021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Hhheeeelllppp!!!!

Aici puteti povesti experientele personale.
Adyna
Boboc
Boboc
Mesaje: 20
Membru din: 20 Apr 2016, 15:19

Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de Adyna »

Buna. Sunt noua pe forum. Nu stiu daca aici trebuie sa ma prezint dar incerc. Sper ca cineva sa auda strigatul meu de ajutor. Nu mai vreau sa beau. Si nu stiu cum sa fac,ca atunci cand beau ma simt bine in sensul ca nu ma gandesc la problemele mele :plans: Beau zilnic,incepand de la ora 16 si ma imbat,nu imi amintesc dimineata cum am ajuns in pat sau ce am facut cu o seara inainte
Avatar utilizator
dani
Veteran
Veteran
Mesaje: 4268
Membru din: 24 Iun 2012, 00:14
Zile de abstinență: 20,04,2012
Ani de abstinență: 5 ani

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de dani »

Bine ai venit Adyna!Asa ma mieunam si eu acum vreo patru ani pe aici si acum iote la mine,suflu-n tort si parca-s viu!
Sezi pe aici,citeste,baga Big Bookuri in cap,te vom indruma spre vreun AA,e o calatorie.
Pentru sănătatea economiei naţionale consumaţi cât mai multe produse româneşti.
Avatar utilizator
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2673
Membru din: 01 Iul 2014, 20:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Ani de abstinență: 9 ani

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de styx »

Salutare Adyna si bine ai venit !
Aici ai niste adrese utile... http://www.abstinenta.com/424387633
Alegerea îți aparține, deja esti aici pe forum este un pas înainte, asta înseamnă că îți doresti să faci ceva pt tine.
Așa cum zicea si Dani abstinenta este o călătorie, acum de tine depinde dacă vrei să începi călătoria si alături de cine. Până atunci încearcă cu Azi nu beau ! nu incerca cu de mâine încolo, de luni . de după sărbători ! Azi este de ajuns!
Sănătate ! :jos-palaria:
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de ilyuta »

Buna Adina si strigatul tau de ajutor a fost si strigatul nostru, cind am poposit aici.Eu de exemplu am gasit acest forum divin pentru ca mi-a fost rusine sa merg in alta parte si sa vb despre problema mea, preferind anonimatul.
Primul pas l-ai facut deja , care este extrem de greu, sa recunosti ceea ce poate numai tu stiiai.Am invatat enorm pe acest forum si am fost sustinut de toti acesti oameni MINUNATI care mi-au schimbat radical cursul vietii mele.Nu are importanta de cit timp nu mai beau si cel mai important este sa-ti propui si sa te tii de cuvint numai pentru ziua in curs:ASTAZI NU BEAU!Si asta in fiecare zi si din experienta mea , pentru mine este temelia abstinentei mele.
Ceea ce-ti doresc este sa tii aproape de noi si citeste povestile membrilor acestui forum incepind cu TUDOR, ASIDO sau ASIDO TUDOR pentru ca ei sunt primii care mi-au deschis ochii cu ceea ce trebuie sa fac pentru a ma salva de la ceva care ar fi fost foarte trist... si alaturi de ei ulterior, TOTI CEILALTI. :cuminte:
Tot binele din lume ti-l doresc! :jos-palaria:
Nume anterior: ilyuta
colica zis alcoolica
Veteran
Veteran
Mesaje: 2344
Membru din: 11 Iul 2011, 11:23
Zile de abstinență: 25,06,2012
Ani de abstinență: 1 an

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de colica zis alcoolica »

Buna Adina si bine ai venit !
Suntem alaturi de tine , stim cum este sa bei desi cu cateva zile inainte jurasem ca nu o sa mai ating bautura in viata mea si chiar credeam cu tarie ceea ce spuneam ,dar nu stiam ca de fapt nu pot sa nu beau , pentru ca alcoolul este mai puternic decat mine . :surprins:
Te astept zilnic aici , pentru ca abstinenta noastra este astazi , pentru ca doar azi pot sau nu sa beau , nu ieri nu maine.
Te imbratisez cu drag ! :hug:
Colea , un alcoolic .
,,Cine tine prea mult la viata sa si-o va pierde "
Adyna
Boboc
Boboc
Mesaje: 20
Membru din: 20 Apr 2016, 15:19

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de Adyna »

