021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

Salutari!

Aici puteti povesti experientele personale.

ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde ilyuta » 17 Dec 2015, 04:41

Salutare forumel, ce-mi place asta Styxisor, prieten drag!Buna sa-ti fie inima si tie si uite ceva frumos care o sa-ti placa si in care ne putem regasi si noi cu usurinta. :zambetoi: :hug:


"Azi voi căuta să fiu singur o jumătate de oră, să mă relaxez. În acest interval, cândva în cursul zilei, voi încerca să arunc o privire realistă asupra vieţii mele."


12359935_10201206081590497_5026154468210247975_n.jpg
Nume anterior: ilyuta
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2527
Membru din: 01 Iul 2014, 19:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 6 ani

Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde styx » 17 Dec 2015, 10:46

Salutare drag prieten Iliuta !
Multumesc de vizita si de mesaj, " Doar pentru azi" impreuna cu "Promosiunile AA" si " Paradoxurile AA" sunt printre preferatele mele .
Te îmbrățișez cu mare drag si ma bucur sa te mai vad p'acilea prin tarlaua forumista!
Sa avem o minunat de abstinenta si linistita !
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2527
Membru din: 01 Iul 2014, 19:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 6 ani

Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde styx » 20 Dec 2015, 16:35

Seara bună forumache 1
Motto: "Când te opreşti să alergi după lucrurile greşite, le dai lucrurilor bune şansă de a te găsi"
NU MAI PETRECE TIMP CU PERSOANELE NEPOTRIVITE. Viaţa este prea scurtă pentru a o petrece cu oameni care nu merită. Dacă cineva te vrea în viaţa lui, îţi va face loc în ea, nu trebuie să te baţi tu pentru un loc acolo. Niciodată, dar niciodată, nu încerca să te bagi cu forţă în sufletul cuiva care trece cu vederea valoarea pe care o ai. Aminteşte-ţi mereu că prieteni adevăraţi nu-ţi sunt cei ce sunt lângă ţine când eşti fericit, ci cei care îţi sunt aproape când ţi-e cel mai greu.
NU MAI FUGI DE PROBLEME. Înfruntă-le cu capul sus. Nu, nu va fi uşor. Nu este nicio persoană în lume care poate depăşi fără greşeală toate complicaţiile cu care viaţă ne pune faţă în faţă. Nu suntem făcuţi să rezolvăm instant toate probleme apărute. Nu aşa am fost creaţi. De fapt, am fost creaţi să ne supărăm, să ne întristăm, să fim răniţi, să ne împiedicăm şi să cădem. Pentru că tocmai asta este întregul scop al vieţii - să ne înfruntăm problemele, să învăţăm din ele, să ne adaptăm şi să le rezolvăm în timp. Asta e, în cele din urmă, modul în care devenim persoanele care suntem.
NU TE MAI MINȚI. Poţi minţi pe oricine din lumea întreagă, însă nu te poţi păcăli pe ţine.Vieţile ni se îmbunătăţesc numai când acceptăm provocările care ne apar în cale. Iar cea mai dificilă dintre provocări este aceea de a fi sinceri cu noi înşine.
NU-ȚI MAI PUNE LA NESFÂRȘIT NEVOILE LA FINALUL PROPRIEI LISTE DE PRIORITĂȚI. Cel mai dureros lucru este să te pierzi, pe tine că persoană, atunci când iubeşti pe cineva prea mult. Şi să uiţi că şi tu eşti special. Da, ajută-i pe ceilalţi, dar ajută-te şi pe ţine. Dacă există vreodată vreun moment perfect pentru a-ţi urmă visul sau pentru a face ceva care contează pentru ţine, acel moment e acum.
NU MAI ÎNCERCA SĂ FII CEEA CE NU EȘTI. Una dintre cele mai mari provocări în viaţă este să să fii tu însuţi într-o lume care încearcă să te facă precum toţi ceilalţi. Cineva va fi întotdeauna mai frumos că ţine, mai deştept sau mai tânăr, însă nimeni nu poate fi că ţine. Nu te schimbă că oamenii să te placă. Fii tu însuţi şi oamenii potriviţi te vor iubi pe ţine, cel adevărat.
NU MAI ȚINE CU DINȚII DE TRECUT. Nu vei putea începe următorul capitol din viaţă ta, dacă vei continuă să îl citeşti pe ultimul.
NU ÎȚI MAI FIE FRICĂ SĂ GREȘEȘTI. Făcând ceva şi obţinând un rezultat greşit este mai productiv decât să nu faci nimic. Orice reuşită are o urmă de eşec în spatele ei şi orice eşec te conduce spre succes. Vei ajunge să regreţi mai mult lucrurile pe care nu le-ai făcut decât pe cele pe care le-ai făcut.
NU TE MAI MUSTRA PENTRU GREȘELILE VECHI. Putem iubi persoanele nepotrivite şi putem plânge pentru lucrurile greşite, însă, indiferent ce întorsătură ia viaţă, un lucru este sigur: greşelile ne ajută să găsim acele persoane şi acele lucruri care sunt potrivite pentru noi. Toţi greşim, toţi ne zbatem şi chiar toţi regretăm anumite lucruri din trecutul nostru. Orice lucru care ţi se întâmplă, bun sau rău, te pregăteşte pentru un moment care urmează să vină.
