021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Buna seara!

Aici puteti povesti experientele personale.
Scrie răspuns
Live or Die
Boboc
Boboc
Mesaje: 54
Membru din: 18 Aug 2015, 22:03

Re: Buna seara!

Mesaj de Live or Die »

In seara aceasta pe Prima Tv,la ora 23:15 se difuzeaza filmul-Gleason-drama biografica.Herbert John Gleason, mai cunoscut sub numele de Jackie Gleason, a fost un comic genial, care a ajuns una dintre vedetele Hollywood-ului. Era însă un om chinuit de amintirea părinţilor săi alcoolici, care l-au abandonat.

Brad Garrett interpretează strălucit rolul comicului alcoolic, cu existenţă tumultoasă, care i-a trădat aproape pe toţi cei care l-au ajutat sau iubit şi care totuşi a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi actori.
Nu l-am vazut,insa m-a atras prezentarea.
Poate va uitati,vizionare placuta si abstinenta senina tuturor!
Cu drag,
Live
Avatar utilizator
denispericolpublic
Veteran
Veteran
Mesaje: 678
Membru din: 19 Mar 2015, 17:47
Zile de abstinență: 29,03,2015

Re: Buna seara!

Mesaj de denispericolpublic »

Mulțumesc! L-am ratat la TV, dar îl văd online sau îl dau jos după vre-un torent.
Tu ce mai faci? Ești bine?
Îți doresc abstinență senină.
[...]
colica zis alcoolica
Veteran
Veteran
Mesaje: 2344
Membru din: 11 Iul 2011, 11:23
Zile de abstinență: 25,06,2012
Ani de abstinență: 1 an

Re: Buna seara!

Mesaj de colica zis alcoolica »

Multumesc LD pentru film , sper sa-l vad curand , nu am mai apucat sa ma uit de mult la un film .
Recomand filmul lui Dani , ,,In cautarea fericirii " parca se numea , este prin sectiunea filme .
O zi buna iti doresc si ma bucur ca scrii , ca esti activa . :hug:
,,Cine tine prea mult la viata sa si-o va pierde "
Live or Die
Boboc
Boboc
Mesaje: 54
Membru din: 18 Aug 2015, 22:03

Re: Buna seara!

Mesaj de Live or Die »

Multumesc pentru recomandare Colica!o sa vizionez filmul.Imi place titlul,daca e vorba de cel cu will smith,pe acela l-am vazut,e printre preferatele mele.Daca e vorba de altul,o sa-l urmaresc cat de curand.
Cum sunt eu acum?Sunt o Alta.Sau mai bine,asa am fost mereu dar m-am indepartat de esenta mea si mi-am facut rau singura si celor din jur fara sa vreau si stiu, insa acum m-am redescoperit si imi place ce vad,ma iubesc si accept,traiesc si ii las si pe altii sa traiasca,sunt rabdatoare,impacata,calma,pozitiva.
Nu stiu cum va fi viitorul insa nadajduiesc ca pastrandu-mi starea de echilibru de acum va fi unul bun,abstinenta imi va fi si mai senina.De fapt,cred ca ebstinenta a fost senina de la inceput,de cand am descoperit-o,am simtit acea seninatate eliberatoare ca si cum am scapat de o povara grea,ca o liberatate de mult cautata.De aici,cu voia lui D-zeu care m-a eliberat,mi-a arata Calea,depinde de mine cum imi mentin abstinenta.Si cat de mult ma apropii de seninatate.Stiu insa asa cum imi vor fi gandurile si rugaciunea asa imi va fi si viata.
Dumnezeu sa ne ocroteasca!
Va imbratisez,un maine abstinent cu pace si cat mai aproape de ce ne dorim!
Si daca nu e asa,facase voia lui Dumnezeu,insa sa nu uitam sa facem tot ceea ce depinde de noi si prin ajutorul semenilor nostrii,Dumnezeu lucreaza prin oameni!
Va pup,cu drag,
Live
Live or Die
Boboc
Boboc
Mesaje: 54
Membru din: 18 Aug 2015, 22:03

Re: Buna seara!

Mesaj de Live or Die »

O rugaciune catre Sfanta Cuvioasa Parascheva,care se praznuieste maine si despre care se spune ca ne ajuta in viata;
”Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfri­co­șă­toare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu ne­so­co­tință le săvârșim. Noi suntem păcătoși, ne­treb­nici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga mi­los­tivirea prin sârguința cea de toate zilele, dă­ruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin.”
Avatar utilizator
denispericolpublic
Veteran
Veteran
Mesaje: 678
Membru din: 19 Mar 2015, 17:47
Zile de abstinență: 29,03,2015

Re: Buna seara!

Mesaj de denispericolpublic »

...și zici că-i bine să trăiești?
"Ce himera, Ce noutate! Ce îngrămădire de contradicții.."
Cândva alcoolul părea ca ne animă. Acum am gustat marea revelație: trăim ...și ce bine simțim acest fenomen.
Succes!
Abstinența ta o întărește pe a celorlalți.
[...]
Live or Die
Boboc
Boboc
Mesaje: 54
Membru din: 18 Aug 2015, 22:03

Re: Buna seara!

Mesaj de Live or Die »

Salutari tuturor!
E o luna si aproape jumatate de cand nu am mai scris,am devenit cam comoda si am ezitat insa v-am citit si inteles asa cum doar alcoolicii intre alcoolici o pot face.Eu am ramas si sunt abstinenta,mi-am intrat in ritm pe deplin,e regula nr. 1 pentru mine,imi incep ziua prin a-mi spune ca Azi NU Beau, rugaciunea de seninatate urmate de altele care tot la fel de firesc le spun dimineata si seara.
Viata mea e buna,frumoasa,linistita,uneori imi spun ca se putea mai bine,aproape pe toate planurile dar ma multumesc asa,in primul rand pentru ce sunt,ma simt frumoasa,blanda,rabdatoare,foarte rar am stari mai negative ,ca as fi putut mai mult sau ca ceva se va intampla rau in viitor...insa aceste stari sunt trecatoare si sub nicio forma nu m-am gandit sa beau.Sunt sincera si spun ce am simtit atunci cand am fost mai trista,ingrijorata de prezent sau de viitor,nu mi-a trecut prin minte sa beau,am fost putin nelinistita pe moment dar cat de nelinistita as fi fost daca as fi baut sau dupa ce m-as fi trezit dintr-o betie!!!Orice ar fi alcoolul nu e solutia,cred ca e foarte important ca atunci cand ne confruntam cu ceva greu sa vizualizam cum ar fi sa reincepem,ce urmeaza,cum am putea sa ne ingropam iar in durere si amaraciune.
Bineinteles ca forumul,sedintele,terapia,intalnirile,convorbirile telefonice,plus orice ajutor considerat de fiecare persoana ca ii prieste sunt de neinlocuit.
Eu m-am salvat prin forum deocamdata,prin toate informatiile de aici,am o persoana de incredere cu care vorbesc de problema mea insa nu ma opresc aici.O sa merg si la AA,si vreau sa iau si nr de telefon al unei persoane de aici.Asta chiar daca imi va fi bine in continuare,pe viitor cred ca e prudent si intelept sa fac si acesti pasi.
Ma simt echilibrata acum,nu stiu de ce uneori ezit sa scriu cuvantul "senina",pentru ca ma simt si senina dar probabil nu mereu,probabil cand nu esti senin,nu accepti in totalitate ca orice,de bine,de rau,face parte din viata,deci,pur si simplu NU ACCEPTI.(chiar si cand ai incercat sa schimbi ceva).
Sper ca nu v-am plictisit,va doresc sanatate si zile senine!
Cu drag,Live
Avatar utilizator
denispericolpublic
Veteran
Veteran
Mesaje: 678
Membru din: 19 Mar 2015, 17:47
Zile de abstinență: 29,03,2015

Re: Buna seara!

Mesaj de denispericolpublic »

Să fii fericită!
Asta e adevarata viață!
Bucura-te de ce ai...cele trecute nu le mai poți schimba.
Îți mulțumesc pentru că mă ajuți în abstinență.
Zile senine!
[...]
Live or Die
Boboc
Boboc
Mesaje: 54
Membru din: 18 Aug 2015, 22:03

Re: Buna seara!

Mesaj de Live or Die »

Nu am mai scris de vreo luna aici dar am intrat si v-am citit cu drag si admiratie pe fiecare,orice impartasiti pe forum ma ajuta si motiveaza sa raman alaturi de voi.
Eu sunt bine,abstinenta,alcoolul mi-e atat de indiferent si strain incat nu-mi vine sa cred ca a facut parte din viata mea,mai am si zile,ore mai triste,cand ma ingrijorez sau nelinistesc de ceva anume insa imi trece si gandesc pozitiv,ma rog si caut solutii,daca nu gasesc,faca-se voia lui Dzeu,El stie ce e mai bine pentru noi si tot El nu ne da niciodata mai mult decat putem duce.
Starea mea fizica si psihica e foarte buna,eliberarea de alcool mi-a adus normalitate si liniste in viata,cu rabdare,credinta,vointa si munca ma apropii si de ce imi doresc pe plan profesional pentru ca in rest imi merge bine,necazul celor dragi mie ma intristeaza uneori dar ajut si ma rog pentru ei,rugaciunea zilnica si cea a seninatatii sunt prezente in fiecare zi in viata mea.
Sunteti persoane deosebite,sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi,senini si fara griji,sa avem grija zilnic de abstinenta noastra.Va Imbratisez cu drag,
Live
Avatar utilizator
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2673
Membru din: 01 Iul 2014, 20:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Ani de abstinență: 9 ani

Re: Buna seara!

Mesaj de styx »

Abstinență senină ! :jos-palaria:
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Scrie răspuns