021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti, Suceava, Brasov, Constanta: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

PREZENTATI-VA :: APPA - Asociatia Persoanelor cu Probleme legate de consumul de Alcool

Aici puteti povesti experientele personale.

Asociatia A.P.P.A
Boboc
Boboc
Mesaje: 3
Membru din: 20 Oct 2015, 14:34
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Infiintare asociatia A.P.P.A.

Mesajde Asociatia A.P.P.A » 29 Iun 2016, 11:54

Bună să vă fie inima dragi forumiști!

Așteptarea s-a sfârșit!

Asociația A.P.P.A a prins viață, are identitate, are activitate, și un posibil proiect.

După cum bine știți Asociația a luat ființă încă din toamna anului 2014 doar că abia acum, încet, încet a început să intre pe cursul dorit.

Am avut câteva oportunități foarte bune, de a ne prezenta activitatea.
În decembrie anul trecut Asociația a avut parte de primele ieșiri în lume: a fost prezentată la Conferința ”ADICȚIA 2015”, organizată de Agenția Națională Antidrog împreună cu partenerii săi, iar președintele Asociației a reprezentat interesele A.P.P.A la Conferința ”AȘTEPTĂRILE PACIENTULUI ROMÂN DE LA SISTEMUL DE SĂNĂTATE”, organizată de Alianța Pentru Sănătate din România împreună cu Administrația Prezidențială.
Cea de-a doua întâlnire a reprezentat un pas important în parcursul Asociației pentru că în urma acestei participări, în martie, anul acesta, reprezentanții Asociației au avut ocazia de a susține propria cauză în fața Consilierilor Ministrului Sănătății, această întâlnire de lucru stând la baza proiectului depus. Este vorba despre un proiect finanțat de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile ce are în vedere monitorizarea activității Consiliului național pentru coordonarea politicilor și acțiunilor de reducere a consumului dăunător de alcool în România.

În acest moment, membrii asociației promovează Asociația în spitalele din București și pune la dispoziția celor interesați de propria schimbare câteva întâlniri gratuite în cadrul unor grupuri de suport.

Site-ul Asociației este în lucru și sperăm că în cel mai scurt timp va putea fi accesat, însă până atunci orice propunere, idee sau părere despre ce și cum să apară în cadrul site-ului este binevenită.

Pentru o comunicare directă puteți folosi forumul sau adresa de e-mail a Asociației: asociatia.appa@gmail.com

Vă așteptăm alături de noi pentru că ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Avatar utilizator

Relus
Veteran
Veteran
Mesaje: 3906
Membru din: 27 Dec 2010, 12:17
Zile de abstinență:
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Infiintare asociatia A.P.P.A.

Mesajde Relus » 05 Sep 2016, 06:04

Felicitari.
Ma bucur sa vad ca cineva cauta sa se faca cunoscuta aceasta boala,de fapt sa fie recunoscuta,poate asa vor fi salvați multi oameni,vor fi tratati cu omenie si respect ca orice bolnav cronic.
Sanatate si putere de a conretiza acest proiect.


Asociatia A.P.P.A
Boboc
Boboc
Mesaje: 3
Membru din: 20 Oct 2015, 14:34
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Infiintare asociatia A.P.P.A.

Mesajde Asociatia A.P.P.A » 03 Oct 2016, 12:30

Ziua bună forumiști frumoși,

Am o propunere cel puțin provocatoare pentru voi!
Invitația de a participa la o Campanie socială.

Corespondentul PRO TV, Elena Lasconi, va realiza în perioada imediat următoare o campanie socială ce vizează conștientizarea autorităților și a populației largi privind consumul nociv de alcool.
Campania va fi difuzată în prime time, la știrile de dimineață și cele de seara.
Realizatorii cauta pentru asta persoane ce pot fi o portavoce a celor implicați direct într-o astfel de situație, pentru exemplificarea problematici alcoolului, prin cazuri reale.
O astfel de campanie ajută indirect și activitatea asociației, mai ales că în prezent așteptăm aprobarea unui proiect exact pe tema demarării unei activități ce vizează elaborarea unei strategii naționale de reducere a consumului de alcool și de evidențiere a problemelor cu care se confruntă persoanele dependente în sistemul de sănătate.

Pe cei care doriți să fiți parte din această campanie vă aștept, cât mai curând posibil, cu un e-mail pe adresa asociației A.P.P.A: asociatia.appa@gmail.com

Lumină și Înțelepciune!


Asociatia A.P.P.A
Boboc
Boboc
Mesaje: 3
Membru din: 20 Oct 2015, 14:34
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Infiintare asociatia A.P.P.A.

Mesajde Asociatia A.P.P.A » 02 Feb 2017, 16:14

Bariere, piedici, singurătăți, neliniști, speranțe pierdute, lumină, dorință de izbândă, aprecieri, drum drept și liniște în suflet!?! Ai trecut cu siguranță, dragă forumist prin toate aceste stări și poate că uneori chiar le-ai trăit amestecat, conform zicalei „una caldă, alta rece”.

Acum există posibilitatea să împărtășești cu cei asemeni ție despre toate acestea și multe altele pentru că Asociația A.P.P.A a început susținerea grupul de suport pentru ... oricine dorește să participe...abstinent, dependent, consumator compulsiv.... sau „începător” :-0), nu se percepe taxă pentru nimeni!!!

În grup nu va fi nimeni criticat sau judecat. Întâlnirile vor oferi sprijin și idei pentru descoperirea de noi metode de adaptare dar și identificarea de noi resurse, de încredere în sine, de puterea de a vedea problema și din alt unghi, de a se descoperi fiecare pe sine și mai mult decât atât vom putea învăța uni de la alți.

Grupul se va ține în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 10-12 iar locul de desfășurare va fi la Clinica Aliat, strada Jules Michelet nr.7, etaj 1, București.

Pentru orice informație puteți apela la numărul de telefon 0771.672.837 sau trimite un e-mail pe adresa asociației: asociatia.appa@gmail.com

Zi bună să aveți.


SimiZburlea
Boboc
Boboc
Mesaje: 1
Membru din: 14 Apr 2017, 12:45
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: APPA - Asociatia Persoanelor cu Probleme legate de consumul de Alcool

Mesajde SimiZburlea » 26 Apr 2017, 12:02

Felicitari.
Ma bucur sa vad ca cineva cauta sa se faca cunoscuta aceasta boala.

Înapoi la “PREZENTATI-VA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], Google [Bot] și 72 vizitatori