021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

teama de abandon

Aici puteti povesti experientele personale.
catalin87
Boboc
Boboc
Mesaje: 25
Membru din: 28 Ian 2017, 11:20
Zile de abstinență: 26,05,2017

teama de abandon

Mesaj de catalin87 »

buna tuturor,sunt catalin am sa va zic pe scurt cam ce mi s-a intamplat in ultima saptamana,ca naiba iar am baut dar de aceasta data am si dosar penal am ramas pe strazi boschetar,am mancat evident de pe la gunoi,am dormit pe banci,etc.dar gandul meu era cum sa fac sa beau ceva,o stare groaznica imi doream sa mor......dar Dumnezeu chiar ca e foarte mare si mai am o ultima sansa de vindecare daca o ratez si pe asta s-a zis cu mine nu ma mai ajuta nimeni mi s-a zis clar ca ma vor lasa sa mor pe strazi,un soc atat de mare incat acum ma rog sa nu ajung la puscarie pt a putea sa primesc ajutorul necesar abstinentei,va doresc o zi buna tuturor
Cala
Veteran
Veteran
Mesaje: 204
Membru din: 10 Mar 2017, 11:22

Re: teama de abandon

Mesaj de Cala »

Buna Catalin! Ma numesc Cala si sunt alcoolica. Daca mai ai o sansa, te rog, nu o rata. Trebuie sa ne folosim de sansele care ni se ofera, altfel..... Eu am fost o data la dezalcoolizare si mi-a prins bine. Sa nu-ti fie rusine sa ceri ajutor specializat. Nu uita, nu trebuie sa mai bei alcool niciodata, indiferent de motive.
O zi frumoasa iti doresc.
Cu drag,
Cala.
"Am descoperit că, dacă iubești viața, și viața te va iubi pe tine" Arthur Rubinstein
Avatar utilizator
Ambasador
Veteran
Veteran
Mesaje: 1353
Membru din: 17 Apr 2017, 23:50
Zile de abstinență: 14,08,2021

Re: teama de abandon

Mesaj de Ambasador »

Buna Catalin. Imi pare rau sa aud de problemele tale. Orice-ar fi, sigur se vor rezolva. Am citit din postarile tale mai vechi, erai bine ultima data cand ai scris.. Poti fi bine din nou! Ma tot gandesc la recaderile noastre.. ele ne sunt date pentru a invata ceva. Arta de a lupta. Recaderile ne obisnuiesc cu lipsa alcoolului in viata noastra, ele cer obisnuinta si mai ales cer perioade de timp! Iti cer asadar sa fii increzator ca te vei vindeca. Spui ca ti s-a oferit o noua sansa. Profita de ea. Urca in acest tren care te poate duce spre o destinatie minunata! Si, de ce nu, stai cat mai aproape de Forum. Gandeste-te la el ca la o forma terapeutica cat se poate de prietenoasa. Daca simti nevoia de ajutor specializat, te incurajez sa o faci, desigur. Iti urez putere, rabdare si incredere! Fara alcool, vei deveni un alt om. Stii acest lucru deja.
Ultima oară modificat 28 Mai 2017, 14:22 de către Ambasador, modificat de 2 ori în total.
"Orice schimbare este grea la început, urâtă la mijloc şi minunată la final." Robin Sharma
Avatar utilizator
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2673
Membru din: 01 Iul 2014, 20:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Ani de abstinență: 9 ani

Re: teama de abandon

Mesaj de styx »

Salutare Cătălin!
Fiecare dintre noi are ”fundul sacului” personal, locul de unde nu mai are unde să se ducă decât să se ridice... Nu irosi șansa de a face ceva pentru tine, abstineta îți poate aduce înapoi aproape tot ce ai pierdut.
Îți doresc să ai înțelepciunea de a face alegerea potrivită!
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Scrie răspuns