021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Eu sunt Ilie!

Aici puteti povesti experientele personale.
Încuiat
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de ilyuta »

Ai inteles foarte bine toate, frumoasa si desteapta Free si asemeni tie, am sa adorm si eu cu zimbetul pe buze. :zambetoi:
Noapte buna si ti pup cu mare drag. :zambetoi:
iliuta :hug:
Nume anterior: ilyuta
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de ilyuta »

Buna dimineata tuturor si acum pot respira si eu putin. :rolleyes:
Ieri, intr-un moment de relaxare, rasfoind ziarele de dimineata, mi-a cazut ochii pe titlul unui articol care m-a cam bulversat putin dar citind mai atent nu era ceea ce crezusem si m-am linistit :"mama cu un trecut dubios,ia in consideratie viitorul copilului care se va naste" si prima data, am crezut ca spunea ca o mama cu un trecut dubios, ii va transmite si copilului ceea ce a trait ea. :ranjet: Eu m-am gindit imediat la alcoolism si ce trist ar fi ca o mama alcoolica sa aiba un copil care mosteneste acesta boala dar articolul era despre cu totul altceva.Ca sa nu va plictisesc, ia sa va pun eu o intrebare, referitoare la articol si sa-mi spuneti care este parerea voastra si eu va voi scrie raspunsul corect, adica cel al psihologului (acesta mama se adresa in ziar , psihologului).Deci, era vorba despre o mama, care asteapta un copil si intreaba psihologul ce trebuie sa faca in cazul in care ea in trecut,datorita unui anturaj dubios, a fost prostituata,acum fiind casatorita, are un sot si un camin fericit dar toti oamenii din oraselul unde sta, stiu despre trecutul ei.Se gindeste cind i se va naste copilul, in ce situatie va fi pus la gradinita, la scoala, in comiunitate de catre ceilalti copii, care stim cu totii ca sunt crunti cind se joaca intre ei si afla ceva negativ .
Intrebarea este, trebuie tinara viitoare mama sa paraseasca oraselul pentru binele coilului sau trebuie sa ramina in orasel fara sa-i pese ce spune lumea , plus ca parintii ei sunt batrini si singuri aici si i-ar putea ajutat si pe ei. :surprins:
Cine raspunde corect, primeste ...felicitari. :lol:
Va imbratisez pe toti cu mult drag si va doresc o zi minunata si bineinteles, abstinenta. :cuminte:
iliuta :hug:

10468509_779296022127545_7266517036017843909_n.jpg
Nume anterior: ilyuta
Avatar utilizator
dani
Veteran
Veteran
Mesaje: 4268
Membru din: 24 Iun 2012, 00:14
Zile de abstinență: 20,04,2012
Ani de abstinență: 5 ani

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de dani »

Tanara viitoare mama care o preacurvit in liga profesionista nu va scapa de eticheta de curva...daca vietuieste intr-un catun unde toata lumea cunoaste pe toata lumea ii bai...daca traieste intr-un oras foarte mare acolo nu-i problema.
Pana la urma orice vindecare incepe cu asumarea trecutului...sa mearga la grup :ras: ...nu la sex in grup,ci la terapie.
Aici mai intervine si factorul timp...in zece ani pana creste copilul,lumea uita...problema ii ca sotul ei nu uita si ii va da peste nas la fiecare cearta...ceva de genul:"curva naibii,te-am cules de pe centura,te-am facut o doamna si tu ai ars sarmalele!"...Trebuie sa iubeasca prea mult un barbat ca sa ii ierte un asemenea trecut sotiei lui...eu inca nu am intalnit asa ceva.
Pentru sănătatea economiei naţionale consumaţi cât mai multe produse româneşti.
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de ilyuta »

Mai Danisor mai, ai zece cu felicitari si exact asa i-a raspuns si psihologul numai ca mai discret. :lol: Mda, si i-a mai spus ca si mutindu-se in alt oras, nu-i garantat ca nu va intilni pe cineva care ii cunoaste trecutul dar sansele sunt mult mai mici sa se intilneasca cu cineva cunoscut iar cel care va suferi intr-adevar va fi copilasul care se va naste , daca va ramine acolo. :plans:

In fine si ca inchei cu ceva vesel si sa zimbiti si voi, vreau sa va spun ca l-am sunat pe Danisor si din vorba-n vorba, i-am povestit o intimplare despre o femeie seriasa. :zambetoi: Stiti ce mi-a raspuns Danisor? :surprins: Ca in opinia lui, "o femeie serioasa este una care nu ride atunci cind face sex". :lol:
Va imbratisez cu drag pe toti si pe tine Danisor de doua ori, ca si premiu. 😉
iliuta :hug:

10464063_471900529580080_6261130544936787620_n.jpg
Nume anterior: ilyuta
catatl
Veteran
Veteran
Mesaje: 661
Membru din: 09 Iun 2014, 02:54
Zile de abstinență: 06'04,2015

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de catatl »

Ramane pe pozitie.Sau mai multe pozitii.Danisorule nu fi rau,poate nu i da sarmale ci altele si gateste el. :ras: :ras:
Avatar utilizator
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2673
Membru din: 01 Iul 2014, 20:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Ani de abstinență: 9 ani

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de styx »

Ar trebui sa o doara la motu' de la basca de gura lumii. Important nu e ce a facut ci ceea ce face in continuare, copilul cand va creste va stii sa aprecieze ceea ce a facut pentru el(sau nu!?!)
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Avatar utilizator
almaM
Veteran
Veteran
Mesaje: 1349
Membru din: 28 Mai 2012, 10:49

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de almaM »

Ilyuță te pup și te iube, necondiționat și tu știi asta, iar prietenul Styx îmi este plăcut de pe aici și în plus de asta am auzit cele mai faine aprecieri, de pe forumul AA.
Așa că vă pupăcesc și vă îmbrățișez cu drag pe amândoi,
Alma :hug:
Nu-mi dați sfaturi, decât dacă le cer, în mod expres! Am capacitatea de a greșii și de a mă critica destul de sever și singură! Prefer să aleg în funcție, de ceea ce sunt și,nu de ceea ce par a fi! Mulțumesc!
Avatar utilizator
emilia
Veteran
Veteran
Mesaje: 297
Membru din: 30 Iul 2014, 21:48
Zile de abstinență: 18,08,2014

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de emilia »

Am trecut decat sa te salut si multe :hug:
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de ilyuta »

Buna dimineata tuturor! :zambetoi:
Ieri, in drum spre lucru, vorbeam la telefon cu draga mea prietena Relus, si-i povesteam cum rabda sotia mea sa ma uit la tv la orice imi place mie, numai sa ne uitam impreuna. :surprins: Ea are cu totul alte gusturi si eu nu ma uit in ruptul capului la ce vrea sa se uite ea . :lol: Bine ca ne intelegem si face ce vreau eu. :lol:
Deci, mie imi ploace printre altele, un canal in care sunt povesti de viata adevarate si totdeauna sunt cu un final dramatic. :plans: In episodul urmarit de mine, era vorba despre o frumoasa familie foarte bine situata, cu doi fii care promiteau sa le calce pe urme parintilor.In una din seri, au iesit in oras sa celebreze graduarea fiului celui mai mic , din facultate, moment in care parintii i-au facut cadou si un ceas costisitor si totul parea perfect.La intoarcerea acasa,fiul cel mic care tocumai intrase in casa, a auzit impuscaturi afara si mergind la masina sa vada ce s-a intimplat, mama, tata si fratele cel mare erau impuscati iar la sosirea Ploitiei, au constat ca intre timp fusese ranit si fiul cel mic in umar iar tatal a fost dus de urgenta la spital si a supravietuit.
Dupa lungi anchete ,cind cei doi si-au revenit total, s-a constat ca fiul cel mic, care a fost sarbatoritul in acea seara, a aranjat cu doi colegi studenti sa-i ucida familia, deoarecde el nu graduase ci era inca in facultate si nu vroia ca sa se afle precum si pentru bani, multi bani.A fost si el ranit putin, de forma, pentru a nu da de banuit.
A fost de neimaginat, sa-l vad pe tatal acelui tinar criminal, cum cu un calm si o blindete rar intilnite, spunea ca este copilul lui si desi a facut ceea ce a facut, el l-a iertat si-l iubeste la fel ca intotdeauna.In instanta, unde a fost audaiat, a pledat sa-i pentru fiul lui sa nu fie pedepsit atit de aspru.Am uitat sa va spun, ca tatal era un adevarat crestin care mergea regulat la biserica.
Eu bineinteles ca nu sunt de acord cu ceea ce a facut tinarul dar atitudinea tatalui mi s-a parut de-a dreptul a unui sfint.Toata viata lui a fost distrusa si cu toate acestea A IERTAT. :cuminte:
Nu este acesta un exemplu care sa ne inspire pe toti?Zic si eu.
Va imbratisez cu drag si va doresc o zi minunata si bineinteles, abstinenta.
iliuta :hug:

10583932_862797303731203_7762066461524183048_n.png
Nume anterior: ilyuta
catatl
Veteran
Veteran
Mesaje: 661
Membru din: 09 Iun 2014, 02:54
Zile de abstinență: 06'04,2015

Re: Eu sunt Ilie

Mesaj de catatl »

Iliutza frumos ai scris.Il inteleg pe sotu tau.Daca nu te ar lasa la tv ar trebui sa te asculte vorbind.Pardon monologand! :ras: :ras: Ti pup.
Încuiat