Pagina 1 din 12

Buna ! Sunt Victor, alcoolic abstinent

Scris: 16 Apr 2011, 06:49
de dudaev
Buna ma numesc VICTOR si sint alcolic abstinent de 2 luni si jumatate , si ma bucur foarte mult ca am dat de voi .,si de acest forum minunat .
Cu ajutorul vostru si al lui DUMNEZEU sper sa ramin abstinent total ,vreau sa am o victorie personala in fata alcolului sa-l inving si sa nul mai bag in seama deloc Multumesc tutror pentru ajutorul acordat

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 16 Apr 2011, 07:08
de tudor
Salut Victore !

Felicitari si continua!

In ceea ce ma priveste am incetat sa ma lupt cu ALCOOLUL !M-am luptat cu el destul de mult ca sa nu imi mai arda de lupta .El este mult mai PUTERNIC, DERUTANT,VICLEAN, asa ca acum m-am declarat invins si nu mai ma lupt cu ALCOOLUL/Pur si simplu il ignor si il ocolesc.Am invatat sa traiesc senin fara sa consum.Ne predăm, ca să învingem. La prima vedere, a te preda nu prea seamănă cu a învinge. Dar aşa funcţionează ABSTINENTA. Abia am ajuns la fundul sacului, într-un anume aspect al vieţii noastre şi ne-am izbit de un zid de care nu mai putem trece; abia după ce am atins capătul disperării şi ne-am predat – abia atunci am putut realiza abstinenţa împlinită, care ne-a fost imposibilă întotdeauna înainte. Noi trebuie – şi de fapt aşa şi facem – să ne predăm, ca să învingem.
Nu vei reuşi să treci un perete înalt de 20 de metri doar lovindu-ti capul de el - te vei alege doar cu o durere de cap. Daca te aşezi în umbra peretelui şi îţi spui „ Poate îmi e mai bine de partea asta, în cele din urmă”, poţi să fi sigur că Dumnezeu va face lucrurile să meargă bine pentru tine şi pentru ceilalţi.


Succes

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 16 Apr 2011, 17:36
de asido1973
Buna Victor ! La fel ca si tine , si eu acum 1 an si jumatate , am dat de acest site , si datorita lui , astazi am o abstinenta de peste un an jumate . Datorita povestilor de aici , datorita ca am avut cu cine sa comunic si sa vorbesc , iata ca am reusit sa raman abstinent . te asteptam mereu sa ne povestesti , ceea ce reusesti si tu zi de zi .

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 16 Apr 2011, 21:48
de dudaev
Buna !! asido
eu am mai avut pauze din acestea si dupa aceia iarasi am baut 2,3 zile mia fost rau si iarasi am facut pauze si tot asa o tin de ceva timp fac pauze si iarasi beau dar eu vreau sa nu mai beau deloc pentru ca stiu si sint constient ca am o problema ,deci vreau sa trec peste aceasta problema grava care numi face decit rau am pierdut bani , afaceri , sanatate , mai cita si familia este un dezastru alcolul pentru mine .

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 16 Apr 2011, 21:56
de dudaev
Buna TUDORE mersi mult ca esti alaturi de noi si ne incurajezi cu modul in care trebuie sa ne comportam noi alcolicii abstinenti
CU STIMA
VICTOR

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 17 Apr 2011, 21:14
de dudaev
VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA SI, ABSTINENTA USOARA TUTROR

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 17 Apr 2011, 21:31
de asido1973
Multumesc mult victor , si tie la fel , o primavara frumoasa si abstinenta cat mai lunga !

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 22 Apr 2011, 09:06
de dudaev
PASTE FERICIT TUTROR SI ABSTINENTA USOARA

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 25 Apr 2011, 09:43
de dudaev
A trecut prima zi de PASTI si ma simt fericit pentru ca am putut sa stau fara alcol .in alti ani eram bezmetic la cap in zilele de pasti ,acuma sint senin la minte fericit alaturi de familia mea sint bucuros si fericit ca am putut sa stau fara alcol datorita voua care scrieti pe acest forum . VA MULTUMESC !!! PASTE FERICIT !!

Re: MA NUMESC VICTOR

Scris: 25 Apr 2011, 11:12
de asido1973
Felicitari , Victor . Tot inainte si tine-o tot asa . Ma bucur pentru tine !