021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

POVESTI DE SUCCES :: DOAR PENTRU AZI !

Aici puteti povesti reusitele voastre.
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 2528
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență:

Gen: Masculin - Masculin
Contact:

DOAR PENTRU AZI !

Mesajde tudor » 21 Ian 2010, 23:42

1. Azi voi incerca sa traiesc doar in intervalul zilei prezente,si sa nu ma framint cu toata problemele vietii deodata.Pot face in 12 ore ceva care daca as simti ca trebuie facut o viata intreaga m-ar ingrozi.
2. Azi voi fi fericit .Aceasta presupune sa consider ca fiind adevarat ceea ce spunea ,Abraham Lincoln,si anume ca" majoritatea oamenilor sint atit de fericiti cit se hotarasc ei sa fie".
3. Azi ma voi adapta la ceea ce este si nu voi incerca sa adaptez totul la propriile mele dorinte. Imi voi lua "norocul "asa cu vine el si ma voi potrivi pe mine insumi lui.
4. Azi voi incerca sa-mi dezvolt mintea.Voi studia,voi invata ceva util ,nu imi voi lasa mintea sa leneveasca.Voi citi ceva ce cere efort, gindire si concentrare .
5. Azi imi voi exersa sufletul inb trei moduri .Voi face cuiva un bine si nu voi lasa sa se afle cine i l-a facut -dar nuconteaza daca cineva stie totusi.Voi faca cel putin doua lucruri de care nu am chef -doar ca exercitiu.Nu voi arata nimanui ca sufar ,chiar daca cineva ma va rani -azi nu voi arata aceasta.
6. Azi voi fi agreabil .Voi arata cit pot de bine,ma voi imbraca asa cum se cuvine ,ma voi purta curtenitor, voi vorbi pe un ton potolit, nu voi critica nici un strop si nu voi incerca sa indrep pe nimeni altul decit pe mine.
7. Azi voi avea un program .Poate ca nu sa-l urmez punct cu punct dar ,mi- l voi face ,Ma voi salva in fata a doua "molime": pripeala si nehotarirea.
8. Azi voi incerca sa fiu singur o jumatate de ora,sa ma relaxez. In acest interval ,cindva in zilei cursul zilei,voi incerca sa arunc o privire realista asupra vietii mele.
9. Azi nu-mi va frica si mai ales nu ma voi teme sa savurez ce este frumos si sa cred ca ce dau eu celorlalti voi primi la rindul meu.
din preambulul AA.
Acest material este preluat si adaptat de Alcoolicii Anonimi din cartea "LASA GRIJILE ,INCEPE SA TRAIESTI " autor DALE CARNEGIE care la rindul sau preluat textul de la SIBYL F. PARTRIDGE.

AZI NU BEAU si va sint recumoscator pentru abstinenta mea .
Tudor AA
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine

Înapoi la “POVESTI DE SUCCES”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori