021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.

ANIVERSAREA a 21 DE ANI de AA in ROMANIA

Avatar utilizator

Sunt autorul acestui subiect
tudor
Veteran
Veteran
Mesaje: 3570
Membru din: 10 Dec 2009, 22:06
Zile de abstinență: 14,04,2008
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 10 ani

Localitate: Bucuresti
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

ANIVERSAREA a 21 DE ANI de AA in ROMANIA

Răspunsul #1 scris

Mesajde tudor » 18 Feb 2012, 21:17

Timisoara, 18 Februarie 2012Dragi prieteni AA,
Dragi prieteni ai AA-ului,

Avem placerea să impartasim impreuna cu voi, bucuria aniversarii a 21 de ani ai Grupei „UNA” a Alcoolicilor Anonimi din Timişoara, care coincide cu inceputurile AA-ului în România.

Mitingul aniversar va avea loc la sediul Grupei „UNA” AA, din Timişoara, str. Pietrosul (Bolyai), nr. 4, sambata 25.02.2011 de la ora 17,00.
Prima ora, 17,00-17,50, va fi dedicata prezentarii grupei „UNA” si a programului AA, pentru atragerea de noi membrii, cu ajutorul inmvitatiilor, dar si a membrilor AA.
In pauza vom gusta tortul aniversar si vom servi un suc sau o cafea, 17,50-18,10.
A doua ora, 18,10-19,00, va fi dedicata impartasirilor. Membrii AA prezenti vor impartasi din experienta lor, dinainte de AA, recuperarea lor cu ajutorul programului AA si viata lor in grupurile AA din care fac parte.

Pentru amănunte vă rog să ne contactaţi la numerele de telefon:
0772 058 962 , 0732 927 678 Marcel
0727 373 600 Vasile

E-mail: [...]
asgaatm@rdslink.ro

Vă rugăm să accesaţi site-ul Alcooliciilor Anonimi din România, pentru date referitoare la programul AA şi la Comunitatea Alcoolicilor Anonimi din România.
Web site: http://www.alcooliciianonimi.ro

Vă rugăm să respectaţi anonimatul membrilor AA. De aceea noi folosim doar numele mic şi chipul nostru nu poate apărea în fotografii sau imagini.

În măsura posibilităţilor vă rugăm să faceţi publică aniversarea noastră pentru a reuşi transmiterea mesajului nostru „Există o soluţie pentru recuperarea din alcoolism” şi altor alcoolici care încă mai suferă.

Grupurile AA din Timisoara
“GRUPA UNA” Str. Pietrosu (Bolyai), nr. 4
Luni, miercuri,sâmbătă, ora 18:00
“GRUPA REGULA 62”
Str. 1 Decembrie, nr. 1
Luni, marţi, miercuri,vineri, sambata ora 18:00

Cu toată consideraţia,
Grupa „UNA” AA
Timisoara Romania
ImagineOLD Tudor
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules RenardImagine
Avatar utilizator

admin
Administratorul site-ului
Mesaje: 1161
Membru din: 11 Noi 2009, 17:43
Gen: Masculin - Masculin
Contact:

Re: ANIVERSAREA a 21 DE ANI de AA in ROMANIA

Răspunsul #2 scris

Mesajde admin » 23 Feb 2012, 11:46

Felicitari !!
La Multi Ani !!

ALIAT-ul
ALIAT
office@aliatong.ro
021/9335 Alcoline
Avatar utilizator

Relus
Veteran
Veteran
Mesaje: 3802
Membru din: 27 Dec 2010, 12:17
Zile de abstinență: 27,12,2010
Zile de abstinență:
Ani de abstinență: 10 ani

