Pagina 1 din 1

Povestea lui ALCOHELP

Scris: 22 Ian 2011, 14:02
de asido1973
Era 10 decembrie 2009 . Era ziua fetitei mele , mai mici , care facea 10 ani . Oare ce-si doreste un copil de ziua lui . Stiti ce , cel mai mult , pe tata si mama . Eu , eram la 107 zile de abstinenta . Niciodata nu reusisem mai mult de 2 luni . Ma gandeam , cat o sa mai duc , in mine era o dorinta mare , sa raman abstinent cat mai mult timp . Intre timp , fusesem internat la psihiatrie , apoi am fost la Sura Mica , dar tot au fost recaderi . Acum , trecusem de perioada critica , aveam vointa mare , si un puternic suport familial . Dar parca lipsea ceva , lipsea psihoterapia de grup . Oricum , dorinta era prea mare , si imi doream sa lupt cu orice pret . La un moment dat , in 10 dec , umbland pe net , gasesc pe google , un cuvant frumos , care m-a marcat , ALCOHELP . Am intrat acolo , si am dat de voi . De toti cei care va spuneati povestile , de toti cei care luptati cu aceasta boala , de cei care reusiseti , am dat de tine admin , de tine tudor , de tine leule , de tine minodor , de larisa , de tine boboc . Atunci am inteles ca nu sunt singur , si am inceput sa merg alaturi de voi . Poate va vine greu sa credeti , dar eu sunt unul din cei care am reusit alaturi de AlcoHelp . Cu un suport familial , cu o vointa puternica , cu ajutorul vostru am reusit . Din 10 dec pana-n 5 martie 2010 , ati fost langa mine , si pentru asta va multumesc . Apoi timp de 10 luni jumatate , am fost inchis ( datorita alcoolului ), dar cu gandul la voi , cu gandul ca voi fi din nou in familie , am trecut si peste asta . Acum sunt iar liber , si nu uita un lucru ALCOHELP . Am nevoie in continuare de tine ! Ma rog la Dumnezeu pentru voi in fiecare zi . Era 10 dec 2009 . De atunci fetita mea , are din nou tata . De atunci , eu am un preten de nadeje , pe ALCOHELP . Va multumesc ca existati , va multumesc , ca ati fost langa mine , cand inca erau ranile deschise , voi mi le-ati uns cu alifia potrivita . Acum s-au vindecat , au ramas doar urmele . Nu ma mai doare , merg destul de bine . Pot sa merg in continuare alaturi de tine ALCOHELP ???

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 23 Ian 2011, 20:41
de admin
Cu siguranta asido !!!!!!
Foarte emotionant si motivational mesajul tau.
Dupa cum am spus si intr-un post, incepand din martie/aprilie, o sa deschidem doua centre in ambulatoriu. Unul in Bucuresti si unul in Targoviste.

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 23 Ian 2011, 21:27
de asido1973
ma bucur mult , si sper sa facem cat mai mult pentru toti care vor sa ii ajutam . Eu incerc sa nu tac , si sa spun tuturor , ca se poate . nu conteaza cum , important e sa vrei . Numai bine , si mult succes in toate . Eu de aici , imi fac datoria in continuare . Citeam intr-o zi in biblie si spunea cam asa : Ce ar folosi unui om , sa castige toata lumea , daca si-ar pierde sufletul . Inseamna ca un suflet , e de nepretuit , asa ca nu conteaza cat munciti si cum , dar daca macar unul se salveaza , e mare multumire si bucurie . Eu unul , am reusit asa , prin acest fel de terapie de grup , adica pe sit-ul alcohelp. Cred ca vor urma si altii .

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 10 Dec 2011, 17:40
de asido1973
10 Decembrie 2009 . Era ziua fetitei mele mai mici , implinea 10 ani . Eu eram , doar la doua luni de abstinenta . Imi era teama , teama sa ma reapuc din nou . Ma chinuiam asa , din mai 2008 . De atunci , la fiecare maxim doua luni , urma bauta zdravana , de fiecare data cu sevraj , cu internari la psihiatrie . Fiecare bauta , era mai crunta , de fiecare data eram viteaz , de fiecare eram praslea cel voinic , si sfarseam ca balaurul rapus . Asa , ca si de aceasta data , ma uitam la mine cu neincredere , si teama , ca am incercat de fiecare data , dar mereu am sfarsit tragic . Oare ce se va intampla , si de data asta ? E adevarat , de caeasta data , imi doream mai mult ca oricand , eram hotarat , aveam familia langa mine , sotia , fetele , ma sustineau , imi spuneau , hai ca poate reusim , hai ca se poate ! Ma rugam la Dumnezeu , zi si noapte , si totusi , parca imi lipsea ceva , imi lipsea , ceva , ce eu nu stiam inca . Asa , ca in acea seara , dupa ce am sarbatorit , am cautat pe net , sa vad pe cineva , ceva sa ma ajute . Am scris , ajutor !!!, sunt alcoolic . Si , a aparut , Alcohelp .
"Am intrat acolo , si am dat de voi . De toti cei care va spuneati povestile , de toti cei care luptati cu aceasta boala , de cei care reusiseti , am dat de tine admin , de tine tudor , de tine leule , de tine minodor , de larisa , de tine boboc . Atunci am inteles ca nu sunt singur , si am inceput sa merg alaturi de voi . Poate va vine greu sa credeti , dar eu sunt unul din cei care am reusit alaturi de AlcoHelp . Cu un suport familial , cu o vointa puternica , cu ajutorul vostru am reusit . Din 10 dec pana-n 5 martie 2010 , ati fost langa mine , si pentru asta va multumesc . Apoi timp de 10 luni jumatate , am fost inchis ( datorita alcoolului ), dar cu gandul la voi , cu gandul ca voi fi din nou in familie , am trecut si peste asta . Acum sunt iar liber , si nu uita un lucru ALCOHELP . Am nevoie in continuare de tine ! Ma rog la Dumnezeu pentru voi in fiecare zi . Era 10 dec 2009 . De atunci fetita mea , are din nou tata . De atunci , eu am un preten de nadeje , pe ALCOHELP . Va multumesc ca existati , va multumesc , ca ati fost langa mine , cand inca erau ranile deschise , voi mi le-ati uns cu alifia potrivita . Acum s-au vindecat , au ramas doar urmele . Nu ma mai doare , merg destul de bine . Pot sa merg in continuare alaturi de tine ALCOHELP ???"

