021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

Esti ceea ce bei.

Aici puteti povesti reusitele voastre.

Sunt autorul acestui subiect
lazarescu nicolae
Veteran
Veteran
Mesaje: 908
Membru din: 18 Sep 2011, 18:35
Zile de abstinență: 30,06,2015
Zile de abstinență:
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Esti ceea ce bei.

Mesajde lazarescu nicolae » 11 Dec 2011, 14:32

Va salut dragii mei,am vazut ca ati intrebat de mine,dupa cum v-am scris m-am mutat cu serviciul la Ancona si nu mi-am bagat internet.Pot sa va spun ca mau cuprins ceva emotii,acum ca va scriu,ca si cum as intilni prietenii vechi si as depana amintirile.Sant bine imi ocup timpul liber plimbindu-ma cu bicicleta,ieri am facut un tur de 70 km,imi incarc psihicul cu ginduri pozitive,sint atitea lucruri bune de vazut si de facut.Pe 19 dec implinesc 3 luni de cind am luat decizia corecta,am mai avut citeodata ginduri perverse,cum ar fi daca as cumpara o sticla de ceva si apoi ma-m gindit la problemele pe care le aveam din cauza bauturii si dorinta de a bea mi-a disparut.

Înapoi la “POVESTI DE SUCCES”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori