021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.
AZI e o zi MINUNATA!
-
colica zis alcoolica
- Veteran

- Zile de abstinență: 25,06,2012
- Ani de abstinență: 1 an
Re: AZI e o zi MINUNATA!
Felicitări leatul meu (mai mare) pentru cei 7 ani de abstinenta !
,,Cine tine prea mult la viata sa si-o va pierde "
La multi ani!!!!!!
Am citir si eu putin asa printre randuri :) eh asta de speranta de viatza ce mi-ati dat de aici :) succes mai departe!
- dani
- Veteran

- Zile de abstinență: 20,04,2012
- Ani de abstinență: 5 ani
Hop si eu!Bine v-am gasit,sunt Dani si sunt alcoolic abstinent de 81 de zile!
Eiii dragii mei au trecut paisprezece ani de la postarea asta...paișpe ani de abstinenta in care n-am băut și nu am murit.
Mulțumesc Alcohelp pentru ajutorul oferit și tuturor membrilor săi cu care am interacționat aici,a fost o epoca romantică antialcool cu multe postări și socializări!
Deci,dragi alcoolici abstinenți sau nu,SE POATE!
Eiii dragii mei au trecut paisprezece ani de la postarea asta...paișpe ani de abstinenta in care n-am băut și nu am murit.
Mulțumesc Alcohelp pentru ajutorul oferit și tuturor membrilor săi cu care am interacționat aici,a fost o epoca romantică antialcool cu multe postări și socializări!
Pentru sănătatea economiei naţionale consumaţi cât mai multe produse româneşti.
Felicitari pentru cei 14 ani de abstinenta si bine ai revenit!
Nimic nu e intamplator.
- tudor
- Veteran

- Zile de abstinență: 14,04,2008
- Ani de abstinență: 10 ani
Felicitări Prietene!dani scrie: ↑08 Iul 2026, 10:27 Hop si eu!Bine v-am gasit,sunt Dani si sunt alcoolic abstinent de 81 de zile!
La mulți ani fericiți și senini în abstinența!
Keep going !
Ultima oară modificat 13 Iul 2026, 11:53 de către tudor, modificat 1 dată în total.
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules Renard
- tudor
- Veteran

- Zile de abstinență: 14,04,2008
- Ani de abstinență: 10 ani
Felicitări Prietene!dani scrie: ↑08 Iul 2026, 10:27 Hop si eu!Bine v-am gasit,sunt Dani si sunt alcoolic abstinent de 81 de zile!
La mulți ani fericiți și senini în abstinența!
Keep going!
-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules Renard