Buna tuturor, au trecut 4 zile de când am fost la terapeut. Am plecat mai tulburat decât atunci când am ajuns la el. Nu înțelegeam multe din cele ce îmi explica. Dar dorința de a renunța m-a făcut să înțeleg. Și m-am speriat sa aflu mai târziu că ceea ce auzeam sâmbătă sunt nu doar reale ci și trăite, in adanc. Dar puse într-un colț, ascunse. Peste o săptămână am programare la psiholog. Ce mă frământă cel mai mult, de ce nu avem mai multe informații la îndemână când suntem în situațiile astea? Încă nu am renunțat la alcool, aștept întâlnirea cu psihologul care poate sa îmi recomande ceva pastile care să mă ajute in primele zile. Asta e speranța mea, sa trec de primele zile după care voi avea tăria necesară. Cu toate că am ascultat, citit, văzut ... ca este doar inceputul.
Sunt din Iași și m-ar ajuta daca puteți să îmi recomandați grupuri de suport sau orice altfel de sprijin. Am căutat pe net dar nu prea sunt opțiuni, sau poate nu le găsesc.
O seara buna,
Teo
021/9335 ALCOLINE ALIAT - Linie de asistenta pentru lupta cu dependenta de alcool. Informatii si sprijin pentru persoanele cu probleme legate de consumul de alcool si apropiatii acestora oferite de profesionisti si fosti dependenti. Luni-Vineri 10.00-17.00. Tarif normal.
Salut, sunt Teo și am nevoie de ajutor
- tudor
- Veteran
- Zile de abstinență: 14,04,2008
- Ani de abstinență: 10 ani
Re: Salut, sunt Teo și am nevoie de ajutor
Sună la 0770 225522 Alcoolicii Anonimi și vei primi informații despre grupul AA din localitatea ta.

-E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra." - Jules Renard