021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.
Panica și stare de rău de la alcool!
Re: Panica și stare de rău de la alcool!
Ca sa dai replay apeși pe căsuța albastra care conține " , in dreapta ecranului, la mesajul unde vrei sa raspunzi
Nu am nevoie de noroc. Eu îmi fac propriul meu noroc...
-
- Veteran
- Zile de abstinență: 13,12,2021
- Zile de abstinență:
- Gen:
- Masculin
Eh.. Vezi, eu sunt pe dos. Nu prea mi-am trăit viata. Aici sunt frustrările.
joystick scrie:Eh.. Vezi, eu sunt pe dos. Nu prea mi-am trăit viata. Aici sunt frustrările.
Buna dimineata tuturor!
Hi Joystick si ideal in viata ar fi sa invatam din greselile altora decat dintr-ale noastre asadar iti spune cineva care a si trait asa cum spune Elle si traiesc acum asa cum spui tu... si ca o concluzie pt mine iti spun cu mana pe inima ca cea mai buna zi din vremurile "fericite" nu se compara si este infiniiit mai buna decat cea mai proasta zi din abstinenta si asta am invatat aici pe Forum unde m-am si regasit in ceea ce spun cei care odata au fost ca si mine...Calea pe care o alegem depinde doar de noi...
No, o zi frumoasa, abstinenta si vesela sa avem toti!
-
- Veteran
- Zile de abstinență: 14,04,2008
- Zile de abstinență:
- Ani de abstinență: 10 ani
- Gen:
- Masculin
primavara scrie:joystick scrie:Eh.. Vezi, eu sunt pe dos. Nu prea mi-am trăit viata. Aici sunt frustrările.
Buna dimineata tuturor!
Hi Joystick si ideal in viata ar fi sa invatam din greselile altora decat dintr-ale noastre asadar iti spune cineva care a si trait asa cum spune Elle si traiesc acum asa cum spui tu... si ca o concluzie pt mine iti spun cu mana pe inima ca cea mai buna zi din vremurile "fericite" nu se compara si este infiniiit mai buna decat cea mai proasta zi din abstinenta si asta am invatat aici pe Forum unde m-am si regasit in ceea ce spun cei care odata au fost ca si mine...Calea pe care o alegem depinde doar de noi...
No, o zi frumoasa, abstinenta si vesela sa avem toti!

-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules Renard

sa vedem dacă am reușitVbc scrie:Ca sa dai replay apeși pe căsuța albastra care conține " , in dreapta ecranului, la mesajul unde vrei sa raspunzi
Asa da!
Nu am nevoie de noroc. Eu îmi fac propriul meu noroc...