021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

Nu ma descurc

Aici puteti povesti experientele personale.

Speranta16
Veteran
Veteran
Mesaje: 503
Membru din: 05 Iun 2019, 12:19
Gen: Feminin - Feminin

Re: Nu ma descurc

Mesajde Speranta16 » 27 Iun 2020, 08:46

Buna dimineața. Paparuda, draga mea, mă gândesc că nici Edison n-o fi inventat becul din prima :). Lăsând gluma la o parte, chiar aseară făceam o introspecție a ultimului an, adunând perioadele de neconsum. Balanta e echilibrata, cumva. Sunt cam 6 cu 6. Nici pe departe de a mă liniști scorul asta, dar tot e ceva fata de anii anteriori, când eram foarte liniară și perseverenta in consumul meu. Sunt sătulă și scârbită să trăiesc în promiscuitate și rușine, de aici și lupta mea continua. Sunt convinsa de faptul că, cumva, cândva voi reuși! Nu spun acum, că să nu mai fiu atât de dezamăgită de mine, in caz că voi gafă. O zi frumoasă îți doresc!

Înapoi la “POVESTEA MEA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 190 vizitatori