021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Eu sunt ilyuta!

Aici puteti povesti experientele personale.
Încuiat
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Eu sunt ilyuta!

Mesaj de ilyuta »

Dragii mei, eu sunt ilyuta, pentru ca m-a intrebat Danisor cine sunt eu. :ras:
Si pentru ca fiecare imi spune ca trebuie sa am o casuta si sa nu mai umblu brambura, cu modestie, incerc s-o construiesc pe acesta. :cuminte:
Nu vreau sa-mi trec anii de abstinenta aici,deoarece nu au nici-o importanta (eu am doi ani si ceva de cind nu mai beau) si cea mai importanta este ziua de ASTAZI si sunt fericit pentru ca nici astazi nu am baut si nici nu am de gind. :cuminte:
Vreau sa incep prima mea postare in noua casuta, cu ceea ce am citit pe "canapeluta pecialistului " spus de Sorelus(hello Sorelus si-ti multumesc :hug: ) si vreau sa fiu si sa gindesc asemenea. :cuminte:

Mesajde sorel » 14 Apr 2014, 14:29
Eu as vrea sa pastrez ce am inceput,adica o noua viata traita in abstinenta nu numai de la alcool,ci de la tot ce imi poate intuneca cerul sufletului meu.Ziua frumoasa de afara ma binedispune si ma indeamna la meditatii pozitive si ziditoare.Simt ca lucrurile bune si valoroase se obtin cu atentie sporita si un pic de truda.O zi buna sa ai! :hug:

Va imbratisez cu mult drag si va doresc tot ceea ce-mi doresc si pentru mine. :cuminte:
Cu mult drag,
ilyuta :hug: :jos-palaria:

37948-new-beginning.jpg
Nume anterior: ilyuta
Avatar utilizator
Relus
Veteran
Veteran
Mesaje: 3802
Membru din: 27 Dec 2010, 12:17
Zile de abstinență: 27,12,2010
Ani de abstinență: 10 ani

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de Relus »

bine ai revenit,pastreaza ti casuta si te voi vizita cu drag.
Fiecare persoană este o parte a economiei Divine, indiferent de cât de mult îi este îndreptată balanţa spre bine sau rău. Cu ţoţii suntem copii lui Dumnezeu, şi El nu prea intenţionează să-I favorizeze pe unii sau pe alţii în defavoarea altora. E foarte necesar să acceptăm orice daruri pozitive primim cu o profundă umilinţă, ţinând tot timpul în minte că atitudinile noastre negative sunt necesare doar ca modalităţi de a ne duce într-o stare de a fi dispuşi să primim darul celor pozitive, aduse odată cu experienţa conversiei. Accept eu faptul că dependeţa mea şi fundul sacului la care am ajuns sunt pietre de temelie pentru fundamentul spiritual?
Rugăciunea de azi
Fie ca eu să ştiu că din primul moment în care mi-am admis neputinţa, puterea dată de Dumnezeu este a mea. Fiecare pas făcut din acel moment al înfrângerii a fost un pas spre direcţia cea bună. Pasul 1 este un pas uriaş. Chiar dacă făcut în disperare e bine să ştiu că trebuie să fiu secătuit înainte de a fi umplut de speranţă, vlăguit de propria voinţă înainte să simt voinţa lui Dumnezeu.
Ce să-mi amintesc azi
Putere prin neputinţă.
Avatar utilizator
almaM
Veteran
Veteran
Mesaje: 1349
Membru din: 28 Mai 2012, 10:49

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de almaM »

Ilyuță sunt fericită, ca ți-ai făcut o nouă căsuță! Sa ne bucurăm împreuna de ea și te iubesc precum Ploicica, pe care o plagiez acum, adică până la capătul inelului și înapoi!
Îmi cer scuze, dar am ajuns târziu acasă astăzi, însă am avut o zi, pe care o voi trece în lista, celor de neuitat.
Te pup și îți ofer un tablou de casă nouă, cel mai bun pe care îl am la îndemână la ora asta.
Pupici cu drag!
Nu-mi dați sfaturi, decât dacă le cer, în mod expres! Am capacitatea de a greșii și de a mă critica destul de sever și singură! Prefer să aleg în funcție, de ceea ce sunt și,nu de ceea ce par a fi! Mulțumesc!
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de ilyuta »

Buna, tuturor! :jos-palaria:
Inainte de a pleca la ale mele, vreau sa va spun ca eu nu as fi reusit sa devin abstinent fara ajutorul lui Old TUDOR :cuminte: si fara ajutorul vostru :cuminte: si fiecare lectie buna sau rea, a contribuit la ceea ce vreau sa perfectionwez la mine. :cuminte: Va MULTUMESC tuturor pentr asta! :cuminte:

