021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti si Suceava: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

IUBEŞTE NECONDIŢIONAT...VIAŢA!

Materiale folositoare, filme, texte, AA.
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 3252
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență: 14,04,2008
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 10 ani

Localitate: Bucuresti
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

IUBEŞTE NECONDIŢIONAT...VIAŢA!

Mesajde tudor » 30 Mai 2011, 17:49

IUBEŞTE NECONDIŢIONAT...VIAŢA!

Consumul excesiv de resentimente, ură, furie, invidie, răutate şi nemulţumire, dăunează grav sănătăţii emoţionale!
Mi-ar plăcea să putem da timpul înapoi şi să ne regăsim sufletele de copii mici care nu ştiau să vorbească decât o limbă: cea a iubirii. Creştem mari şi sufletele ne rămân mici. Ne înmulţim preocupările şi ne diversificăm plăcerile. Ne condiţionăm fericirea şi ne mirăm că nu ne mai găsim pacea iar minţile ne rătăcesc pierdute prin nonsens. Unde greşim? Cum ajungem să ne lăsăm copleşiţi de ură pentru cei care nu ne oferă ce ne dorim sau ne-au rănit? Cum ne blocăm minţile în inchisorile invidiei şi geloziei aşa încât nu ne mai găsim drumul pe care să mergem împăcaţi? Cum oare ne putem sufoca cu nemulţumire şi intoxica cu furie fără să ne dăm seama cât de mult rău ne facem nouă şi celor din jur?
Punem atâtea condiţii şi apoi ne mirăm că rămânem rătăcitori neîmpliniţi şi dezamăgiţi. Viaţa nu e o listă de condiţii şi criterii ce trebuiesc marcate ca să putem spune că am găsit fericirea. Nu e o reţetă de ingrediente ce trebuie amestecate ca să dea produsul final mulţumirea. Viaţa e o călătorie unică, misterioasă şi fascinantă a fiecăruia dintre noi. Are ca destinaţie moartea aşa că singurul scop pe care ni-l putem propune pentru ea, este să o trăim. Din păcate credem eronat că avem nevoie de o finalitate aşa că ne stabilim singuri pe drum ţinte de care ne cramponăm uitând esenţialul: să iubim necondiţionat şi pe parcursul întregii călătorii, viaţa! Nu avem posibilitatea să o repetăm dacă am uitat ceva, nu o putem schimba nici modifica pe ici pe colo dacă nu ne iese cum dorim. Putem doar să o iubim aşa cum e, să ne bucurăm de ea şi pe parcursul călătoriei să învăţăm să ne iubim
necondiţionat pe noi şi pe cei alături de care călătorim. Totul ar fi aşa mult mai simplu, mai frumos şi mult mai sănătos.
Iubeşte-ţi necondiţionat viaţa şi ea te va răsplăti necondiţionat cu iubire!

Numai gânduri bune!
Aveţi grijă de voi!

ANIELA MINU
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine

Înapoi la “BIBLIOTECA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 10 vizitatori