Asistenta

Centrele AlcoInfo

Centrele AlcoInfo functioneaza in prezent in 3 orase din tara. Ele sunt destinate detectarii precoce si interventiei in cazurile de abuz si dependenta de alcool. Toate centrele AlcoInfo ofera servicii complementare interventiilor din spital si sunt destinate pacientilor care au un consum problematic de alcool sau care sufera de afectiuni asociate consumului abuziv de alcool. Serviciile oferite in cadrul centrelor AlcoInfo sunt gratuite si confidentiale

ALCOLINE 021/9335

Incepand din luna Noiembrie 2016 ALIAT a lansat in cadrul programului Alcohelp, linia telefonica ALCOLINE 021/9335, apel cu tarif normal, disponibila de Luni pana Vineri intre orele 10.00 - 17.00. In cadrul acestui serviciu se ofera informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si pentru apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti..

AlcoInfo Bucuresti

Centrul functioneaza in cadrul Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti. Persoana de contact: Psih. Claudia Jorza. 

AlcoInfo Campulung Moldovenesc

Centrul se afla in cadrul Spitalului Municipal din Campulung Moldovenesc. Persoana de contact Asistent social, Alina Ciupercovici. 

AlcoInfo Brasov

Centrul functioneaza in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Persoana de contact: Psiholog Marton Gyongyi, Asist.med. Angelo Fugaru.