021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

REGULAMENTUL FORUMULUI

A se citi inainte de a posta pe forumul AlcoHelp
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 1161
Membru din: 11 Noi 2009, 17:43
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

REGULAMENTUL FORUMULUI

Răspunsul #1 scris

Mesajde admin » 14 Noi 2009, 17:50

Regulile forum – ului AlcoHelp

Bine ai venit pe forumul programului AlcoHelp! Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, in schimb, postarea de mesaje pe forum, accesul la programul AlcoHelp de tratament al abuzului de alcool, precum si contactarea unui specialist ALIAT sunt disponibile doar celor care si-au deschis un cont.
Dorim sa cream aici, pe http://www.alcohelp.ro, o comunitate de oameni care sunt interesati de sanatatea lor – fizica si mentala, de schimbare personala si imbunatatirea propriei vieti si a celor din jurul lor.

Forumul ALcoHelp a fost creat pentru a oferi:
- Sprijin in procesul schimbarii
- Informatie corecta
- Siguranta impartasirii unor experiente personale, sub protectia anonimatului
- Bucuria succesului personal si al celorlalti membri

De aceea, consideram ca urmatoarele reguli de participare in cadrul acestui forum sunt binevenite:

1. Forumul AlcoHelp este un loc unde oamenii isi ofera sprijin in momentele dificile si, din acest motiv, comentariile care promoveaza atacul la persoana, jignirea altor membri ai forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportamentul nepotrivit sau ofensator vor fi sterse. Discriminarile de gen, rasa, etnie, orientare sexuala nu sunt acceptate.
2. Forumul AlcoHelp este un loc care promoveaza informatia corecta despre tulburarile legate de consumul de alcool, manifestarile acesora si tratamentele dovedite ca eficiente. Orice informatie postata in acest sens trebuie sa contina sursa citata (de ex., o lucrare stiintifica, un site de specialitate, o opinie a unui expert in domeniu). Nu sunt acceptate recomndarile pentru produse sau proceduri de orice fel a caror eficienta nu a fost dovedita.
3. Forumul AlcoHelp nu accepta postarea unor documente protejate prin copyright, cu incalcarea drepturilor de autor.
4. Forumul AlcoHelp nu accepta postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei
5. Forumul AlcoHelp nu accepta colectarea de catre un membru a oricarui gen de informatie care ar duce la identificarea altor membri ai forumului (de ex., e-mail, telefon personal, adresa)
6. Descurajarea altor membri in procesul lor de schimbare prin postarea de mesaje ironice, ridiculizatoare, sarcastice este in contradictie cu spiritul acestui site si astfel de mesaje vor fi sterse.
7. Nu sunt acceptate comentariile defaimatoare la adresa altor forme de tratament, cele care sustin eficacitatea unei singure metode sau a nici unei metode, pentru ca sunt surse de dezinformare si intra in contradictie cu datele stiintifice acceptate in prezent.
8. Atacul in mod direct sau indirect la persoana este interzis.
9. Orice incalcare a anonimatului atrage dupa sine suspendarea definitiva a contului.


Nerespectarea regulilor de participare 1-8, se sanctioneaza cu stergerea mesajelor si suspendarea utilizatorului pentru o perioada de 1 pana la 5 zile.

Forum-ul AlcoHelp este moderat si supervizat de specialistii ALIAT. In timp, ne propunem sa cooptam pe unii membri activi si avizati ai forumului si sa cream un sistem de moderatori alesi dintre utilizatori. Pana atunci, specialistii ALIAT vor interveni pentru a corecta informatii incorecte, pentru a initia sau pentru a sprijini in mod activ o discutie.

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului http://www.alcohelp.ro, precum si cu dispozitiile Legii comertului electronic 365/2002, Organizatia NonGuvernamentala Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor (ALIAT) nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri. Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine ALIAT, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, ALIAT nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul http://www.alcohelp.ro, ALIAT nu poate dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001. Daca va considerati nedreptatit(a) in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

Acest regulament intra in vigoare de astazi 15.11.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
ALIAT
office@aliatong.ro
021/9335 Alcoline

Înapoi la “MISIUNE SI REGULAMENT”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori