021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.
Mesaje de la/pentru admin
-
Sunt autorul acestui subiect - Administratorul site-ului
- Gen:
- Masculin
Re: Mesaje de la/pentru admin
Multumim Colica, multumim Asido !
Nici o problema, crestem si noi :)
Nici o problema, crestem si noi :)
-
- Senior
- Zile de abstinență: 14,04,2014
- Zile de abstinență:
- Gen:
- Nespecificat
Cam tarziu dar accepta si urarile mele de bine.
La multi ani- sa va dea Dumnezeu tot binele din lume - ca mult bine mai face-ti celor ce au cu adevarat nevoie de voi.
La multi ani- sa va dea Dumnezeu tot binele din lume - ca mult bine mai face-ti celor ce au cu adevarat nevoie de voi.
-
- Gen:
- Masculin
Multumim Dorulet. Asa sa ne ajute Cel de sus !
Multa sanatate !
Multa sanatate !
Admin felicitări pentru ceea ce faci aici!
Nu știu ce aș putea să-ți doresc în afară de multă sănătate și bucurii, că în rest a avut grijă cel de sus să te înzestreze cu tot ce trebuie!
Am întârziat și îmi cer scuze!
În fapt urările mele îi sunt adresate, omului cu ID-ul admin, care m-a impresionat în mod foarte plăcut, atunci când am avut onoarea să-l cunosc.
Cu respect și admirație
Alma !
Nu știu ce aș putea să-ți doresc în afară de multă sănătate și bucurii, că în rest a avut grijă cel de sus să te înzestreze cu tot ce trebuie!
Am întârziat și îmi cer scuze!
În fapt urările mele îi sunt adresate, omului cu ID-ul admin, care m-a impresionat în mod foarte plăcut, atunci când am avut onoarea să-l cunosc.
Cu respect și admirație
Alma !
Nu-mi dați sfaturi, decât dacă le cer, în mod expres! Am capacitatea de a greșii și de a mă critica destul de sever și singură! Prefer să aleg în funcție, de ceea ce sunt și,nu de ceea ce par a fi! Mulțumesc!
-
- Veteran
- Ani de abstinență: 4 ani
- Gen:
- Nespecificat
Io viu ca melcul clujenesc...catinel, catinel, ca doara...ce atata graba? :rolleyes:
Astia toti o bulucit pe tine, draga admin si ti-au inghesuit felicitarile in vesnicele lor 24 h,
ca ei daca numa' amu nu beu, apoi numa' amu le fac pe toate, cu de-a-mpinsu' :ras:
Asa ca datorita mie, ti se-ntinde tie fericirea iata ca pana-n weekend si iti spun si
eu un vesel "La multi ani, forum!", iar pe tonul cel mai serios si prietenesc, iti multumesc pentru munca ta si a intregii echipe, pentru implicare si dragul pe care ni-l daruiesti si nu in ultimul rand, pentru prietenia pe care mi-ai oferit-o mie personal in fiecare moment mai dificil din perioada scursa de la intrarea mea pe forumul acesta. Pentru toate iti sunt recunoscatoare si te tin intre cei apropiati sufletului meu.
:hug: Free :hug:
Astia toti o bulucit pe tine, draga admin si ti-au inghesuit felicitarile in vesnicele lor 24 h,
ca ei daca numa' amu nu beu, apoi numa' amu le fac pe toate, cu de-a-mpinsu' :ras:
Asa ca datorita mie, ti se-ntinde tie fericirea iata ca pana-n weekend si iti spun si
eu un vesel "La multi ani, forum!", iar pe tonul cel mai serios si prietenesc, iti multumesc pentru munca ta si a intregii echipe, pentru implicare si dragul pe care ni-l daruiesti si nu in ultimul rand, pentru prietenia pe care mi-ai oferit-o mie personal in fiecare moment mai dificil din perioada scursa de la intrarea mea pe forumul acesta. Pentru toate iti sunt recunoscatoare si te tin intre cei apropiati sufletului meu.
:hug: Free :hug:
“Creand lumea perfecta in inima noastra,
putem sa o vedem luand forma si in exterior.”
putem sa o vedem luand forma si in exterior.”
-
- Gen:
- Masculin
Multumesc alma, multumesc freedom. Mesajele voastre sunt hrana pentru suflet :).
Cu tot respectul pentru VOI !
Cu drag fac ceea ce fac,
Vio
Cu tot respectul pentru VOI !
Cu drag fac ceea ce fac,
Vio
-
- Veteran
- Zile de abstinență: 22,06,2013
- Zile de abstinență:
- Gen:
- Nespecificat
:jos-palaria: Si eu iti multumesc Vio pentru osteneala pe care o depui pe acest forum!La multi si binecuvantati ani! :hug: Cu drag:Sorel
-
- Gen:
- Masculin
Multumesc Sorel !
Multumesc Emilia !
Multumesc Emilia !
Înapoi la “INFORMATII / INTREBARI / DIVERSE”