Pagina 1 din 1

5 zile pt o viata fara alcool

Scris: 05 Dec 2012, 21:43
de petrica_0601
Salut sunt Petre si sunt alcoolic!! azi am implinit 5 zile de cand nu am mai baut,unora poate o sa li se para o nimica toata,alti ma vor felicita si imi vor spune tine-o tot asa ,dar eu sunt FERICIT!!! nu spun ca am sa ma las de baut de acum incolo,numai maine nu am sa beau ,poate poimaine voi bea ,cine stie,dar maine sigur nu!!!adica de acum inca 24 de ore .toate sunt intregi si mari,lucrurile sunt facute din atomi,timpul din clipe,zi de zi si ceas de ceas se vor aduna si vor da un intreg ,sper minunat,nu poti face totul dintr-o data, nu poti avea orice pocnind din deget( doar nababii au acest dar,insa ei nu au ce cauta aici),asa ca am ales sa fac totul pas cu pas ,cum invat de la voi! as putea spune ,ca pt mine e mai greu, eu vand bautura, eu imbat oamenii si le mai iau si bani pe deasupra :D ,acasa am o damigeana mare si plina cu vin, in bucatarie sus pe un scaun, la loc de cinste si pe ea, am lipit o hartie pe care sta scris;DOAMNE da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba ,curajul sa schimb ceea ce pot si intelepciunea de ale deosebi!!MOSUL NICOLAE mi-a adus o sticla mare de suc, pe care o voi bea in cinstea AA,si pt toti Nicolai si Nicoletele de aici sau din familiile voastre, le urez ,multa sanatate,fericire ,dragoste ,intelepciune si credinta!!!

Re: 5 zile pt o viata fara alcool

Scris: 05 Dec 2012, 22:12
de tudor
Drag Petrica,

nu pot sa nu ma bucur si sa te felicit cum gandesti despre abstinenta ta.
Pentru mine este suprinzator de placut cum adopti repede "programul de mentinere in abstinenta "

Tine tot asa si nu te culca pe lauri pentru ca alcoolult este PUTERNIC ,DERUTANT SI VICLEAN si numai impreunsa putem reusi.
Cu respect ,
Tudor

Re: 5 zile pt o viata fara alcool

Scris: 06 Dec 2012, 15:22
de moira
Felicitari Petre!
Daca noi nu intelegem fericirea adusa de cele 5 zile de "lumina", atunci cine sa o inteleaga?
Te felicit inca odata. Se poate, numai sa iti doresti. Mult succes! Doamne ajuta!
Moira

Re: 5 zile pt o viata fara alcool

Scris: 06 Dec 2012, 18:03
de Relus
Si nababii sunt oamenii,vai de ei sarmanii,daca ar fi bolnavi ca noi si ar dori abstinenta, sa sti ca ,cu siguranta noi toti si tu le ai sari in ajutor.
In comparatie cu noi ,ei sunt bolnavi mai rau ,avaritia este un pacat suprem,si aceasta este tot o boala mentala,nu te mai saturi de bani.
Starea ta de spirit in incalzeste sufletul,felicitari,ma bucur cat de repede te ai alaturat noua,nu este usor,dar daca ai credinta in Dumnezeu si iti doresti abstinent, sa sti ca se poate.
Ai mare grija ,un strop,o picatura de alcool iti poate activa dorinta de a bea,nu duce paharul(sticla) la gura,abstinenta celor 24 de ore te va ajuta sa treci peste durerile din viata.
Nu parasi acest grup de suport,toti am fost ca si tine.
Eu in locul tau as piti totusi damigeana cu bautura(cu toate ca la servici nu poti face acest lucru).
Dumnezeu sa fie cu tine.doamne ajuta.

Re: 5 zile pt o viata fara alcool

Scris: 08 Dec 2012, 08:25
de petrica_0601
va multumesc pt aprecieri, nu Relus m-as pacali pe mine daca as piti damigeana ,intradevar de multe ori totul pleca de la o gura ,nu un pahar,asa ca, pricepindu-ma la calcule,incep sa contabilizez zilele, deja am 7 ( si nu e calcul ospataresc :D ),adica O SAPTAMINA!!Sunt constient ca e viclean, dar sa nu uitam ca e facut de oameni, si nu are spirit si nici credinta ca noi ,e un lucru, poate avea sa spunem doar o farama de energie ,sustrasa de la cel care la facut cu dragoste ,aici ma refer la vinul de casa ,palinca sau tuica,pt ca restul otravurilor, sunt industrializate si sigur nu au nici cea mai mica farama de energie.incerc sa.l iert daca pot ,incerc sa.l privesc ca pe cineva de care ma despart,divortez,ma eliberez si sigur nici azi nu voi bea !!!( noroc ca nu am copii cu el :D :D :D ) va salut ,DOAMNE AJUTA!!

Re: 5 zile pt o viata fara alcool

Scris: 08 Dec 2012, 09:34
de colica zis alcoolica
Salut Petre !
Emoticonul asta :D reprezinta destul de bine fata mea citindu-te alataieri si azi .
Ma bucur Petre sa te vad asa de optimist si cred ca noi ,cei care am fost atat de jos din cauza bauturii ,
putem sa ajungem sa fim atat de fericiti din "nimicuri " ;)
Imi permit sa fac o completare la gluma ta legata de relatia intima cu alcoolul ,la care ai spus :
incerc sa.l privesc ca pe cineva de care ma despart,divortez,ma eliberez si sigur nici azi nu voi bea !!!( noroc ca nu am copii cu el

Noroc ca am facut doar sex oral cu el :lol: :lol:
Petre iti doresc un sfarsit de saptamana abstinent !
Colea , alcoolic .

Re: 5 zile pt o viata fara alcool

Scris: 09 Dec 2012, 11:51
de cristi47
Salut Petrica !

Imi place cum abordezi abstinenta ,am trecut pe aici pe la tine sa te salut sa-ti urez o Duminica placuta si-ti doresc sa vizionezi acest film.Eu ,uneori il mai vizionez si-mi este de ajutor sper sa-ti fie si tie .
http://www.youtube.com/watch?v=LMWfnVId5Bk

Cristi alcoolic !