimineața a fost 125. Vineri la ora 12 am fost scos din terapie. Sunt în salon, stabil, dar totul este imprevizibil. Sâmbăta la ora 14 saturația a scăzut brusc.
Aici lupt în continuare pentru că trebuie, și știi sigur că ajungi acasă atunci când medicul îți va spune, gata sunteți bine, mergeți acasă.
Vreți să știți cum este aici. Vă povestesc câte ceva.
O familie vineri seara erau în salon tratament normal, starea soției s-a agravat brusc, a fost dusă în terapie, dimineața soțul a aflat că soția după 3 ore a decedat.
O altă familie erau bine, erau de zile bune, la fel soția brusc în terapie. Un asistent coleg al celor de aici , a venit seara, a fost bine, aștepta rezultatul ca și mine a doua zi a ajuns în terapie și este în stare gravă.
Iar eu am trăit clipe de groază de coșmar.
Dacă este cineva care crede în acest virus și că totul este o glumă sincer nu am cuvinte sau nu știu ce aș putea face...
Vă rog din suflet aveți grijă de dumneavoastră, protejați va, purtați masca, spălați mâinile. Protejați pe cei bătrâni, nu vreți să îi vedeți cum suferă. Sunt cu un domn de 62 de ani, domn bine dar nu vreți să vedeți cum este acum. Ieri cu lacrimi în ochi, m-a rugat să îl barbieresc că nu a putut de 10 zile, nu putea dormi, nu putea ține masca de oxigen. Am reușit, chiar dacă parcă a durat o veșnicie, și eram obosit.
Sunt 2 infirmiere la 150 bolnavi abia fac față. Asistentele abia mai pot. Iar tu ești singur aici. Familia izolată, nu te poate ajuta nimeni cu nimic, doar tu, și cadrele.
Am trăit clipe de coșmar și o mare încercare. Îmi doresc să mă întorc viu acasă acum abia pot spune 4 vorbe, abia merg. Lupt mult să am moralul bun.
Vă rog din suflet aveți grija de dumneavoastră, nu este de glumă. Vă rog să respectați în continuare tot ca să ne vedem cu bine. Purtam mască, mă dezinfectam mereu, distanțare, nu stăteam cu nimeni prea mult la vorbă și totuși am fost lovit...
Vă doresc ca Dumnezeu să vă păzească pe toți, să nu faceți complicații dacă se întâmplă ceva, și cel mai important să nu luați acest virus nenorocit sub nici o formă.
Iar cei care nu credeți aș vrea să puteți vizualiza măcar 2 ore din cele petrecute în terapie...Acest virus există, purtați mască și respectați toate recomandările
Ditamai omul fără nici un semn, fără nici un simptom din ce se aude am căzut secerat. Aveți grijă de dumneavoastră vă rog din suflet și sper să ne revedem. Este tot ce îmi doresc să ajung acasă!!!"
Vă doresc sănătate tuturor!
Să ne auzim cu bine
Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Pentru alte intrebari sau discutii va stau la dispozitie la orice ora pe adresa de mail: [...]

ioanide67
Boboc
Boboc
Mesaje: 24
Membru din: 06 Oct 2020, 15:13
Zile de abstinență: 07,10,2020
Zile de abstinență:
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: Buna

Mesajde ioanide67 » 27 Oct 2020, 05:25

Bună dimineața Asido,
Dumnezeu să te ajute , vei trece și peste asta, la câte cumpene ai avut în viață.
Sănătate!

Înapoi la “POVESTEA MEA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: And_y, Bing [Bot], ioanide67, Majestic-12 [Bot] și 189 vizitatori