021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Alcool

Aici puteti povesti experientele personale.
Scrie răspuns
Ana M
Boboc
Boboc
Mesaje: 38
Membru din: 19 Mai 2020, 11:38

Re: Alcool

Mesaj de Ana M »

Nu e speriată, că dormea fetița atunci era după 11 noaptea, bine că eram încuiată la dormitor. Dar eu m-am speriat tot... Ea sărăcuța nici nu mai întreabă de el, și așa îmi zicea de mult timp când o să plece tata departe la muncă să nu îl mai vadă... mă uit la ea și parcă e așa matură pentru cei 7 anișori ai ei... în ultimul timp se speria de el când îl vedea, și el probabil mă urmărește noaptea încă. Crede că mă reîntorc și retrag totul. Mi-am schimbat numele pe Facebook ca să înțeleagă că e gata... i-am făcut reclamație la poliție atunci dar fără probe ce pot face, că nu va recunoaște nimic. Mi-o zis polițistul ca data viitoare să sun la 112, e vorba de un copil care e sub tuteala mea totală 6 luni și are nevoie de o mamă sănătoasă. Dacă sunam îl găsea pe drum sau la el acasă. O să am grijă în continuare nu așa, am să caut o cameră să îmi pun afară să văd totul noaptea. O seară bună dragii mei.
Andreea S
Senior
Senior
Mesaje: 171
Membru din: 04 Dec 2019, 21:21
Contact:

Re: Alcool

Mesaj de Andreea S »

Buna Ana!
Observ din scrisul tau ca esti mult mai linistita sibstapana pe tine. Felicitari!
Sa fiti bine, si tu si fetita ta!
Ana M
Boboc
Boboc
Mesaje: 38
Membru din: 19 Mai 2020, 11:38

Re: Alcool

Mesaj de Ana M »

Precizez că ordinul de protecție pe 6 luni e încălcat deja, nu vreau să îi fac rău nu am să sun la 112 doar dacă îmi face scandal, dar el trebuie să înțeleagă că nu are dreptul 6 luni să ne contacteze. Polițistul care se ocupă de cazul meu mi-a spus că trebuia să sun la 112 atunci îl găsea pe drum sau acasă la el și îl trimitea direct în instanță cu dosar penal. Dar știți parcă nici așa noaptea să știi că îți umblă prin ogradă sau te priveste pe la geam...Tocmai de asta eu am rupt legătura cu el, inițial m-a blocat pe wattsapp, de vreo 2 săptămâni m-a deblocat, se uită la poza cu fata...eu chiar nu îl mai caut și nu am mai vb cu el de pe 2 iunie. Totul le-am am făcut poze pentru divorț, am apeluri mesaje precum ca să îl iert, că nu știu ce va face, șantaj emoțional ca de fel. Sincer l-am iertat pentru tot dar trebuie să înțeleagă că avem nevoie de liniște atâta. Și că ordinul de protecție nu e o vrăjeală, așa credea el inițial, ai mei au jurat pe biblie că zic adevărul ca martori, sunt oameni cu frică de Dumnezeu. Nu locuiesc singură în curte, am părinții în casa cealaltă și câinele la poartă. Data viitoare am să fiu atentă și am să îi fac poze sau filmare inclusiv noaptea...deschid becurile și fac. Așa mi-a spus și avocata mea. O seară minunată să aveți!
Scrie răspuns