021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.
Acular
Re: Acular
Buna dimineata!
Sa te uiti pe WhatsApp, te rog!
Zi frumoasa,senina si abstinenta sa avem toti!
Sa te uiti pe WhatsApp, te rog!
Zi frumoasa,senina si abstinenta sa avem toti!
Nu a fost asa senina, nici azi :]
Nu am nevoie de noroc. Eu îmi fac propriul meu noroc...
Nu a fost asa senina, nici azi :]
Nu am nevoie de noroc. Eu îmi fac propriul meu noroc...
Buna seara Vbc si vreau sa-ti spun ca imi pare foarte rau pt ca din pacate cunosc f bine sentimentul pe care il ai...
Nu vrei tu sa schimbi ceva in ceea ce faci?Altfel este bine stiut ca rezultatul este acelasi.
Scriai aici in perioada ta senina si-ti era bine, nu vrei sa reiei experienta cu invatamintele noi ?Nu de maaine dimineata pt ca maine cand te trezesti este"azi", nu de luni etc(asa faceam si eu) ci din acest moment..., ce zici?
O seara abstinenta, linistita sa ai in continuare!
Nu vrei tu sa schimbi ceva in ceea ce faci?Altfel este bine stiut ca rezultatul este acelasi.
Scriai aici in perioada ta senina si-ti era bine, nu vrei sa reiei experienta cu invatamintele noi ?Nu de maaine dimineata pt ca maine cand te trezesti este"azi", nu de luni etc(asa faceam si eu) ci din acest moment..., ce zici?
O seara abstinenta, linistita sa ai in continuare!
- lupica
- Veteran
- Zile de abstinență: 18,10,2014
- Ani de abstinență: 6 ani
"capituleaza ca sa invingi"
lupusor_[...]
"Noi nu ne-am vindecat de alcoolism. Tot ce avem în realitate este o gratiere zilnică, posibilă numai atunci când ne menținem într-o formă spirituală bună."
lupusor_[...]
"Noi nu ne-am vindecat de alcoolism. Tot ce avem în realitate este o gratiere zilnică, posibilă numai atunci când ne menținem într-o formă spirituală bună."