021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.
Lukian
Lukian
Primul craciun fara alcool....de fapt pe doi ianuarie fac anu fara otravă
Re: Lukian
Felicitări Lucian!
Lukian scrie:Primul craciun fara alcool....de fapt pe doi ianuarie fac anu fara otravă
Felicitari!
Cum ai reușit? De unul singur sau?Este o perioada destul de lunga, 1an.
Nu am nevoie de noroc. Eu îmi fac propriul meu noroc...
-
- Veteran
- Zile de abstinență: 18,10,2014
- Zile de abstinență:
- Ani de abstinență: 6 ani
- Gen:
- Masculin
"capituleaza ca sa invingi"
lupusor_[...]
"Noi nu ne-am vindecat de alcoolism. Tot ce avem în realitate este o gratiere zilnică, posibilă numai atunci când ne menținem într-o formă spirituală bună."
lupusor_[...]
"Noi nu ne-am vindecat de alcoolism. Tot ce avem în realitate este o gratiere zilnică, posibilă numai atunci când ne menținem într-o formă spirituală bună."
Buna dimineata!
FELICITARI Lukian,asta da realizare!
Tot in acesta perioada a anului am devenit si eu abstinenta si nu poate exista o bucurie mai mare ca aceea de a-ti recastiga libertatea, nu?Pe mine insa m-a ajutat acest Forum caruia ii voi fi recunoscatoare forever.
Poate ne mai scrii!
Tot in acesta perioada a anului am devenit si eu abstinenta si nu poate exista o bucurie mai mare ca aceea de a-ti recastiga libertatea, nu?Pe mine insa m-a ajutat acest Forum caruia ii voi fi recunoscatoare forever.
Poate ne mai scrii!
-
- Veteran
- Zile de abstinență: 14,04,2008
- Zile de abstinență:
- Ani de abstinență: 10 ani
- Gen:
- Masculin
Felicitări, Lukian! Poate împărtășești cu noi "secretul" abstinenței tale.
Așa poți inspira abstinența celor care și-o doresc.
Așa poți inspira abstinența celor care și-o doresc.

-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules Renard

Va multumesc pentru încurajați si mesaje in general....nu credeam ca o sa scrie cineva....si îmi cer scuze daca nu scriu unde trebuie cum trebuie....ca nu prea am mai scris pe forumuri....asta de fapt e primul cont pe orice fel de forum.....
va mai scriu....multumesc de felicitări ....nu nu ma simt ca am facut o gaura in cer.....tot o viata naspa am .....tot singurătate mai nou sunt cam antisocial.....dar stiam ca asa va fi deci nu aveam mari asteptări ca dupa acces sa am mari dezamăgiri si sa beau din nouprimavara scrie:Buna dimineata!
Poate ne mai scrii!
Lukian scrie:Va multumesc pentru încurajați si mesaje in general....nu credeam ca o sa scrie cineva....si îmi cer scuze daca nu scriu unde trebuie cum trebuie....ca nu prea am mai scris pe forumuri....asta de fapt e primul cont pe orice fel de forum.....
Și eu tot aici am scris prima oara pe un forum.
Este și singurul forum unde scriu, si cu ajutorul lui am reușit sa rămân abstinent o perioada.
Continua sa scrii și sa citești poveștile scrise aici, daca dorești si consideri ca îți sunt de ajutor, toti suntem aici prezenți din același motiv, luptam împotriva alcoolului, si cautam sa avem o abstinenta senina, cei care nu o avem încă, cei care o au deja, doresc sa o mențină.
Nu am nevoie de noroc. Eu îmi fac propriul meu noroc...
-
- Veteran
- Zile de abstinență: 30,06,2014
- Zile de abstinență:
- Ani de abstinență: 9 ani
- Gen:
- Nespecificat
Vbc scrie:Continua sa scrii și sa citești poveștile scrise aici, daca dorești si consideri ca îți sunt de ajutor, toti suntem aici prezenți din același motiv, luptam împotriva alcoolului, si cautam sa avem o abstinenta senina, cei care nu o avem încă, cei care o au deja, doresc sa o mențină.
De acord cu Vbc! macar pana gasesti alta solutie de a iti mentine abstinenta e bine sa ramai pe aici.
Bine ai venit!
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!