NU MAI ÎNCERCA SĂ ÎȚI CUMPERI FERICIREA. Multe dintre lucrurile pe care ni le dorim sunt scumpe. Dar adevărul este că lucrurile care ne aduc cu adevărat fericirea sunt gratuite – dragostea, râsul, prietenia... Completaţi voi lista mai departe.
NU MAI AȘTEPTA FERICIREA DE LA ALȚII. Dacă nu eşti mulţumit cu ţine, aşa cum eşti, nu vei fi fericit nici în relaţii cu alte persoane. Trebuie să-ţi creezi stabilitate şi fericire în propria viaţă înainte de a o împărtăşi cu altcineva.
NU MAI TĂRI ÎN GOL GÂNDINDU-TE SI RĂZGÂNDINDU-TE. Nu mai analiza aşa de mult fiecare situaţie căci vei crea probleme care nu nici măcar nu existau. Evaluează situaţia şi acţionează. Nu poţi schimba lucrurile cu care refuzi să te confrunţi. Progresul implică riscuri. Punct!
Că să marchezi un gol, trebuie ca întâi să dai drumul la minge.
NU TE MAI GÂNDI CĂ NU EȘTI PREGĂTIT când apare o nouă şansă. Pentru că cele mai multe oportunităţi din viaţă ne forţează să trecem dincolo de zona noastră de confort. În orice situaţie, ne vom simţi întâi insufiecient pregătiţi. Dar asta ţine de procesul de învăţare, nu-i aşa?
NU TE MAI IMPLICA ÎN RELAȚII DIN MOTIVE GREȘITE. Relaţiile trebuie alese înţelept. Este mai bine să fii singur decât într-o companie neplăcută. Nu trebuie să te grăbeşti. Dacă trebuie să se întâmple, se va întâmplă – la timpul potrivit, cu persoane potrivită şi din motivele corecte. Îndrăgosteşte-te pentru că aşa simţi, nu pentru că te simţi singur.
NU MAI RESPINGE RELAȚII NOI doar pentru că cele vechi nu au mers. Vei învaţă că în viaţă oamenii pe care-i întâlneşti, îi întâlneşti cu un scop. Unii te vor testa, unii se vor folosi de ţine, unii te vor învaţă câte ceva. Dar, cel mai important, vor fi şi câţiva care vor scoate la iveală tot ce-i mai bun din ţine.
NU MAI CONCURA CU OAMENII DIN JURUL TĂU. Nu te mai gândi la ce fac ceilalţi mai bine decât ţine. Concentrează-te să îţi baţi propriile recorduri zilnic. Succesul este până la urmă o lupta doar între ţine şi propria-ţi persoană.
NU MAI FI INVIDIOS PE CEILALȚI. Invidia înseamnă să numeri toate harurile cu care au fost dăruiţi alţii, în loc să te uiţi la ţine şi la ce ai primit tu. Întreabă-te următorul lucru: "Ce am eu şi toată lumea îşi doreşte?".
NU TE MAI PLÂNGE ȘI NU ÎTI MAI PLÂNGE DE MILĂ. Surprizele neplăcute cu care viaţă te pune faţă în faţă nu fac decât să îţi netezească calea în direcţia care era menită pentru ţine. Poate nu înţelegi şi nu vezi asta în momentul în care lucrurile rele se petrec şi poate îţi va fi greu. Dar reflectă şi la celelalte lucruri negative care ţi s-au întâmplat în trecut. Vei observă destul de des că fiecare dintre ele te-a condus într-un loc mai bun, către o persoană mai bună, la o stare de spirit minunată sau o situaţie fericită. Aşa că zâmbeşte! Lasă-i pe toţi să vadă că astăzi eşti mult mai puternic decât erai ieri. Şi astfel vei fi.
NU MAI ȚINE SUPĂRĂRI Nu îţi trăi viaţă cu ura în suflet. Vei ajunge să te răneşti mai mult pe ţine decât pe oamenii pe care îi urăşti. Iertarea nu înseamnă "Ceea ce mi-ai făcut este în regulă", ci iertarea înseamnă " Nu o să te las să îmi strici fericirea pentru totdeauna". Iertarea este răspunsul… Renunţă la ranchiună, găseşte-ţi pacea şi eliberează-te. Şi, nu uită, iertarea nu este numai pentru alte persoane, este şi pentru ţine. Atunci când este nevoie, iartă-te şi pe ţine, mergi mai departe şi încearcă să te descurci mai bine dată viitoare.
NU ÎȚI MAI PIERDE TIMPUL dând explicaţii şi scuzandu-te la nesfârşit pentru greşeli. Prietenii tăi nu au nevoie de asta, iar duşmanii tăi oricum nu vor crede. Doar fă ceea ce simţi că este corect.
NU MAI TRECE cu vederea frumuseţea bucuriilor mărunte. Bucură-te de lucrurile mărunte pentru că într-o zi te vei uită înapoi şi vei descoperi că ele erau de fapt lucrurile importante. Cele mai bune perioade din viaţă ta vor fi acele momente mici, aparent neimportante, pe care le-ai petrecut râzând cu cei care contează pentru ţine.
NU MAI ALEGE CALEA UȘOARĂ. Viaţă nu e uşoară, mai ales atunci când plănuieşti să obţii ceva care să merite. Nu alege calea uşoară care să te ducă acolo. Realizează ceva extraordinar.
NU TE MAI PURTA că şi cum toate lucrurile sunt minunate, atunci când nu sunt. Este în regulă să te împiedici din când în când . Nu trebuie să te prefaci sau să demonstrezi mereu că eşti puternic. Nu ar trebui să fii preocupat nici de ceea ce cred ceilalţi - plângi, dacă simţi nevoia - este sănătos să îţi verşi lacrimile. Cu cât mai curând vei face asta, cu atât mai repede vei fi pregătit să zâmbeşti din nou.
CONTINUĂ...
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2527
Membru din: 01 Iul 2014, 19:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 6 ani

Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde styx » 20 Dec 2015, 16:36

CONTINUARE...
NU ÎI MAI ÎNVINUI pe alţii pentru necazurile tale. Îţi vei realiza visele în măsură în care îţi vei asumă responsabilitatea pentru viaţă ta. Când îi învinuieşti pe alţii pentru lucrurile prin care treci, le predai lor controlul asupra acelor părţi din viaţă ta.
NU ÎȚI MAI FACE ATÂTEA GRIJI. Grijile nu vor face că ziua de mâine să fie mai puţin grea, dar sigur vor face că ziua de astăzi să fie mai puţin veselă. Pentru a află dacă merită să te îngrijorezi pentru o situaţie întreba-te următorul lucru: "Va mai conta situaţia asta peste un an? Peste trei? Peste cinci?" Dacă răspunsul este nu, e clar că îţi faci griji inutil.
NU TE MAI CONCENTRA PE CE NU VREI SĂ SE ÎNTÂMPLE. Concentrează-te pe ce îţi doreşti să se petreacă. Gândirea pozitivă este ingredientul de baza al oricărei poveşti de succes. Dacă te trezeşti în fiecare dimineaţă gândindu-te că ceva minunat ţi se va întâmplă în ziua respectivă şi eşti puţin atent, vei observă destul de des că ai avut dreptate.
NU MAI FI NERECUNOSCĂTOR. Oricât de bună sau grea a fost până în acel moment, trezeşte-te dimineaţă şi fii mulţumit că trăieşti. Cineva, undeva se lupta cu disperare să trăiască. În loc să te gândeşti la ceea ce îţi lipseşte, gândeşte-te la ceea ce ai tu şi le lipseşte altora.
SURSA...http://www.marcandangel.com/…/30-things-to-stop-doing-to-y…/
ABSTINENȚĂ SENINĂ SĂ AVEM !
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2527
Membru din: 01 Iul 2014, 19:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 6 ani

Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde styx » 20 Dec 2015, 21:57

Senină să ne fie seara !
invitație la introspecție...(Alma :jos-palaria: nu poci :zambet: pentru ca să spun acest cuvant ,, introspectie” si să nu te salut cu drag !)
Oamenii trăiesc cate 70 de ani, vieti la rând, fără să stie ce este viața. Ei nu ajung la maturitate, nu se integreaza, nu sunt centrati. Ei nu traiesc decat la periferie.
Dacă periferia voastră se întalneste cu periferia altora, ciocnirile sunt inevitabile. Pe de altă parte, dacă sunteti tot timpul preocupati de greselile altora, nu puteti trăi decat la periferie. Dacă veti realiza că...
“Eu sunt singurul responsabil pentru existenta mea. Orice s-ar intampla, eu sunt cauza care a generat acest lucru.”
, atunci constiinta voastră trece brusc de la periferie în centru.
Abia acum începeti să deveniti centrul existentei voastre.
De acum inainte veti putea face foarte multe lucruri. Dacă nu va place ceva, puteti renunta la el; dacă vă place altceva, il puteti adopta. Daca vi se pare ceva adevărat,îl puteti urma; dacă simtiti că nu este adevărat, puteti să-l evitati, caci acum sunteti centrat si înrădăcinat în sine.
OSHO
Noapte linistită !
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Avatar utilizator

lupica
Veteran
Veteran
Mesaje: 3585
Membru din: 04 Ian 2011, 14:18
Zile de abstinență: 18,10,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 5 ani
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: Salutari!

Mesajde lupica » 21 Dec 2015, 09:36

multumesc


:zambet:
"capituleaza ca sa invingi"
lupusor_dani@yahoo.com

"Noi nu ne-am vindecat de alcoolism. Tot ce avem în realitate este o gratiere zilnică, posibilă numai atunci când ne menținem într-o formă spirituală bună."
Avatar utilizator

almaM
Veteran
Veteran
Mesaje: 1349
Membru din: 28 Mai 2012, 09:49
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde almaM » 23 Dec 2015, 19:52

Stix ( STIX ÎL ADMIR ȘI PE DENIS, în mod speial), noi ne alăturăm vouă! Ai tras de acest forum, tare mult și ar fi deplasat să zic că nu-ți închipui ce greu este să tragi după tine niște caractere complexe și mai ales complicate, care pot să reactiveze în lumea lor oricând și oricum! :rosu: :ras:
Pup și respect, dar mai ales iubire tuturor din tot sufletul meu! :hug:
Nu-mi dați sfaturi, decât dacă le cer, în mod expres! Am capacitatea de a greșii și de a mă critica destul de sever și singură! Prefer să aleg în funcție, de ceea ce sunt și,nu de ceea ce par a fi! Mulțumesc!
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2527
Membru din: 01 Iul 2014, 19:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 6 ani

Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde styx » 23 Dec 2015, 20:44

Alma suflet frumos iti multumesc pentru cuvintele calde si frumoase!
Nu stiu cat de mult am tras de forumel , dar am încercat sa nu-l las sa moara . Am umblat cu "pastilele de revergorare" :ras:in buzunarul virtual. O fi fost bine, o fi fost rău , voi care formați forumul acesta știți mai bine.
Nu am întotdeauna cuvintele potrivite la mine si poate ca nu întotdeauna am fost foarte obiectiv, nu ma pricep la vorbe ca alți corifei de pe la începuturile forumului sau ca amicul Denis ( care e pe la oltenia acum) dar sincer iubesc acest forum, cu bune, cu rele, cu noi cei care-l formam, si chiar si atunci cand am luat pauza la scris am fost zilnic aici sa vad daca e cineva in nevoie de ajutor, pentru ca pana la urma despre asta e vorba aici , sprijinul moral necondiționat si fara prejudecăți pe care ni-l oferim unii altora. Asa ca eu voi fi in continuare prezent aici cel puțin atat timp cat nu beau... AZI !
Iti multumesc draga mea prietena Alma si te îmbrățișez cu drag !
Seara senina si linistita sa avem !
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Avatar utilizator

almaM
Veteran
Veteran
Mesaje: 1349
Membru din: 28 Mai 2012, 09:49
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde almaM » 23 Dec 2015, 21:42

Nu știu cine și ce a scris, dar crede-mă că ești locomotiva noastră, așa cum te autocritici, degeaba. Ai pus suflet și aș vrea să-ți spun că nimeni, nu ar fi putut să o facă mai bine!
Pe se- Nu scrie o postare care să mă facă să mă simt nasol, pentru că așa am înțeles sufletul tău, în felul meu, obiectiv , zic !
Nu-mi dați sfaturi, decât dacă le cer, în mod expres! Am capacitatea de a greșii și de a mă critica destul de sever și singură! Prefer să aleg în funcție, de ceea ce sunt și,nu de ceea ce par a fi! Mulțumesc!
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2527
Membru din: 01 Iul 2014, 19:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 6 ani

Gen: Nespecificat - Nespecificat

Re: Salutari!

Mesajde styx » 24 Dec 2015, 00:01

Alma, sărut mâna!
Apreciez spusele tale pentru că știu sigur că dacă nu ai fi simțit așa, nu ai fi scris . Esti obiectiva mereu , nu numai aici pe forum dar si pe alte canale de socializare unde am avut ocazia să te văd cât si în persoană .
Te îmbrățișez si îți doresc Sărbători frumoase cu drag si cu sănătate!
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!

Înapoi la “POVESTEA MEA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Confused, Ratacita și 14 vizitatori