021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Ajutor!

Aici puteti povesti experientele personale.
Abcdefg
Boboc
Boboc
Mesaje: 4
Membru din: 07 Iul 2019, 13:08

Ajutor!

Mesaj de Abcdefg »

Salut!Scriu in numele unui prieten care in acest moment se confruntă cu sevrajul. Locuim in Germania si pana maine dimineata nu putem vedea un doctor. Am incercat ieri sa mergem la spital, însă nu i s a putut face decât o perfuzie fiindca avea încă alcoolemia in sânge. De aseara nu a mai consumat alcool , si cu ajutorul pastilelor de liniște a reușit să doarmă toată noaptea. Acum însă tremura, inima ii bate, ii amintesc mâinile si picioarele, capul il doare foarte tare si nu stim cum sa îl ajutăm. Ce e de facut? Cand ar trebui sa ne îngrijoram, nu stim cum sa ne confruntăm cu această situație și ne dorim sa il ajutăm. Nu poate manca, bea apa, abia poate merge.După ce va trece aceasta stare critica il voi indruma cu siguranta catre acest forum. Va rog ajutati-ma cu un sfat!
Avatar utilizator
styx
Veteran
Veteran
Mesaje: 2673
Membru din: 01 Iul 2014, 20:28
Zile de abstinență: 30,06,2014
Ani de abstinență: 9 ani

Re: Ajutor!

Mesaj de styx »

E urgenta maxima!!!
Se moare din sevrajul de alcool, un amic din din ro, a decedat zilele trecute din cauza sevrajului. Te rog, da-i cinzeci de grame de alcool ( stiu că suna aiurea, dar e singurul remediu daca are criza de sevraj puternic!)si du-l de urgenta la spital. Se moare din sevraj de alcool.
Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Abcdefg
Boboc
Boboc
Mesaje: 4
Membru din: 07 Iul 2019, 13:08

Re: Ajutor!

Mesaj de Abcdefg »

Din ce văzusem online pe forum, sunt simptome generale ale sevrajului si nu stiam daca trebuie sa asteptam sa treaca. Deci spuneti sa apelăm la urgente?
Abcdefg
Boboc
Boboc
Mesaje: 4
Membru din: 07 Iul 2019, 13:08

Re: Ajutor!

Mesaj de Abcdefg »

Precizez ca are momente in care aceste stări se ameliorează. In momentul acesta tremurul s a ameliorat si poate merge însă in continuare nu poate mânca, bea apa, încearcă să doarmă.
gavroche1968
Boboc
Boboc
Mesaje: 27
Membru din: 07 Iul 2019, 07:37

Re: Ajutor!

Mesaj de gavroche1968 »

Sustin solutia data de Styx. Nu mai conteaza o zi si un pic de alcool. Decat sa moara... Da-i repede ceva de baut !
Abcdefg
Boboc
Boboc
Mesaje: 4
Membru din: 07 Iul 2019, 13:08

Re: Ajutor!

Mesaj de Abcdefg »

Va multumesc pentru răspunsuri!Deocamdată am discutat cu el, si situatia s-a îmbunătățit fata de dimineata. El spune că în momentul în care se va simti mai rau, va merge la spital. Acum refuză să consume alcool. Acum poate sa meargă normal, vorbește coerent, este mai ok. I-am spus ca la cea mai mică schimbare sa ma anunte si vom merge la spital. Ia vitamine si sta in pat acum. Din ce povestește el, dimineata este cea mai critica.
Scrie răspuns