021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

PREZENTATI-VA :: Bacchus vs Elpis

Aici puteti povesti experientele personale.

Sunt autorul acestui subiect
Elpis
Boboc
Boboc
Mesaje: 7
Membru din: 30 Iul 2019, 21:37
Gen: Feminin - Feminin

Re: Bacchus vs Elpis

Mesajde Elpis » 02 Aug 2019, 11:49

Va mulțumesc pentru sfaturi, om frumos! Asa e, degeaba vrem noi, familia, iar el nu își dorește asta. E atât de deprimant să vezi că persoana pe care o iubești din tot sufletul, un om realizat din toate punctele de vedere, sa ignore orice sfat. Ma întreb cât mai pot rezista?! Sunt în pragul de a face pasul spre divorț, dar în același timp, nu știu dacă e cea mai buna decizie. Ce se va întâmpla cu el? Consecințele vor fi grave: pierderea serviciului, înrăutățirea sanatatii sale... Mi-e teama de consecințe. Motivatie are, dar nu știu ce îl împiedică sa ia o decizie ferma. De asemenea, de ce alții pot și el, nu?


Speranta16
Senior
Senior
Mesaje: 163
Membru din: 05 Iun 2019, 12:19
Gen: Feminin - Feminin

Re: Bacchus vs Elpis

Mesajde Speranta16 » 02 Aug 2019, 12:55

De ce alte persoane pot si unele nu? Pentru ca bem din motive diferite! Fiecare isi are demonii lui, fie ca-i constientizeaza sau nu. In cazul meu, il cunosc pe fiecare in parte. Faptul ca merge la un psiholog este un lucru constructiv, dar conteaza foarte mult deschiderea si conexiunea care o are cu acesta si are nevoie de rabdarea si ajutorul tau. Nu exista zana fermecata care sa il atinga cu bagheta si sa fie atat de usor sa nu mai bea din senin si totul sa fie minunat. E un proces lung si greu, dar se poate. Cel putin asta simt eu acum si sunt una dintre cei care se lupta sa renunte...

Înapoi la “PREZENTATI-VA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 85 vizitatori