Povesti nu povestiri

Aici puteti povesti reusitele voastre.
adita61
Boboc
Boboc
Mesaje: 4
Membru din: 21 Dec 2009, 20:35

Re: Povesti nu povestiri

Mesaj de adita61 »

Continuam aici
boboc
Veteran
Veteran
Mesaje: 265
Membru din: 18 Noi 2009, 14:48

adiță

Mesaj de boboc »

Bună! Trebuie să îți spun în primul rând că eu te cred, și am convingerea că numai așa se poate lăsa omul de băut: brusc și total!
Iată ce mi-a atras atenția și mi-ar plăcea să dezvolți un pic, dacă se poate : ''Nu mi-am impus sa scap de alcool .S-a intamplat pur si simplu''! Da , pare simplu spus așa. Dar totuși, care a fost click-ul? Nu se poate să nu fi fost ceva! Chiar ceva simplu și banal. Și mie mi s-a întâmplat odată, în alt concurs de împrejurări să spun GATA la ceva. Și GATA a fost.
Te rog gândește-te!
:P
adita61
Boboc
Boboc
Mesaje: 4
Membru din: 21 Dec 2009, 20:35

Re: Povesti nu povestiri

Mesaj de adita61 »

Orgoliu.Asta a stat la baza.In 2009 prin aprilie trebuia sa-i renovez bucataria lui socrului meu.Toate bune dar pe atunci consumam alcool,si nu ma multumeam cu cateva paharele.In prima zi am dovedit doi litri de vin si vreo doua sute de tuica in cateva ore.Crezi ca mai aveam chef de pus faianta?.A doua zi batranu mi-a propus pe un ton mai mult decat frumos sa apelam la niste specialisti ca sa finalizam mai repede bucataria.Aici s-a produs despartirea de alcool.M-a lovit in orgoliu.Cum sa nu reusesc sa-i termin o amarata de bucatarie.In ziua urmatoare am cumparat zece cutii cu bere fara alcool si cand ma ardea o stingeam cu o bericioaica,si mai terminam un perete.Si uite asa am terminat lucrarea.Din luna aceea am terminat cu alcoolul.Dar atentie!!.Prietenii de pahar si bodegiile au fost de domeniul trecutului.Acum mai am de invins tutunul.Dar la viciul asta inca nu m-am decis sa renunt.Stau prea mult in fata calculatorului jucand tot felul de jocuri de noroc.In astfel de situatii un fumator inrait cum sunt eu nu se poate abtine,mai ales ca dovedesc trei pachete de tigari pe zi.Cand voi renunta si la acest viciu va voi comunica.

Alcoolul este o vitamină prost înţeleasă.
boboc
Veteran
Veteran
Mesaje: 265
Membru din: 18 Noi 2009, 14:48

adiță

Mesaj de boboc »

Îți mulțumesc pentru promptitudinea răspunsului. Uite, chiar acum nu pot să port o conversație! Dar trebuie să-mi amintesc să îți spun ceva. Despre calculator, jocuri, obiceiuri și alte alea! Toate se leagă!
Se creează obișnuințe, care se imbârligă, ele între ele, de nu le mai desface decât Dumnezeu, probabil!
Deocamdată îți mulțumesc pentru răspuns, și vom mai vorbi. Nu-i așa?
Noapte bunică! :P
Avatar utilizator
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 3640
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență: 14,04,2008
Ani de abstinență: 10 ani
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Povesti nu povestiri

Mesaj de tudor »

SALUT ADITA 61 :)

TE felicit pentru abstinenta ta si pot spune cu mina pe inima ca te admir sincer pe tine dar si pe Boboc ,ati reusit sa intrati in abstinenta singuri !Va doresc succes in tot ce v-ati propus sa realizati !
Va rog sa scrieti pentru ca ca si comunicarea ajuta ! :)
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine
Scrie răspuns