021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Aplicatia mobila Alcohelp poate fi descarcata acum din App Store si Play Store.

Servicii de tratament ambulator si rezidential in Bucuresti, Suceava, Brasov, Constanta: http://www.clinica-aliat.ro

Centre gratuite ALIAT, de interventii scurte, AlcoInfo: Brasov-Spitalul Judetean, Bucuresti-Spitalul Pantelimon si Institutul Clinic Fundeni, Campulung Moldovenesc - Spitalul Municipal, Suceava - Spitalul Judetean. Detalii pe http://www.alcohelp.ro.

SERVICII DE TRATAMENT :: Centrul VICTOREM Constanta

Servicii de tratament disponibile in Romania.

Sunt autorul acestui subiect
Centrul Victorem
Boboc
Boboc
Mesaje: 1
Membru din: 06 Iul 2016, 11:40
Gen: Nespecificat - Nespecificat

Centrul VICTOREM Constanta

Mesajde Centrul Victorem » 06 Iul 2016, 11:53

Au început înscrierile la Centrul pentru tratarea dependențelor – Victorem. Cel de-al treilea program al Asociației a demarat ieri.
Cere-ne sprijinul la numărul de telefon 0755.103.992 și îți vom pregăti un plan de tratament personalizat. Printre terapiile utilizate se numără psihoterapia individuală, grupurile de suport, terapiile de grup, terapii complementare, hipnoză, etc.. Te așteptăm la Centrul Victorem să pășim împreună într-o viață mai bună!

Cine suntem și ce putem face pentru tine?

Suntem un grup de specialiști cu experiență în domeniu. Unii dintre noi, am trecut prin ceea ce treci tu acum. Ne pasă. Vrem să te ajutăm, dar trebuie să ai bunăvoința de a sta de vorbă cu noi. De unul singur e prea greu.

Cum te putem ajuta să te recuperezi?

Folosim Metoda Minnesota. Considerăm dependența o boală tratabilă în tratamentul căreia este bine să participe întreaga familie. Cei dragi pot ajuta la recuperarea ta. De cele mai multe ori implicarea lor este determinantă. Metoda Minnesota mai este numită și metoda „Celor 12 Pași”. Ea este folosită cu succes de peste 80 de ani de Alcoolicii Anonimi. Milioane de oameni s-au recuperat cu ajutorul acestei metode. Suntem siguri că poți și tu! Tot ce trebuie să faci este să ne ceri ajutorul!

Ce oferim?

Evaluare psihologică, informare și îndrumare gratuite
Terapie de grup sub coordonarea consilierului în adicții și a unui psiholog.
Consiliere individuală
Ergoterapie
Art-terapie
Consiliere familială
Facilitarea integrării în grupurile de egali – AA, Al-anon, etc.

Înapoi la “SERVICII DE TRATAMENT”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori