Pagina 1 din 3

Bună!

Scris: 23 Ian 2010, 20:44
de Tahca
Sunt Aura şi sunt alcoolică! Eu sunt persoana care are 3ani de abstinenţă, din povestirile lui Tudor. Ar trebui să scriu o carte ca să vă spun totul despre băutul meu. Dar ar fi inutil pentru că poveştile alcoolicilor sunt aproape identice. Nu mai contează cât am băut, de ce am băut, tot ce e minunat, este că am reuşit să trăiesc fără alcool, ceea ce eu credeam că nu e posibil. Cum am reuşit? Păi am găsit un articol într-un ziar despre Alcoolicii Anonimi şi m-am dus acolo, la spitalul Al. Obregia, secţia XVII. Nu mai ştiam ce să fac: sănătatea era la pământ, serviciu la fel, şi eram atât de singură, de parcă trăiam pe o insulă pustie. Îmi era groază că sunt alcoolică şi m-am dus să-i întreb pe ei dacă e aşa. Nici prin vise nu am crezut că ziua aceea e începutul unei noi vieţi pentru mine. Ce pot să vă spun? Veniţi la întrunirile AA! Nu vă costă nimc, veniţi din curiozitate şi apoi veţi vedea. Eu nu am putut singură, trei ani m-am chinuit singură şi a fost un infern. Acum am trei ani de când nu mai beau, dar n-aş fi reuşit singură, fără prietenii mei din AA. E un miracol, dar chiar poţi trăi fericit fără alcool! Dacă îmi spunea asta cineva când beam, aş fi râs. Dacă aţi ştii ce minunat este să trăieşti fără să bei, să te eliberezi din sclavia alcoolului, să scapi de frica de a doua zi, să nu mai fii singur, să strigi în gura mare: "SUNT ALCOOLICĂ! şi să nu-ţi fie ruşine de acest lucru, pt că alcoolismul e o boală şi nu suntem noi vinovaţi că o avem. Da, sunt alcoolică şi aş vrea să-i iau de mână pe toţi alcoolicii declaraţi sau nu, şi să-i aduc la Alcoolicii Anonimi, acolo unde eu am găsit salvarea. Nu e drept ca eu să fiu bine, să fiu fericită, iar alţii nu. Mă doare sufletul când îi văd pe stradă, mă regăsesc în ochii lor pierduţi şi înfricoşaţi, atunci urăsc alcoolul care a fost cel mai bun prieten al meu, dar un prieten parşiv, puternic, viclean, care m-a atras într-o lume de unde nu mai puteam ieşi. E dramatică despărţirea de alcool,dar cu cât fugi mai departe de el, cu atât conştientizezi mai bine în ce iad erai. Voi fi întotdeauna acolo pentru cel care îmi va cere ajutorul ( 0724768348). Sunt Aura şi sunt alcoolică! Dacă m-ar auzi întreaga planetă, aş fi fericită pt că nu-mi mai este ruşine că sunt alcoolică! Şi nici vouă nu trebuie să vă fie!

Re: Bună!

Scris: 23 Ian 2010, 23:17
de tudor
Ma bucur ca te cunosc. Iti multumesc ca existi AURA si va sint recunoscator tuturor pentru abstinenta mea ! :D

Re: Bună!

Scris: 23 Ian 2010, 23:24
de asido1973
succes in continuare

Re: Bună!

Scris: 24 Ian 2010, 10:25
de admin
Binei ai venit Aura si Felicitari pentru succesul tau. AA nu functioneaza pentru toti dar ma bucur ca a functionat pentru tine. Felicitari inca o data.

Re: Bună!

Scris: 24 Ian 2010, 13:46
de asido1973
foarte bine spus , nu pentru toti AA este o solutie !

Re: Bună!

Scris: 26 Ian 2010, 18:09
de sebi
sper sa te mai "vedem" pe forum

Re: Bună!

Scris: 26 Ian 2010, 20:44
de asido1973
aura , mai esti ?

Re: Bună!

Scris: 26 Ian 2010, 22:57
de Tahca
Salut! Sunt aici, numai că sunt foarte ocupată, acum că nu mai beau...A zis cineva că AA-ul nu funcţionează pentru toţi, aşa este! AA-ul nu e pentru cine are nevoie, e pentru cei care vor. Ca să funcţioneze trebuie să-ţi doreşti să te laşi de băut, dar chiar să-ţi doreşti, nu s-o spui aşa de faţadă. Care alcoolic îşi doreşte să se lase de băut? De fapt îţi doreşti să nu mai trăieşti viaţa aceea mizerabilă! Ai de făcut o alegere! Asta e! Faci alegerea şi vezi ce e mai departe. Eu am încercat să văd cum e şi fără alcool şi este minunat. De ce nu încercaţi şi voi? Luaţi-o ca o provocare...

Re: Bună!

Scris: 26 Ian 2010, 23:32
de tudor
SALUT,sint Tudor si sint alcoolic !
Ce am invatat eu in aprox. doi ani de cind sint abstinent este ca AA-ul functioneaza pentu cei sare cred in Dumnezeu dar si pentru cei care nu cred in Dumnezeu .DAR NU FUNTIONEAZA PENTRU cei care se cred dumnezeu. REUSESC doar cei ce isi doresc abstinenta !
Va sint recunoscator pentru abstinenta mea!De Ce ?Pentru ca imi oferiti posibilitatea sa invat de la cei ce reusesc sa fie abstinenti dar si din greselile celor ce esueaza !
Tudor AA :)

Re: Bună!

Scris: 27 Ian 2010, 10:47
de asido1973
Eu am spus ca AA , nu functioneaza pentru toti , si va pot argumenta asta cu dovezi clare ! Dar nu trebuie sa avem pareri diferite , important nu e sa ajunga unul sau altul la AA , sau alta religie , important este ca un alcoolic dependent sa devina un alcoolic abstinent , iar metodele sunt diferite pentru fiecare ! noi asta trebuie sa avem in plan !