Salut, Joystyck!joystick scrie: ↑27 Mai 2024, 09:51 Eu sunt de parere ca puc cu pic se construieste ceva.
Din păcate mie nu îmi mai iese nimic. Am mai pus cateva kg. Vreo 5 de la targetul meu. Incep iar saved dacă pot avea o disciplina.
Incepusem sa exagerez cu dulcele. Aseara am avut un declick. Mi-am pus niste înghețată și m-am dus la tv. Sotia nu mi-a zis nimic, dar ma simțeam vinovat, ca și cum as fi pus ceva de băut. Asta mi-a dat un reset. Rusine... Am mai trait asta. Am manacat-o dar nu mi-a picat bine. Dacă o saptamana ma abtin, dispare nevoia. Sa vedem dacă pot sa dau ceva kg jos. Ofice ma duce sub 80 ma bucura... Deci vreo 2-3, target 5.
Eu am slăbit intenționat de la 98 de kilograme car aveam pe 3 ianuarie 2024 și cântăream azi dimineață 79 .
Am slăbit "frumos* , Adică încet și fără grabă, Am mânca "t atent" , cu foarte puține dulciuri și cu foarte mult sportcare constă în exerciții fizice zilnice și mers zilnic cu bicicleta cel puțin 30 de km. . Bineînțeles că au fost și zile când am fost plecat de acasă. Am parcurs 3550 de kilometri până acum.
Gata cu lauda.
Problema mea cu greutatea in anii din urmă a fost lipsa de continuitate în a menține * regimul de viață "
Cum ajungeam la o greutate normala vârstei și înălțimii mele cum începeam să "creez precedent".
Acum sper că mi-am învățat lecția și nu voi mai ceda "lenii" .
Mai mă premiez săptămânal cu cate ceva cumam făcut-o și astăzi când am mâncat doi mici cu cartofi prăjiți, două pahare de... pepsi și câteva "bețe" de napolitane. Atât până la vacanța de vară.
In schimb nu îmi încalc programul:
Abstinența totală la alcool, merg cât mai des la ședințele AA, nu mănânc după ora 18 decât la nunți:) și în vacanță, fără pâine, la masă de prânz și doar un sandwich, ...două pe... lună .
Mi-am luat "aliați" care mă susțin.
La fel că și cu alcoolul este greu de unul singur în "lupta cu kilogramele ".
Greutate ce mare este nu sa intri in abstinență ci sa rămâi abstinent. Pericolul recăderii este zilnic când ești singur.
La fel și cu menținerea unei greutăți normale pentru cei cu niste "ani la bord" și cu metabolismul lent, este greu fare aliați așa că am căutat în grupul meu pe cei care au aceiași preocupare pentru greutatea corporala și ne susținem reciproc.
Reamintesc că din când în când îmi mai satisfac *placerea vinovata" cu cate o înghețată sau ciocolata neagră mâncată bucățele (ciocolata) în 3-4 zile.
Se poate, nu este imposibil.
Am renunțat la consumul de alcool așa că asta cu dulciurile este floare la ureche.
.
Joystyck îți propun sa scriem cât mai des și să îl susținem pe Andy și asta cât de des va fi și el implicat și ne va răspunde și împărtăși despre el și efortul lui de a merge pe drumul abstinenței.
Toate cele bune vă urez și abstinență senină celor care și -o doresc.