021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.
Eu
Re: Eu
Nu știu despre cine este vb, ori nu mi amintesc, eu am inceput sa scriu mai târziu.... poate înțelegeam ceva, sau rețineam, cert e ca nu am inteles suficient de bine, nici după ce mi a murit tatal , consumator de alcool cu probleme cronice , abia după 3 luni am întrat aici sa scriu, (desi stiam de forum siAA) de ce ? Pt ca tot timpul mi am spus (eu nu sunt asa) alții nici nu s ar fi atins de alcool, daca erau in locul meu, știind ce au trăit / văzut
Cand mi am dat seama ca sunt la fel doar cu 30 de ani in urma, tot am mai consumat o perioada alcoolul pusese stăpânire pe mine
Tot timpul am locuit impreuna.
Bunicul meu , tatăl lui a decedat tot din cauza alcoolului, dar la vremea aia eram copil 11ani nu am înțeles exact motivele, de reținut ca bunicul meu a reușit sa se abtina 9 ani, dependent de alcool intr o forma avansata , poate dc ar fi știut de AA, ar mai fi trăit ceva ani..la . 2 luni după ce a reluat consumul a decedat.
Concluzia este ca nu am învațat mai nimic.... dar mi am dorit de 3 ani a pana în prezent inclusiv
Cand mi am dat seama ca sunt la fel doar cu 30 de ani in urma, tot am mai consumat o perioada alcoolul pusese stăpânire pe mine
Tot timpul am locuit impreuna.
Bunicul meu , tatăl lui a decedat tot din cauza alcoolului, dar la vremea aia eram copil 11ani nu am înțeles exact motivele, de reținut ca bunicul meu a reușit sa se abtina 9 ani, dependent de alcool intr o forma avansata , poate dc ar fi știut de AA, ar mai fi trăit ceva ani..la . 2 luni după ce a reluat consumul a decedat.
Concluzia este ca nu am învațat mai nimic.... dar mi am dorit de 3 ani a pana în prezent inclusiv
Nu am nevoie de noroc. Eu îmi fac propriul meu noroc...
-
Sunt autorul acestui subiect - Veteran
- Gen:
- Nespecificat
Bună ziua!... De fapt, nu știu cât de buna e... În una dintre postările mele spuneam ca am de gând să-mi părăsesc soțul. Nu l-am părăsit, nu am putut pentru ca îl iubeam prea mult și niciun bolnav nu trebuie abandonat, insa în ajunul Crăciunului ne-a părăsit el. A pierdut lupta cu boala. După 5 zile critice de hemoragie, organismul lui nu a mai rezistat. Momente cumplite atât pentru mine, dar mai cu seama pentru cei 3 copii... Ce explicatii sa le dau?! Cum sa le dau vestea?!
Nu doresc sa treacă nimeni prin aceasta situație, nimeni nu merita asta. Rememorez acele momente: starea de rău care îl copleșite, spitalizarea, situația critica, panica care se crease în momentul resuscitarii, așteptarea acelui telefon care avea sa ne anunțe... Cele 3 zile de Crăciun petrecute în biserica la căpătâiul sau, urmând ca de Sf Ștefan sa fie înmormântat...de ziua unuia dintre copii. Trist, foarte trist!
Elpis=Speranța. Speranța că multe persoane se vor vindeca, ca vor învinge boala. Ma simt datoare sa salvez pe cineva, chiar dacă pe el nu am reușit, a fost prea târziu...
Nu doresc sa treacă nimeni prin aceasta situație, nimeni nu merita asta. Rememorez acele momente: starea de rău care îl copleșite, spitalizarea, situația critica, panica care se crease în momentul resuscitarii, așteptarea acelui telefon care avea sa ne anunțe... Cele 3 zile de Crăciun petrecute în biserica la căpătâiul sau, urmând ca de Sf Ștefan sa fie înmormântat...de ziua unuia dintre copii. Trist, foarte trist!
Elpis=Speranța. Speranța că multe persoane se vor vindeca, ca vor învinge boala. Ma simt datoare sa salvez pe cineva, chiar dacă pe el nu am reușit, a fost prea târziu...
Este un mesaj foarte trist, cel mai dureros lucru mai ales pt cei 3 copilasi.
Mesajul doamnei a fost sincer , e destul de clar , chiar a dorit din suflet sa facă un bine postând aici. :(
Este unul din cele mai dureroase mesaje care le am citit pe forum aici.
Mesajul doamnei a fost sincer , e destul de clar , chiar a dorit din suflet sa facă un bine postând aici. :(
-
Sunt autorul acestui subiect - Veteran
- Gen:
- Nespecificat
Imi pare rau ca treci prin ce treci. Si eu am un tata alcoolic si 2 bunici morti din cauza asta. E un scenariu de viata pe care l-am ales, ca nu degeaba aberez pe aici:). Nu e o boala, e o optiune in momentul in care constientizezi ce se intampla cu tine.
-
- Veteran
- Zile de abstinență: 24,02,2014
- Zile de abstinență:
- Ani de abstinență: 9 ani
- Gen:
- Feminin
Vbc scrie:Este un mesaj foarte trist, cel mai dureros lucru mai ales pt cei 3 copilasi.
Fa Rai din ce ai!
Sigur ca o sa mergem, marți seara am băut ultima oara