021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

Programul online ALCOHELP

Servicii de tratament disponibile in Romania.
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 1161
Membru din: 11 Noi 2009, 17:43
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Programul online ALCOHELP

Răspunsul #1 scris

Mesajde admin » 02 Mar 2017, 10:19

http://www.alcohelp.ro/

AlcoHelp este un program de auto-ajutor destinat persoanelor care au un consum problematic de alcool. Informatiile si exercitiile cuprinse in cele 10 sedinte se bazeaza pe studii si cercetari internationale care au dovedit eficienta unei asemenea tip de interventie.

AlcoHelp se adreseaza persoanelor cu probleme mici si medii legate de consumul de alcool. Problemele severe (cum ar fi dependenta de alcool) necesita interventii mai puternice (de exemplu, consult psihiatric, psihoterapie).

Pe langa cele 10 sedinte, AlcoHelp mai dispune si de inca 3 elemente importante:

Forum-ul utilizatorilor AlcoHelp, unde beneficiarii programului pot intra sa isi descrie experientele, sa ajute pe altii sau sa ceara ei insisi ajutor. Forumul este moderat de un administrator, in asa fel incat mesajele ofensatoare, discriminatorii sau agresive nu vor aparea pe site.

Posibilitatea de a trimite un e-mail unui consilier specializat in problemele legate de consumul de alcool: consilierii sunt instruiti sa faca recomandari generale si in conformitate cu etica medicala si psihologica. Va rugam sa folositi aceasta optiune in cazuri intemeiate si doar pentru a vi se raspunde la intrebari punctuale. Aceasta optiune nu inseamna accesul la psihoterapie prin internet!

E-mail-uri de motivare: din ziua in care v-ati inscris in programul AlcoHelp, veti primi pe adresa de mail pe care ati furnizat-o la inscriere e-mail-uri care au fost create sa va dea forta de a continua pe drumul uneori dificil al schimbarii.

AlcoHelp este realizat in intregime de specialistii ALIAT pe baza experientei acestora in tratarea tulburarilor legate de consumul de alcool si a literaturii internationale de specialitate

Cateva detalii tehnice

Sedintele sunt numerotate de la 1 la 10. Fiecare are o tema si contine informatii si exercitii care ofera posibilitati din ce in ce mai mari in a recastiga controlul asupra alcoolului.

Informatiile fac referire la lucruri mai putin cunoscute sau chiar gresit intelese de majoritatea oamenilor. Citeste-le cu atentie! Daca ai o neclaritate, poti intreba un consilier pe mail.

In cadrul exercitiilor, vei fi invitat sa introduci diverse informatii despre experienta ta cu alcoolul. Programul ofera si unele exemple, dar este foarte important sa contribui cu experiente proprii. Toate informatiile introduse vor fi salvate si le vei putea revedea sau modifica oricand, IN CONDITII DE CONFIDENTIALITATE.

Jurnalul consumului de alcool

Aceasta este una dintre cele mai puternice si eficiente interventii in recastigarea controlului asupra consumului de alcool. Ea presupune notarea in fiecare zi a cantitatilor de alcool consumate. In acest fel, creierul va deveni mai constient si va putea prelua controlul mai bine asupra comportamentului de consum.

Sistemul permite introducerea de date retroactiv, pe mai multe zile, insa te sfatuim sa te obisnuiesti sa introduci cantitatea de alcool consumata in fiecare zi.
ALIAT
office@aliatong.ro
021/9335 Alcoline
Avatar utilizator

Ambasador
Veteran
Veteran
Mesaje: 1351
Membru din: 17 Apr 2017, 23:50
Zile de abstinență: 14,08,2021
Zile de abstinență:
Gen: Feminin - Feminin

Re: Programul online ALCOHELP

Răspunsul #2 scris

Mesajde Ambasador » 18 Apr 2017, 00:06

Buna seara.

Imi doresc foarte tare sa scap de dependenta de alcool deoarece am doi copii mici de crescut si imi doresc sa ajung sa-mi cunosc nepotii. Va rog, ajutati-ma!!

Promit sa respect toti pasii recomandati spre vindecare.

Unde pot vizualiza cele 10 sedinte online?

Multumesc foarte mult.
"Orice schimbare este grea la început, urâtă la mijloc şi minunată la final." Robin Sharma
Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 1161
Membru din: 11 Noi 2009, 17:43
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: Programul online ALCOHELP

Răspunsul #3 scris

Mesajde admin » 19 Apr 2017, 20:06

Buna seara,

Puteti accesa sedintele accesand urmatorul link http://www.alcohelp.ro/ro/inregistrare.
Felicitari pentru decizia renuntarii la alcool si va recomand sa creati un topic si in sectiunea PREZENTATI-VA.
Daca doriti si alte informatii legate de serviciile existente puteti suna si la 021.9335 de luni pana vineri 10.00-17.00.

Cu respect,
Admin
ALIAT
office@aliatong.ro
021/9335 Alcoline

Înapoi la “SERVICII DE TRATAMENT”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori