021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Alcool

Aici puteti povesti experientele personale.
Atty
Boboc
Boboc
Mesaje: 2
Membru din: 19 Mai 2019, 17:53

Alcool

Mesaj de Atty »

Buna ziua ,
Sunt nou pe aici și am citit multe despre alcool,sunt un consumator moderat care bea în fiecare zi de ani buni,pot spune că beau doar tariu până să mă simt în formă (200 300 ml )vodcă.De la un timp nu prea mă simt bine după ce trece sevrajul.Am fost la doctor analizele sunt bune .Îmi doresc să mă las de tot dar nu stiu cum.
Airam
Veteran
Veteran
Mesaje: 1231
Membru din: 21 Sep 2016, 15:06

Re: Alcool

Mesaj de Airam »

Buna ziua,
Nu stii cum sa te lasi? Pentru inceput incearca sa nu mai bei in fiecare zi, incet, incet o sa reusesti sa te lasi doar daca tu iti doresti. Neaparat trebuie sa gasesti ceva de facut in timpul acela, care-l dedica-i consumului. Faci ceva sa-ti placa, te plimbi cu bicicleta, alergi, nu exista sa nu gasesti ceva placut de facut. Trebuie pus ceva in loc. Bea in loc de alcool sucuri naturale, ceaiuri si inca ceva...mananca.. ca poate dupa ce mananci nu-ti mai vine sa bei. Numai bine iti doresc.
Maria.
Atty
Boboc
Boboc
Mesaje: 2
Membru din: 19 Mai 2019, 17:53

Re: Alcool

Mesaj de Atty »

Mulțumesc,știu că trebuie ,am scris pe grup și iară am băut simt ca trebuie să fac ceva ,vin de la lucru și iară mă apuc sa bag câte un pic pic mă relacsează 😓😓😓trebuue să îmi găsesc altă ocupație dar deocamdată nu am descoperit ce pot să fac !??😪
Scrie răspuns