Ieri, la intrarea in biserica mea, m-am intilnit cu o membra marcanta a grupui AA , la care am fost si eu de citeva ori si depre care v-am povestit de fiecare data.Dupa ce ne-am facut complimente reciproc, ce bine aratam :ras: (eu ca puricele linga elefant, cu "tropaim, troaim", ea fiind abstinenta de 20 de ani :cuminte: )si printre altele i-am povestit despre voi si despre faptul ca tin legatura zilnic cu forumul si pentru mine este ca si cum ea merge zilnic la AA.S-a bucurat sa auda si ca o concluzie a celor discutate, mi-a spus ca esenta fericirii si a linistii este, "sa le luam pe toate asa cum sunt si sa nu incercam sa schimbam noi lumea" , lucru pe care eu l-am invatat aici pe forum. :jos-palaria:
Va imbratisez cu mult drag si va doresc si voua o zi asa cum mi-o doresc si pentru mine. :cuminte:
ilyuta :hug: :jos-palaria:

images.jpg
Nume anterior: ilyuta
Avatar utilizator
HOPE
Veteran
Veteran
Mesaje: 1692
Membru din: 21 Mar 2013, 22:14
Zile de abstinență: 24,02,2014
Ani de abstinență: 9 ani

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de HOPE »

Ilyuta, ma bucur ca in final ai ales sa ramai si sa-ti deschizi casuta ta. E-adevarat ce spunea d-na de care ne povestesti, nu putem schimba lumea, insa ceea ce putem noi face este doar sa ne schimbam pe noi si atitudinile noastre.
"Acceptarea"
"Nu pot fi fericit daca nu accept viata asa cum este ea."
"Orice accepti devine un paradis, orice refuzi devine un infern."
"Daca exista ceva ce poti sa faci in acest moment pentru problema, Fa! Daca nu Accepta!"

Te imbratisez si-ti doresc o sapatamana luminata asa cum imi doresc si mie! Cu iertare, liniste, impacare. Cu drag, Hope. :hug:
Fa Rai din ce ai!
Avatar utilizator
dani
Veteran
Veteran
Mesaje: 4268
Membru din: 24 Iun 2012, 00:14
Zile de abstinență: 20,04,2012
Ani de abstinență: 5 ani

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de dani »

Casuta de piatra,Iliutza!
Pentru sănătatea economiei naţionale consumaţi cât mai multe produse româneşti.
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de ilyuta »

Multumesc frumos, Danisor! :cuminte: :hug:
Nume anterior: ilyuta
Avatar utilizator
Relus
Veteran
Veteran
Mesaje: 3802
Membru din: 27 Dec 2010, 12:17
Zile de abstinență: 27,12,2010
Ani de abstinență: 10 ani

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de Relus »

Ma bucur ca ai reusit sa ti rezolvi treburile si cele planificate la biserica.
Vezi,Dumnezeu le aranjeaza pe toate la timpul lor, fie ca multumirea sufletului sa ti fie vesnica.
Înainte de a veni în Program, habar nu aveam ce înseamnă „să trăieşti în prezent”. Deseori deveneam obsedat de cele ce s-au întâmplat ieri, săptămâna trecută sau chiar cu cinci ani în urmă. Mai rău chiar, stăteam ore întregi curăţând „epavele viitorului”. Walt Whitman scria odată, „Pentru mine fiecare oră din zi şi din noapte este un miracol negrăitor perfect”. Cred eu oare acest lucru în inima mea?
Rugăciunea de azi
Lasă-mă să port doar povara celor 24 de ore, fără încărcătura în plus a regretelor zilei de ieri sau a anxietăţilor de mâine. Lasă-mă să răsuflu binecuvântarea fiecărei noi zile, şi să-mi las poverile omeneşti doar în perspectiva zilei de azi. Fie ca eu să învăţ că echilibrul sufletului vine atunci când stau aproape de Dumnezeu.
Ce să-mi amintesc azi
Nu împrumuta din ziua de mâine.
georgeta
Veteran
Veteran
Mesaje: 1376
Membru din: 22 Mai 2012, 12:32
Zile de abstinență: 18,12,2012
Ani de abstinență: 1 an

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de georgeta »

Cioc, cioc ! Bine te-am gasit Iliuta in noua ta casuta si sa dea bunul Dumnezeu sa te simti " ca acasa" aici! :jos-palaria: Frumos a spus doamna cu care te-ai intalnit, si anume ca nu trebuie sa incercam sa shimbam noi lumea.Eu as completa acestea cu :spun-ceva: " inainte de a incerca sa schimbam lumea, trebuie sa ne schimbam noi intai ".Ma rog, ceva de genul asta. :cuminte:
Te imbratisez cu mare drag ! :hug:
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Eu sunt ilyuta!

Mesaj de ilyuta »

Eu as dori ca in primul rind, sa multumesc echipei Alcoohelp, pentru frumoasele urari, vesele si optimiste si nu in ultimul rind , d-lui. Paulica pentru frumoasele emoticoane care face ca atmosfera sarbatoreasca sa se simta din plin. :hug: :jos-palaria:

Draga mea Hopisor, ti-am spus ca acum invat eu de la tine si mi s-au umezit ochii citind cele scrise la tine, in casuta ta.:hug: Si se simte asa o liniste si o pace in sufletul tau care este atit de naturala si nimic nu este fortat, semn ca Dumnezeu este cu tine si poti vedea si simti minunile care se petrec in viata ta. :hug:
Iti doresc si eu cu mult drag, pentru tine si toata familia ta,
Paste fericit!
ilyuta :ou9:

index.jpg
Ultima oară modificat 17 Apr 2014, 23:39 de către ilyuta, modificat 1 dată în total.
Nume anterior: ilyuta
Încuiat