021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Eu sunt Ilie!

Aici puteti povesti experientele personale.
Încuiat
Tavi
Veteran
Veteran
Mesaje: 570
Membru din: 13 Dec 2011, 17:56

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de Tavi »

Ilie prietene , eu sunt bucurestean , doar tata e din Vaslui si mama din Iasi , si crediai ca s moldovian ? Hai bre fuji tari !!!
Avatar utilizator
Ovidiu73
Veteran
Veteran
Mesaje: 1196
Membru din: 04 Dec 2011, 09:19
Zile de abstinență: 09,01,2008
Ani de abstinență: 10 ani

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de Ovidiu73 »

Salutare baieti,

Ma bucur ca s-au gasit moldovenii pe forum :) Adevaratii profesionisti. 8-) Restul? Amatori. :)
Am in Bucuresti un var prin alianta, sotiile noastre sunt verisoare primare si foarte bune prietene. De cate ori ne intalneam fie la ei , fie la noi, fetele isi puneau mainile in cap de necaz. Cu atat mai mare era bucuria noastra :) Ne faceam pulbere de fiecare data , cand ne intalneam, de bucurie. De fiecare data era vinovat " musafirul". " Eu as fi vrut sa venim mai devreme acasa, dar daca el ca musafir a insistat...ce vroiai sa ii fac ?? "
Intrasem de 2 ani in abstinenta, necazurile lui cu alcoolul erau in crestere exponentiala. Am facut cu el pasul 12 intr-un concediu la mare si i-am explicat ce poate sa faca AA-ul pentru el , cu conditia sa isi doreasca din tot sufletul.L-am pus in legatura cu Tudor.
Acum are si el 2 ani de abstinenta, merge regulat la grup si viata lui s-a schimbat in bine. Nu va spun cum se uita fetele la noi cand ne intalnim. Nu le vine sa creada cat de cuminti suntem. Cand ne stiu cat de tigri eram si ce pisoi pricajiti am ajuns. Nici noua, foste feline de prada, nu ne vine sa credem uneori, cum ni s-au pleostit mustatile :P
Abstinenta senina va doresc!
Avatar utilizator
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 3642
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență: 14,04,2008
Ani de abstinență: 10 ani
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de tudor »

"SALUTARE MOLDOVENII MEI !!!!!!!" :lol: :lol: :lol:

Ar fi scris STEFAN CEL MARE DACA ar fi intrat pe forum .

Mai baieti ma primitI si pe mine in "gasca voastra "?????. :lol: :lol:
CV-UL meu cuprinde un an si trei luni petrecuti la BACAU (sa traiesti :lol: )si un am in Insula Mare a BRAILEI .Cind m-am intors la Bucale ( sper ca nu va suparati prea tare de ce urmeaza ) spuneam la sobolan "GUZAN" sI la c...t dinsul iar cind a auzit tata cum vorbesc si cu ce accent mi-a zis sa ma intorc inapoi ca nu mai sint baiatul dinsului :lol: Vedeti ca tot cu "dinsul "vorbesc .Deci ma primiti ?

Hai ca va povestec de celulare .!
Pai eu le piteAm cam ca si voi iar la munca le goleam si le umpleam cu apa si le depozitam in vasele de WC pina au inceput sa se blocheze si instalatorul a facut tarboi :lol: de a ajuns la urechile sefului .
Acasa veneam cu rezerva in sacose si urcam un etaj mai sus coboram apoi pina la ghena si puneam sticla in spatele tomberonului .Cel mai tragic era cind nu aveam gunoi de aruncat. :lol: .Si ieseam cind auzeam galagie pe culoar . APOI DACA REUSEAM SA ADUC "OBIECTUL" in casa si il piteam ba in piciorul de la chiuveta ba in spatiul de sub cuptor pina intr-o zi cind am uitat de o sticla de scandic si noroc ca sotiei i-a trebuit o tava si vrand sa o ia a gasit si sticla .Mare nenorocire s-ar fi intamplat .s-ar fi topit sticla de plastic si ar fi bubuit alcolul incins . Mai tarziu a descoperit si ascunzisul din piciorul chivetei .

