Bună dimineața, Primăvara mea…sonomariana scrie: ↑08 Apr 2026, 08:53 Buna dimineataa, Ambasador si te rog sa ma tii de mana si sa nu ma lasi...Va fi bine pt amandoua mai ales ca tu stii ...totul...Imi dai puere, incredere si speranta si uite ca am ochii umezi...Oare de ce ...eu care le am pe toate...De bucurie si tristete...
Apros, intr-un timp imi era jena ca imi exprim sentimentele cu atata sinceritatea dar acum nu-mi mai este...
Daca ar fi sa dau eu premii aici asa cum o faceam in trecut ti ai primi de departe premiul cel mare pt cea care scrie cel mai sincer si frumos pe Forum.Felicitari si tinem aproape, da?
Astazi eu zic sa nu bem!Numai ASTAZI pt ca asta este cheia...Vrei sa stam amandoua pe bancuta si sa povestim , mai bine?
Te imbratisez cu muult drag!
Primavara ta!
M-ai găsit acolo unde sunt cea mai adevărată… în locul acela fragil și luminos deopotrivă, unde sufletul nu mai știe să se ascundă. Și poate de aceea mi s-au umplut ochii de lacrimi… lacrimi din toate anotimpurile mele – de dor, de teamă, dar și de o speranță care, timid, începe să înflorească.
Nu mai sunt singură. Nu acum. Pentru că te simt… ca pe o mână caldă care nu mă lasă să cad, ca pe o prezență blândă care îmi șoptește că va fi bine.
Hai să ne așezăm pe băncuța noastră imaginară, sub un cer liniștit, și să lăsăm ziua să respire prin noi. Fără grabă. Fără teamă. Doar azi… alegem să fim aici, acum, conștiente, împreună. Azi nu bem. Azi ne ținem de suflet.
Îți mulțumesc că exiști așa cum ești – sinceră, caldă, luminoasă… ca o primăvară care nu se grăbește, dar vindecă tot ce atinge. Dacă aș ști să dau premii, ți-aș da unul pentru felul în care știi să atingi suflete.
Te îmbrățișez cu toată blândețea mea… și rămân aici, lângă tine.