Gen: Feminin - Feminin

Re: ANIVERSAREA a 21 DE ANI de AA in ROMANIA

Răspunsul #3 scris

Mesajde Relus » 02 Mar 2012, 08:31

cateva remedii ;
Alcoolismul este determinat de deficiente de adaptare si poate fi tratat nu doar prin metode specifice medicinei alopate, ci si prin tratamente traditionale ale medicinei alternati. Un astfel de tratament este prin presopunctura. Vechii chinezi spuneau ca tot ce exista in Unirs este energie, toate energiile circulind prin organism in mod ciclic. O dereglare in curgerea energiilor inseamna boala, iar oprirea definitiva a fluxului energetic inseamna moarte. Conceptul de energie cosmica il intilnim si la indieni, si la alte popoare asiatice. Mijloacele terapeutice ale medicinei traditionale chinezesti au ca obiectiv principal mentinerea sau resilirea circulatiei energetice in mod armonios si continuu.
Prin corpul omului sanatos, energiile circula de-a lungul unor canale invizibile numite meridiane energetice. Pe meridiane se gasesc anumite puncte care, stimulate prin intepaturi sau prin masaj virtual, reflexogen sau clasic, pot ameliora unele boli sau le pot vindeca, in functie de stadiul bolii in momentul aplicarii tratamentului. Pe intreaga retea de meridiane sint circa 800 puncte care pot fi stimulate fie prin manevre de dispersie efectuate cu virful degetului, fie de tonifiere efectuate cu unghia. In cazul alcoolicilor se recomanda urmatoarele puncte: coltul pestelui situat pe palma la baza degetului mare - tonifiere; valea adunarii situat la o masura (grosimea degetului mare) deasupra urechii - tonifiere. Se mai recomanda stringerea puternica a virfului nasului sau apasare puternica cu unghia in santul de deasupra nasului sau masaj tonifiant in jurul ombilicului.
Tratamentul prin presopunctura poate fi asociat cu cristaloterapia
Tratamentul prin presopunctura poate fi asociat cu cristaloterapia. Se face automasaj zilnic la o latime de palma deasupra urechilor si se poarta un medalion de ametist la git. Ametistul dezvolta intelepciunea si intelegerea superioara, avind un efect calmant pentru persoanele epuizate de munca, stresate sau dezechilibrate psihic. Este piatra ideala pentru ameliorarea starilor de tensiune, eliminind anxietatile. Culoarea violet a ametistului este compusa din albastru care linisteste si rosu care reprezinta actiunea. De aceea, ametistul este numit piatra sufletului, deoarece vindeca acest nil al existentei. Ametistul este cu atit mai valoros cu cit este mai clar si mai inchis la culoare.
O alta metoda de ameliorare sau de vindecare a alcoolismului este autosugestia
Deoarece adevarata cauza a unei boli se afla in mintea umana, o alta metoda de ameliorare sau de vindecare a alcoolismului este autosugestia. Alcoolicul are o personalitate complexa, sensibilitatea sa excesiva determinind adevarate crize de neadaptare, care au ca rezultat refugiul in alcool sau alte droguri, fuga din fata realitatii. Treptat, treptat i se pare ca toata lumea s-a coalizat impotriva lui, fuge de oameni, se izoleaza si se afunda tot mai tare in negura bauturii.
Subconstientul formeaza si elimina obisnuintele
Subconstientul formeaza obisnuintele, deci tot el le poate elimina. Daca dorinta de a se elibera de viciu este foarte mare, vindecarea este certa. Refugierea in natura, relaxarea, cultivarea increderii ca orice problema are o rezolvare, ca singura piedica este lipsa de incredere in fortele proprii, ca spusele altora nu-l pot afecta decit prin intermediul propriilor ginduri sint tot atitea cai de rezolvare a problemei. Dar trebuie sa vrea, sa inteleaga ca poate. Credinta este dorinta ajunsa obsesie. Cind teama inchide poarta de acces la subconstient, doar credinta nezdruncinata in Dumnezeu o va deschide din nou. Si rugaciunea, numita sacroterapie.
Ca antidot impotriva alcoolismului se poate folosi si miere . Medicii ronezi au socotit ca inclinatia exagerata spre consumul de alcool este semnul lipsei de potasiu din organism. Medicina populara a silit o metoda de dezintoxicare a alcoolicilor. Mierea, continind mult potasiu, contracareaza setea de alcool si ajuta substantial la procesul de dezalcoolizare. Se administreaza cite 6 lingurite de miere din 30 in 30 de minute de 3 ori dimineata, apoi dupa fiecare masa cite 4 lingurite, timp de o saptamina. Se continua apoi cu cite 2 lingurite dimineata circa o luna. De fapt, cam toti stim ca bautura exclude dulciurile, iar cui ii plac dulciurile, nu-i prea place bautura

Înapoi la “ALCOOLICI ANONIMI”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator