Pagina 1 din 3

Alcoolica

Scris: 09 Ian 2019, 15:51
de Olea2019
Buna ziua. Ma numesc Olea. Sunt alcoolica de citiva ani. Incepusem Inca din facultate.Acum deja trebuie sa spun stop! Ma gindeam ca oricind ma pot opri, dar nu a fost asa,in fiecare seara consumam orice reuseamm sa cumpar de la magazin. Am copiii mici (in perioade cind am fost insarcinata consumam dar moderat ),(in restul timpului puteam sa consum pina adormeam). Sotul meu a observat ca e ceva in neregula cu mine,dar dadea pe seama oboselii. Ieri m-am destainuit lui cum stau lucrurile si a ramas perplex. El stia ca mai trag cite un paharel dar nu seara de seara pina adorm. Acum sunt treaza a 3 zi. Cauza a fost ca nu mai frecventam lectiile si facultatea nu am mai finisato. Parintii nu stiu nici pina in ziua de azi nici de facultate si nici ca consum alcool. Doamne ajuta sa nu mai pun gura pe alcool.Multumesc

Re: Alcoolica

Scris: 11 Ian 2019, 01:05
de Ambasador
Imi pare sincer rau de intreaga ta situatie. Te inteleg mai mult decat iti vei putea imagina vreodata, poate.. Ce pot sa mai spun??? Totul poate fi reparabil candva, cumva, la un moment dat. Poate chiar de azi, de ce nu?? Sufletul tau stie cel mai bine insa. Sa fortezi destinul nu prea are rost, dar poti se pare sa il ajuti putin, chiar merita! Eu stiu ca incerc sa "invat" mersul vietii fara alcool zi de zi. Putin cate putin. Sporadic uneori. Si totusi, atat de plin de speranta! E tocmai ce ai tu nevoie acum. SA NU RENUNTI NICICAND LA SPERANTA! Iti urez vindecare deplina, dintr-o inima inca sangeranda..! Succes, din tot sufletul meu Olga draga! Mult succes spre un drum al abstinentei cu adevarat frumos!

Re: Alcoolica

Scris: 11 Ian 2019, 12:00
de Airam
E pacat Olea sa traiesti cu aceasta problema. Fiindca aceasta problema, se agraveaza cu timpul, avem impresia ca o putem controla...dar de multe ori, scapa de sub control. E foarte frumoasa viata fara alcool.

Re: Alcoolica

Scris: 12 Ian 2019, 09:32
de Alpha
Asta e primal.meu mesaj pe acest forum. De cînd va caut!
Olga, eu sunt tot cu 3 copii, am emigrat în anul 5 ca proasta. Nici eu nu am terminat facultatea.
Si da, sunt alcoolica
Trebuie să o zic.
Tare.
Si sa mi revin.
Am avut avint 2 zile.
Ieri am picat iar.
Urît de tot. Am făcut si o tîmpenie. Ma simt oribil. Imi vine sa ma ascund de tot.
Merg acum la munca.
Dar revin.
Presimt că o sa devenim noi doua prietene.
Tu ai 3 zile!
Eu nu am reuși!

Re: Alcoolica

Scris: 12 Ian 2019, 09:33
de Alpha
Nu stiu inca setările pe aici si din telefon e si mai greu. Sper sa nu uit parola si contul creat.
Cică am ajuns la munca. Is vai de capul meu. Oribil.

Alcoolica

Scris: 30 Ian 2019, 12:52
de Olea2019
Buna ziua do nou. Din pacate am cazut iar tentatiei de a bea. Azi vreau sa incep o noua zi fara alcool . Vreau si sper sa reusesc. A incercat cineva codarea? Ca deja nu stiu cum sa ma abtin. Si ideea e ca ma vad si copiii in ce hal ajung. Doamne ajuta sa renunt definitiv la porcaria asta.

Re: Alcoolica

Scris: 30 Ian 2019, 19:34
de Raza de soare
Buna :)

Succes!
Ce este aia codare?

Re: Alcoolica

Scris: 31 Ian 2019, 17:02
de Olea2019
Multumesc raza de soare. Codarea prin hipnoza sau injectare. Totusi vreau sa incerc singura sa renunt. E greu dar speranta moare ultima. Azi e o noua zi fara alcool.

Re: Alcoolica

Scris: 31 Ian 2019, 18:35
de Olea2019
Trebuie sa fiu tare pentru ca am copiii mici. Si ideea este ca am din cauza aceasta deja probleme de sanatate. Deci e cod galben si trebuie sa ma opresc. Copiii cresc si nu vreau sa ma mai vada in stare de levitare in fiecare seara. Ce exemplu de mama betiva le dau? Doamne ajuta sa fie si mine o zi fara alcool.

Re: Alcoolica

Scris: 31 Ian 2019, 19:31
de Olea2019
Sper sa pot trece de perioada de sevraj care apare cel mai des cind trec pe linga rindul cu bauturi. Doamne da-mi te rog putere.