Va multumesc mult,deja ma simt mai bine ca impartasit problemea mea cu voi si e pentru prima data cand nu primesc mustrari pentru asta. Familia mea nu e alaturi de mine,ei doar ma critica. Am 40 de ani si locuiesc in Italia,cel mai grav e ca am rupt relatia cu familia mea pentru ca nu le mai suportam criticile. Incet ,incet am construit un zid in jurul meu fara ca nici macar sa realizez ceea ce fac. Sufar si de depresie si alcoolul ma distruge de tot :trist:
Adyna
Boboc
Boboc
Mesaje: 20
Membru din: 20 Apr 2016, 15:19

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de Adyna »

Si ce e mai grav e ca ma simt inutila sunt oaia neagra din familie ,ma simt rusinata dimineata,tremur ,mi e rau (azi nu ca ieri am baut ft putin)
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de ilyuta »

Draga Adina, buna si sa stii ca numai cineva care a trecut prin aceeasi problema te poate intelege, adica noi.Aici nimeni nu judeca pe nimeni , niciunul nu este mai bun sau mai rau, ci toti suntem la fel.Sa stii ca pentru a bea, totdeauna gasem un motiv si anume ca familia nu ne intelege, ca nu stiu sa ne pretuiasca, ca x sau y ne-a suparat sau daca nu, motive ca afara este soare sau ploua , ca a fatat pisica vecinului sau i-a murit catelul sau ca sa scurtez de bucurie sau tristete. :plans:
Chiar daca nu-ti place denumirea asa cum nu mi-a placut nici mie la inceput, alcoolismul este o boala care netratata la timp avanseaza si se cronicizeaza.Ai aceasta relatie cu familia acum dar pe viitor poti pierde mult mai mult, sanatatea ta si linia de deasupra si dedesuptul floricelelor este f subtire.Nu vreau sa te sperii dar eu eram constient despre acest aspect si singur am incercat de nenumarate ori sa reusesc dar n-am putut. :plans: Am fost ajutat enorm aici si le voi fi recunoscator toata viata mea tuturor si-i multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru ca a facut posibil acest miracol cu mine. :cuminte:
Asa cum te-am indeamnat si ieri, citeste aici pe forum la prietenii nostri si in timp ai sa te dumiresti ceea ce trebuie sa faci.Singurul tratament care a dat si da randament este pastila de ABSTINENTA luata zilnic.Atit si este gratis! :zambetoi: Sunt solutii pentru fiecare si tu iei si aplici ceea ce ti se potriveste tie.
O remarca pentru mine ca sa nu cumva sa uit:un alcoolic, niciodata in viata lui nu va mai putea bea controlat, "un phar fiind prea mult si 10 prea putine".Ai sa intelegi tu remarca daca iti doresti cu adevarat.
Numai bine iti doresc si tine aproape!

Ps Daca vrei sa vb cu cineva in italiana si care este un prieten exceptional, ia legatura cu Colea deoarece si el este acolo.Iii gasesti aderesa de e-mail la topicul lui, 'Ma numesc Colea":jos-palaria:
Nume anterior: ilyuta
Adyna
Boboc
Boboc
Mesaje: 20
Membru din: 20 Apr 2016, 15:19

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de Adyna »

Multumesc ilyuta. De azi am zis ca nu mai beau,mi e frica si astept cu groaza dupa masa,pentru ca nu voi bea. Sper sa rezist,doamne ajuta mi,eu nu sunt puternica deloc. Cat despre sanatate ce sa zic,am probleme grave cu stomacul normal ca din cs
auza alcolului. Ma pun pe citit aici pe forum,o zi buna :hug:
ilyuta
Veteran
Veteran
Mesaje: 2390
Membru din: 17 Mar 2014, 03:20

Re: Hhheeeelllppp!!!!

Mesaj de ilyuta »

Buna Adina si "lasa grijile si incepe sa traiesti".Si noi am fost ca si tine si am adaugat cite-un grunte de abstinenta zilnic si in timp gramajoara se aduna.Nu-ti fie frica deoarece nu este greu.Uite, daca-mi dai un nr de telefon te pot suna,esti aici cu mine?Sau ia legatura cu Colea, este acolo la tine.Nu trebuie sa spui ca de azi nu mai bei ci ASTAZI NU BEAU, atit.Trecutul nu-l poti schimba, viitorul nimeni nu-l stie care va fi deci iti ramine sa traiesti si sa te bucuri doar de ziua de AZI.Succes si tie aproape.Scrie aici cind iti vine vre-un gind de baut si cu siguranta ca unul dntre noi iti va raspunde.In scurt timp, acesta dorinta de a bea va disparea.Ai sa vezi si-ti spun din experienta. :zambet:
Nume anterior: ilyuta
Scrie răspuns