Ce a fost s-a dus !CELE RELE SA SE SPELE CELE BUNE SA SE ADUNE ! :lol:

SA NE CITIM NUMAI DE BINE !:lol: Ce zici ILEEE ????????
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine
Gladiator73
Veteran
Veteran
Mesaje: 1735
Membru din: 07 Noi 2011, 21:14

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de Gladiator73 »

Vin piticii acasă şi găsesc lumina aprinsă; şi pentru că erau prea mici şi nu puteau să se uite pe geam se hotărăsc să se urce unul în spatele celuilalt, ultimul să se uite şi din gură-n gură să ajungă şi la cel de jos.
- La noi în casă este o femeie.
- La noi în casă este o femeie.
- La noi...
-...
- Doamne ce bună e.
- Doamne ce bună e.
-...
- Staţi că deschide ochii.
- Deschide ochii.
-...
- Se scoală din pat.
- Se scoală.
- Se scoală.
- Şi mie.
-...
- Şi mie...

Prinţul, după ce o trezeşte pe Albă ca Zăpada, din somnul de moarte, îi mărturiseşte dragostea lui.
- Albă ca Zăpada, te iubesc mai mult decât orice pe lume, am de gând să-ţi fac ceea ce nu ţi-a mai făcut nimeni până acum.
Auzind acestea, piticii strigă toţi într-un glas:
- O fu*e şi-n urechi, o fu*e şi-n urechi!


Albă ca Zăpada şi-a pierdut himenul. Disperată se duce la Prinţul ce Frumos şi îl roagă să-i aducă înapoi himenul. Pleacă prinţul peste 7 mări şi 7 ţări şi ajunge la lacul cu himene. Aici se scufundă în lac, caută şi găseşte o munte de himene. Începe el să sape în grămadă de himene şi găseşte pe cel al Albei ca Zăpada.
Î: Cum a ştiut Prinţul cel Frumos care este himenul Albei ca Zăpada?
R: Avea 7 găuri mici pentru cei 7 pitici.

Albă ca Zăpada îşi numără piticii după o zi de muncă. Nu ieşeau decât 6 la socoteală. Mai număra ea vreo oră, dar tot 6 erau. La un moment dat de sub fusta ei iese un pitic.
- A tu erai al 7-lea! Cum te cheamă pe tine?
Piticul, cu limba scoasă zice:
- HELLLMUT!


Î: Cum îi scoală Albă ca Zăpadă pe cei şapte pitici?
R: Seven up

Am zis ca daca tot intra Alba ca zapada in discutie sa postez niste bancuri,scuze Old Tudor :lol: :lol: Eu fiind tot moldovean cu state de plata vechi de cand lumea,am intrat in clubul select pe un mic val de umor.Apropos,azi merg la Bacau la AA.Am sa salut unitatea militara in numele tau Tudor,drepti,cu cativa pasi de defilare si cu onor spre dreaaaaaptaaaa!!!!
Avatar utilizator
Ovidiu73
Veteran
Veteran
Mesaje: 1196
Membru din: 04 Dec 2011, 09:19
Zile de abstinență: 09,01,2008
Ani de abstinență: 10 ani

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de Ovidiu73 »

Salutare Moldoveni!

Sa fim vigilenti! Sa nu ne lasam trasi in piept! Propun sa nu primim in randurile noastre pe cei care nu au un statut cert de moldovean ! In acest fel vom evita infiltrarea in randurile noastre selecte, a unor cetateni care au facut diverse stagii ( trebuie dovedit cu acte originale) in frumoasa si irepetabila zona a Moldovei.
Ma ofer voluntar ca, atunci cand ajung capitala, sa il supun pe acest domn Tudor unui test. Printre probe vor fi : traducerea in 3 limbi de circulatie internatioanala ( inclusiv romana) a expresiei " a chicat o chearja-n glod" , interpretarea unor pasaje din " amintiri din copilarie " ( din memorie si cu accent neprefacut ) si neaparat, cateva bancuri cu olteni ( gen : de ce zambesc oltenii cand fulgera? ), cu ardeleni, etc.( pentru ca, prin comparatie, sa reiasa ce valorosi suntem noi moldovenii :twisted: )
Va voi comunica rezultatul testului in termen de 3 zile ( oricum e picat dinainte :twisted: ) de la data examinarii. Ramaneti uniti moldoveni !
simona
Veteran
Veteran
Mesaje: 408
Membru din: 06 Ian 2012, 09:13

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de simona »

Buna Ilie.Esti un poznas,un comic .Asta o sa te ajute mult sa ti mentii absinenta sau sa ti revii dupa recidive.Ai un avantaj,asa ca profita de el.Si sotul meu este in zodia capricorn si desi nu cred in zodiac,de data asta s a nimerit.o zi absinenta iti doresc.
proco
Veteran
Veteran
Mesaje: 848
Membru din: 25 Mar 2010, 17:14