E o poveste frumoasa . care nu vreau sa se termine . Astazi , fetita mea implineste 12 ani , eu 2 ani , de cand sunt pe acest forum !
E locul unde eu imi petrec , ore intregi din seara , si din zi . Nu este zi , fara ca eu sa nu intru aici , cand sunt plecat , abia astept , sa ma intorc , sa vad cine , cum mai e .
Ma uit ca in ultimele zile , acest forum parca a explodat , de la 2 ,3 persoane pe zi , cu zecile vin aici .
Ne bucuram pentru voi , povestea mea , poate fi si a voastra . Sunt un tata fericit , astept cu drag sarbatorile . Sunt sigur , ca va fi bine . Iar , cat timp , tu alcohelp , inca mai existi , mie nu-mi va fi teama de nimic . Cand eram mic , tu m-ai facut mare , mi-ai dat putere sa fiu , om , m-ai ajutat din nou sa fiu tata si sot ! Multumesc , ca existi . Iata ca se poate , si sunt sigur ca si altii vor reusi .
Multumesc , admin , tudor , alexa , proco , staval , Relus , vanea , mai nou , Gladiator , dudaev , si nu am uitat nici pe vechii prieteni , leul si boboc . Cu mult respect , asido !

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 11 Dec 2011, 14:58
de lazarescu nicolae
In biblie spune Bucurativa,la inceput nu intelegeam,cum adica sa te bucuri,pentru ce sa ma bucur,dar acum am inteles,sint destule motive concrete ptr care sa ne bucuram trebuie doar sa le gasim.Ma bucur ptr tine Asido ca esti bine si imparti bucuria ta si cu noi.Multumesc ptr ca mai cautat.Te salut,numai bine.

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 12 Dec 2011, 22:32
de dudaev
TOATE CELE BUNE SI ABSTINENTA USOARA FELICITARILE MELE PENTRU, TARIA CARACTERUL SI COMPORTAMENTUL TAU DE CARE DAI DOVADA FATA DE FAMILIE PRIETENI SI TOT CE TEN CONJOARA CU STIMA VICTOR !!

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 19 Oct 2012, 11:43
de lupica
va intreb,,,urmatoarele,,,,cum va reveniti dupa o aluncare in patima alcoolului?

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 12 Noi 2012, 23:37
de lazarescu nicolae
Cu multa,multa,multa rugaciune iti revii,, Lupica!(credeai ca cu zeama de varza?)
Si apoi,tot cu rugaciune,o sa te tina Dumnezeu cu mintea treaza!

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 16 Ian 2015, 09:25
de chal.nikkal
E locul unde eu imi petrec , ore intregi din seara , si din zi . Nu este zi , fara ca eu sa nu intru aici , cand sunt plecat , abia astept , sa ma intorc , sa vad cine , cum mai e .
Ma uit ca in ultimele zile , acest forum parca a explodat , de la 2 ,3 persoane pe zi , cu zecile vin aici .
Ne bucuram pentru voi , povestea mea , poate fi si a voastra . Sunt un tata fericit , astept cu drag sarbatorile . Sunt sigur , ca va fi bine . Iar , cat timp , tu alcohelp , inca mai existi , mie nu-mi va fi teama de nimic . Cand eram mic , tu m-ai facut mare , mi-ai dat putere sa fiu , om , m-ai ajutat din nou sa fiu tata si sot ! Multumesc , ca existi . Iata ca se poate , si sunt sigur ca si altii vor reusi .???

Re: Povestea lui ALCOHELP

Scris: 19 Ian 2015, 17:50
de admin
Bine ai venit chal.nikkal ! Ne bucuram ca esti alaturi de noi si felicitari !