021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

MULTUMESC ADMIN,MULTUMESC ALIAT!

Aici puteti povesti reusitele voastre.

Sunt autorul acestui subiect
Joy
Veteran
Veteran
Mesaje: 7286
Membru din: 10 Dec 2011, 05:05
Gen: Nespecificat - Nespecificat

MULTUMESC ADMIN,MULTUMESC ALIAT!

Mesajde Joy » 12 Ian 2013, 05:34

Draga Admin si echipa A.L.I.A.T., eu sunt minunea vie care ieri a implinit UN AN DE ABSTINENTA.Acest lucru vi-l datorez dupa DUMNEZEU VOUA, doarece fara acest FORUM salvator nu l-as fi putut descoperi pe TUDOR si pe TOTI PRIETENII de pe el care m-au ajutat zi de zi si clipa de clipa(ii purtam cu mine in gind peste tot) sa pot reveni din iadul in care m-am complacut pina v-am descoperit.Singur, cu toata vointa mea de fost sportiv campion, nu as fi reusit niciodata(am incercat de sute de ori sa ma las si tot de atitea ori m-am reapucat de baut cu si mai multe inversunare, suparat fiind pe neputinta mea).
Cuvintele mele sunt sarace si prea putine ca sa va spuna cit de mult va pretuiesc si VA MULTUMESC din suflet!
Ilie
''Viața este suma opțiunilor noastre'' Albert Camus

Înapoi la “POVESTI DE SUCCES”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori