021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Iubitul meu e alcoolic ... :(

Aici puteti povesti experientele personale.
Scrie răspuns
iMarian
Boboc
Boboc
Mesaje: 2
Membru din: 15 Mar 2020, 17:47

Re: Iubitul meu e alcoolic ... :(

Mesaj de iMarian »

Imi pare rau pentru situatie, mai bine sa plecati inainte sa faca cine stie ce si sa regretati, cine stie unde pot evolua astfel de comportamente. El se poate trata doar daca vrea sa mearga la psihiatru...altfel niciun mediu "extern" nu are ce sa ii faca fara vointa lui...
Raza de soare
Veteran
Veteran
Mesaje: 398
Membru din: 15 Ian 2019, 00:25

Re: Iubitul meu e alcoolic ... :(

Mesaj de Raza de soare »

Multumesc, invingatoareo 💐
Pupiiici
Raza de soare
Veteran
Veteran
Mesaje: 398
Membru din: 15 Ian 2019, 00:25

Re: Iubitul meu e alcoolic ... :(

Mesaj de Raza de soare »

Buna seara:)
Din mai multe incercari cu parola, am reusit sa ma loghez...a trecut ceva timp de cand n am mai fost pe forum.
M am recasatorit, in august facem 3 ani :) sunt fericita, am facut multe pentru sufletul meu...sunt impacata. M am lasat de sport cu anii pandemiei fiindca nu mai prindeam loc liber la cycling...in schimb m am apucat de dansuri de 1 an jumate..merg de 3 ori/sapt.
***
M am reintalnit cu bucuresteanul intamplator pe strada in orasul meu, am schimbat cateva vorbe 10 minute, ma grabeam la sala de dans...el era neschimbat...am vb mai mult despre copiii lui gemeni de care ma atasasem si cu care mai tin oarecum legatura..sentimentele mele nu au mai fost aceleasi...nici dragoste, nici durere.
Mi am amintit azi de forum fiindca fiica cumnatei mele e dependenta de droguri...si am avut asa, un deja vu...sau deja trait ca martor, sa zic asa.
Mi se rupe sufletul pt ele..si ma vad in imposibilitatea de a face ceva...fata are 34 de ani, nu locuieste cu parintii si a fost internata 2 luni la dezintoxicare sau un centru pt reabilitare de droguri acum cateva luni, care a ajutat o sa devina abstinenta doar cateva luni... ce mi se pare tragic e ca fata a sarit la mama ei si a lovit o.
Scrie răspuns