021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Centru Constanta

Servicii de tratament disponibile in Romania.
Centrul Victorem
Boboc
Boboc
Mesaje: 1
Membru din: 06 Iul 2016, 12:40

Centru Constanta

Mesaj de Centrul Victorem »

Au început înscrierile la Centrul pentru tratarea dependențelor – Victorem. Cel de-al treilea program al Asociației a demarat ieri.
Cere-ne sprijinul la numărul de telefon 0755.103.992 și îți vom pregăti un plan de tratament personalizat. Printre terapiile utilizate se numără psihoterapia individuală, grupurile de suport, terapiile de grup, terapii complementare, hipnoză, etc.. Te așteptăm la Centrul Victorem să pășim împreună într-o viață mai bună!

Cine suntem și ce putem face pentru tine?

Suntem un grup de specialiști cu experiență în domeniu. Unii dintre noi, am trecut prin ceea ce treci tu acum. Ne pasă. Vrem să te ajutăm, dar trebuie să ai bunăvoința de a sta de vorbă cu noi. De unul singur e prea greu.

Cum te putem ajuta să te recuperezi?

Folosim Metoda Minnesota. Considerăm dependența o boală tratabilă în tratamentul căreia este bine să participe întreaga familie. Cei dragi pot ajuta la recuperarea ta. De cele mai multe ori implicarea lor este determinantă. Metoda Minnesota mai este numită și metoda „Celor 12 Pași”. Ea este folosită cu succes de peste 80 de ani de Alcoolicii Anonimi. Milioane de oameni s-au recuperat cu ajutorul acestei metode. Suntem siguri că poți și tu! Tot ce trebuie să faci este să ne ceri ajutorul!

Ce oferim?

Evaluare psihologică, informare și îndrumare gratuite
Terapie de grup sub coordonarea consilierului în adicții și a unui psiholog.
Consiliere individuală
Ergoterapie
Art-terapie
Consiliere familială
Facilitarea integrării în grupurile de egali – AA, Al-anon, etc.
Nely
Boboc
Boboc
Mesaje: 3
Membru din: 20 Mar 2018, 08:13

Re: Centrul VICTOREM Constanta

Mesaj de Nely »

Buna ziua.Nu eu am probleme.Sotul.Dar nu pot sa l conving sa faca ceva sa renunte.El vrea sa bea si atat.Nu vede rau nimic in acest lucru.Pot face eu ceva?
Scrie răspuns