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de proco »

Salut, Ovidiu! "Stai asa ca nu-i asa!" ;) In ce categorie ma situez, in conditiile in care sunt "pi hotar"? Fifty-fifty, muntean cu moldovean! ;) :lol: :lol:
Avatar utilizator
Ovidiu73
Veteran
Veteran
Mesaje: 1196
Membru din: 04 Dec 2011, 09:19
Zile de abstinență: 09,01,2008
Ani de abstinență: 10 ani

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de Ovidiu73 »

Salut Proco,

Tu esti dintre ai nostri. Ai grija la hotare ca ne napadesc miticii :lol: In privinta domnului acela, Tudor parca il cheama, ii voi face testul cand ne vom intalni la Piatra Neamt, la cinstita adunare nationala AA. Adica pe terenul nostru stramosesc, nu la dumnealui acasa , ca sa fim noi in avantaj. Il fugaresc pana pe muntele Pietricica ( mai mult un delusor), il gafai bine ( ca e editie din aia veche, daca mai era verde nu mergea cu bicicleta, facea jogging) si il iau la intrebari. Sa vedem noi ce fel de moldovean e dumnealui :)
Unitate frati moldoveni!
Tavi
Veteran
Veteran
Mesaje: 570
Membru din: 13 Dec 2011, 17:56

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de Tavi »

Salut bravi mei moldavi
Pentru baiatul tanar ( eTataie, intre noi fie vorba)care vrea sa devina moldovean, eu propun testul de cunoastere a dulcelui grai moldovenesc, o sa i dau cateva cuvinte de tradus ,daca le ghiceste sa zicem ca o sa treaca primul test . Asadar ,Tataie te rog ghiceste ( ca de stiut sigur nu stii ) uramatoarele cuvinte ; CHIPERI ,CURECHI ,POAMA ,HARBUZ , BARABULE ,ZARZARE , PERJE , PAPUSOI cred ca sunt suficiente , tinand cont de varsta lui Tataie o sa i dau timp de gandire sinsi minute .
proco
Veteran
Veteran
Mesaje: 848
Membru din: 25 Mar 2010, 17:14

Re: Eu sunt Ilie!

Mesaj de proco »

Salutare, tuturor! Ovidiule, nu putem sa-l MAI imbatam, astfel incat sa-i dam cu ruj pe buze, sa-i bagam vata in nas :lol:, sa-i punem o peruca blonda, dar putem sa-i facem altceva. Il "luam pe la spate" :lol: :lol:, il legam fedeles, il urcam in telegondola, iar aproape de varf, rugam mecanicul de la pupitru sa mareasca viteza de transport. In aceste conditii, datorita fortei centrifuge :lol: , vom vedea un "hodorog ejaculat" :lol: :lol: :lol: , pe iarba verde de acasa a lui Pinalti!! Si atunci apare un Saint-Bernard cu butoiasul la gat cu cico sau pepsi :lol:, intrebandu-l: "Mosule sa ma asez pe tine ca sa-ti tin de cald, sau bei o gura? Sa nu bei tot, ca restul este pt. copii!" Si dupa vreo doua mirosuri, "catelusul" reia: "bre, te-am "mirosit", matale esti din orasul de unde se da ora exacta! ;) :lol: :lol: Iar hodorogul ii va raspunde: "pleaca de aici, ca marasesti!" :lol: :lol:
Iliuta tata, ma bucur nespus de "lucrarea" din hol "aplicata" sotiei, nu este nici o problema ca tot "fraierul" acasa, dar sa sti, ca oricand este binevenita si o "schimbare de sange" :lol: Nu stiu ce pozitie din "nomenclator" :lol: ai folosit, dar conf. poz.19, sper ca nu ai ramas cu pete rosii in genunchi! :lol: :lol: Cand o mai vezi pe cate una si ii spui ca are astfel de "bube", iti transmite ca a "frecat covorul" :lol: :lol: Cat despre "drinkuiala" ta, important este sa nu uiti ca faci "alergie", cand duci mana spre "PRIMUL PAHAR"!! Nu este nevoie sa "copiezi" pe cineva, ci pur si simplu sa aplici acea metoda care-ti "vine ca o manusa", DE A NU BEA AZI!! Restul e can-can..."da-i cu serviciul", "da-i cu catargul", "activitate la imparatie", si sper sa fie O.K.! Tine aproape de noi!

A innebunit, PROCO! :lol:
Încuiat