Pagina 1 din 2

FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 05 Mar 2011, 22:21
de tudor
Ieri, 4 martie, impreuna cu prietenul Asido , la invitatia A.L.I.A.T .ca organizator ,am participat la un simpozion dedicat prezentarii materiale legate de preventia consumului de alcool de si din partea unor persoane ce reprezinta institutii, ONG-uri ce au direct sau indirect in legatura cu studiul consumului de de alcool si in special de consumul abuziv .Concluzia mea ,ca nespecialist in aceste studii dar care, eu, ca persoana am fost afectat de consumul meu abuziv,distructiv , de alcool este una extrem de pozitiva ,pot sa scriu fara sa exagerez ca este extrem de imburatoare si aceasta concluzie imi arata ca sint Organizatii cum este A.L.I.A.T-ul .care a fost o gazda excelenta , ca LUPTA sa faca SI FACE pentru prevenirea consumului abuziv de allcool la noi in ROMANIA!
De la simpozion in afara constatarile extrem de imbucuratoare ca se face ceva in aceasta privinta am plecat si cu promisiune unui spatiu rezervat intrunirilor unui grup pentru persoanele dependete de alcool intrate in abstinenta si pentru asta si pentru ce va urma le sint RECUNOSCATOR domnului profesor doctor Dan PRELIPCEANU. ,Presedintele A.L.I.A.T. ,domnului doctor Eugen HRISCU ,director de programe ALIAT si nu in ultimul rind domnului Viorel ROMAN,director administrativ si tot odata si ADMIN al site-ului ALCOHELP pe al carui FORUM avem posibilitatea sa ne exprimam gandurile si sa ne dea posibilitatea, noua celor ce am avut sau avem probleme legate de consumul de alcool, sa ne intrajutoram ca un grup de suport terapeutic.

Inca odata FELICITARI ALIAT si Alcohelp.
Va multumim .

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 07 Mar 2011, 17:32
de asido1973
Felicitari , A.L.I.A.T , ca avem posibilitatea sa accesam acest forum ! Asta , pentru mine , este lucrul cel mai important , si la care tin foarte mult . Nu este zi , in care sa nu intru pe acest forum , si sa citesc toate postarile noi , iar acolo unde pot , sa dau un sfat . Va multumesc ca , ne-ati dat aceasta posibilitate , prin care eu , unul , reusesc sa am o abstinenta cat mai linistita si frumoasa . Mult succes in continuare , si nu va opriti aici . Merita sa mergeti mai departe . Cu respect si consideratie , asido !

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 09 Mar 2011, 22:27
de admin
Multumim prieteni !!

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 09 Apr 2011, 13:57
de dudaev
FELICITARI TUDORE !!!!!!!!! BRAVO PENTRU TOT CE ACE FACI PENTRU ACEASTA COMUNITATE !!!!!!!

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 31 Mai 2011, 14:40
de darius ovidiu
va multumesc ca existati

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 02 Iun 2011, 12:05
de admin
Multumim Darius !

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 12 Dec 2011, 23:28
de tudor
Felicitari pentru cresterea numarului de persone care utilizeaza site-ul ALIAT .

"Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 24 pe 09 Dec 2011, 15:45"
"Most users ever online was 24 on Fri Dec 09, 2011 1:45 pm"

:D Sint foarte fericit sa observ ca demersurile staffului ALIAT au rezultate excelente .


Cu respect ,

Tudor

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 16 Dec 2011, 10:12
de admin
Multumim tudor.
Si avem cca 140 de utilizatori noi pe forum in ultima saptamana si inca cca 150 care parcurg sedintele din program si contacteaza specialistul.

Se inscriu multi pe forum dar foarte putini decid sa si comunice cu noi. Chiar daca este sub protectia anonimatului.

O zi buna

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 27 Apr 2012, 03:09
de Joy
Vreau sa va multumesc si eu cu modestie si sa va spun ca fara ajutorul vostru nu as fi devenit cel care sunt astazi.Poate ca este de zimbit, eu fiind abstinent doar din 11 ian 2012 dar aceste luni au valoarea anilor , pentru mine.Si acum cind am devenit putin mai familiar cu Forumul, imi dau seama si realizez ca si pentru relizarile mele si acest miracol care s-a petrecut in viata mea numai cu ajutorul vostru(prin voi l-am intilnit pe TUDOR), sta o munca colosoala, a unor fantastici si neobositi regizori care asemenea unui spectacol perfect, munca celor din spatele scenei nu se poate vedea cu ochiul liber.Cam stingace exprimarea mea dar sunt sigur ca mi-ati inteles admiratia si respectul pe care vi-l port si va multumesc din suflet inca odata.

Cu multumiri si stima,
Ilie

Re: FELICITARI A.L.I.A.T. !

Scris: 27 Noi 2012, 21:28
de tudor
Buna seara," ALIAT" !

Va multumesc pentru invitatia facuta mie la participarea "intalnirii de lucru ".
Va felicit pentru reusita intalnirii sper ca rezultatele si concluziile sa se simta cit mai rapid la cei care au nevoie de informatie si consiliere.

Cu respect ,Tudor
Salut ,sint Tudor !
de tudor » Mar Noi 27, 2012 9:25 pm

Salutare la toata lumea!
Organizaţia ALIAT a organizat astazi o o intalnire de lucru despre consumul problematic de alcool.
Au participat , Aliat ca si organizator si persoane din cadrul institutiilor medicale sau sociale care lucreaza in domeniul preventiei si tratarii consumului de alcool si al drogurilor.S-au purtat discutii dar si s-au tras de catre organizatori concluzii care pot duce la o conlucrare,colaborare mai buna pentru ajutorarea celor care au probleme cu consumul de alcool.
Eu am participat ca invitat din partea Aliat .S-a sublinat foarte mult bunul mers al Platformei ALCOHELP ,a forumului Alcoohelp.Pozitive fiind in afara de participarea noastra activa ca si grup de suport dar si numarul de accesari zilnic a celor care ne citesc dar si a numarul celor care au cont pe Site si completeaza jurnalul de consum.Numarul membrilor logati este in acesta seara de 1990.
Stiu ca suna ca o dare de seama dar doream sa impartasesc cu voi ecourile si laudele pe care "provoaca "FORUMUL si asta se datoreaza noi celor care functionam ca grup de suport cu adevarat functional.Imi permit sa fac remarca ca in acest "domeniu" este singurul in Romania.
Meritul este al nostru dar Fara Aliat nu ar exista Forumul .Eu personal le sint recunoscator pentru forum si le multumesc.

Va imbratisez cu drag pe toti !
Tudor